Németország: Dita „bemutatta” melleit a moszkvai színpadon

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=m_GcVD4sJac[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: esctoday.com

Ahogyan sokan várták, be is igazolódott, a híres amerikai burlesque művész Dita von Teese „bemutatta” melleit a német produkció végén a ma délutáni menetfelszereléses (vagy inkább szerelés nélküli) próbán, a moszkvai Eurovízió színpadán. Szombat este fog kiderülni, hogy vajon engedélyezni fogják-e azt neki, hogy élő adásban is megtegye ugyanezt.

Bár takarásként, a mellbimbója körül fénylő csillagokat rakott. Egyelőre várni kell arra, hogy ezt a fajta nudizmust engedélyezni fogják-e az Eurovízió főnökei. Ha igen, ez egy új precedenst fog teremteni arra, hogy mi megfelelő, és mi a nem megfelelő az Eurovíziós Dalfesztivál színpadán való bemutatásra. A szabályokban korábban világosan le lett fektetve, hogy a nudizmus tiltott és bármi más is, ami szégyent tud hozni a versenyre.

Németország, mint a NégyNagy országok egyike automatikusan a döntőbe került, az Alex Swings Oscar Sings! nevű formáció „Miss Kiss Bang Bang” című dalával fognak ma színpadra lépni, ahol a körítésként Dita fog bedobni mindent a minél magasabb pontszám megszerzéséért.

Comments

2 hozzászólás a(z) “Németország: Dita „bemutatta” melleit a moszkvai színpadon” bejegyzéshez

  1. Gabesz avatar
    Gabesz

    Remélem nem engedik meg -_-

  2. MenőManó avatar
    MenőManó

    Pff :S Ez akár melyik ország száma lehetene.Semmi egyedi vagy jellegzetes..Nekem nem jön be..És a Miss KIss kiss bang es rész is elég gáz :S