Naptár

2009. május
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Magyarország második próbája

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SyMHMQw8nsg[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: különböző források

Ma délelőtt, 10 órától újabb lehetőséget, ezúttal 30 percet kap a magyar delegáció arra, hogy többször egymás után elpróbálják produkciójukat, és tesztelhessék az új technikai beállításokat (ha van ilyen). A próba után 11:05-től pedig a szokásos sajtótájékoztató lesz. Az old.eschungary.hu ismét összegyűjti a nemzetközi szaksajtó reakcióját a mai próbánkról, este pedig megtudhatjuk azt is, hogy az oikotimes.com szerkesztőiben milyen benyomást keltett a többi ország próbája, különösképpen Azerbajdzsán és Görögország.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Smm1j–baG0[/youtube]esctoday.com 10:47
Zoli és táncosai mindent beleadtak a nagy energiát felvonultató produkciójukban. Hosszas megbeszélések voltak a mikrofon beállításával és a keveréssel, de a csapatnak sikerült többször végigpróbálni az előadást. Ma Zoli zöld nadrágban és csillogó felsőben jelent meg (a háttértáncosokkal egyetemben) a lányok pedig hasított szoknyában, egy csomó pink és sárga flitteres anyaggal tűzdelve. A színpadi produkció a bulizásról és a diszkóról szól, és ez jól illik a szögletes neon kék fényekhez. Sokkal erősebb vokális előadást láttunk ma tőle, vagy a gyakorlás miatt, vagy azért, hogy minden erejét a végére szeretné megtartani.

kezenallas_zoliesckaz.com 10:52
Semmi újdonságot nem lehet Magyarországról mondani, a koreográfia pontosan ugyanolyan, a hangproblémák meg lettek oldva, a kamerák megtalálták a helyes pozíciókat, ez minden a technikai fejlődésről. A tévén keresztül nagyon szép (ravasz) képsorokat láthatunk, Zolinak minden esélye megvan a tovább jutásra, de azért várjuk meg a lehetséges gátoló tényezőket, Azerbajdzsánt és Görögországot.

oikotimes.com 10:57
Oké, ez egy hangtalan próba volt. Hogy fognak élőben énekelni, amikor az énekesük nem tudja kontrollálni azt? És csak bizonyos részeken jók a háttér vokálosok? És a híres ruhatervező ruhái… ez az, amit annyira várnunk kellett? Nem tudom, hogy mutatnak a tévé képernyőjén keresztül, de az arénában, ahogyan én láttam, rossznak láttam őket. A koreográfia nagyon… (megpróbálok kedves lenni ma, és nem fogom azt a szót használni). Jelenlegi véleményünk: minden bizonnyal nem lesz döntős
VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=Smm1j–baG0

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cfvEAbWXD-s[/youtube]All Kinds of Everything – akoe07.livejournal.com 11:14
Magyarország a következő kérdéssel áll szemben: Elég meleg tudsz lenni az Eurovízióhoz? És a meglepő válasz: igen. Zoli fekete szabadidőnadrágját leváltotta egy passzos türkiz farmerre és egy ujjatlan, szintén testhez simuló pólóra. A produkció szépen van végrehajtva, de vannak gyenge vokális részek minden nagyobb megmozdulásnál és bukfencnél. A produkciót figyelve egy érdekes dolgon kezdtem tűnődni: a három percre szerkesztett dal azt jelenti, hogy nincs instrumentális szünet és egy dance song-ban rossz ötlet sokszor ismételni a refrént. Túlságosan ismétlődővé teszi a dalt.

esctime.com 11:20
Ádok Zoltán egy magyar énekes, színész és táncos, aki Magyarországot képviseli a 2009-es Eurovízión. Dalát belső zsűri választotta ki harmadik nekifutásra. A többi dal kizárása és visszalépése után Zoli lett kiválasztva a moszkvai feladatra.
Zoli 3 táncosával teljesen körbetáncolja a színpadot, és néhány háttér vokálost is látunk. A táncolás nagyon jól megy, vokálisan is nagyon szép munkát végeztek, habár közben énekelnie kell a dalát. A háttér különböző színei jól illeszkednek a tánc témájához. A táncosok a kezdetkor, az első refrén előtt lecserélik ruháikat. A próba ugyanannyira jó, mint legelőször. Zoltán zöld nadrágot visel és remélem, hogy a táncosok és Zoltán nem fogják ugyanezt viselni az elődöntőn. Jó próba.

eurovision.tv – Magyarország sportos produkciót mutat be 11:34
Fotók az eurovision.tv-n
Videó az Eurovízió YouTube csatornáján
A LED kijelzők ellülső részén a magyar dal címét, a „Dance With Me”-t lehet olvasni. Ádok Zoli újra sportos produkciót mutatott be. Az elején fekete és fehér ruhákat viselnek, amiktől a koreográfia részeként később megválnak.
Az énekes, Ádok Zoli, aki Magyarországot képviselni a 2009-es Eurovízión, egy igazi sportember, amit egyértelműen lehetett látni a mai próbájuk során. Nemcsak hogy kimerítő táncos produkciót mutatott be, még egy szaltót is láthattunk tőle! Ma lettek bemutatva a fellépőruhák a közönségnek az arénában. A produkció elején Zoli és a három női háttértáncosa fekete és fehér ruhákat visel. Azután a táncosok letépik Zoliról a ruhát, majd ők is nekivetkőznek szűkre szabott ruhákra, illetve az énekesen is feszülős póló van, amin keresztül tisztán lehet látni izmos felső testét. A szó szerint lélegzetelállító produkció dacára Zoliból nem fogy a szusz, és egy nagyon meggyőző és hibátlan showt mutat be.

126 hozzászólás Magyarország második próbája

 • Zsolesz

  Mondjuk nekem a háttér és a koreográfia nagyon tetszik, semmi kifogásom ellene, és szerintem nagyon jól eltalálták! A hang is szépen alakul, valószinűleg csütörtök este, a Zoli nagyon oda fog figyelni, és ha lesz is egy két hamis hang, összhatásként szerintem nagyon jól fog működni! A ruha nekem sem tetszik, de ha a bakancs helyett tornacipő lenne, akkor még arra is rá tudnék bólintani! Az igazság az, hogy úgy néz ki mintha a nadrág kicsi lenne rá! A bluz túl csicsás, de hát az Eurovizió is sokszor az! Mondom, bakancs helyett tornacipő és én már nemszólok semmmit!

 • Vax

  Zaffrano, lelkes optimista barátom! 🙂

  Az tényleg remek húzás, hogy tábncost küldtünk, aki tud énekelni. De: ha már táncos, kellene jó nagyot is táncolni, s ha már énekelni is tud, akkor nem ártana mondjuk énekelni is egy még nagyobbat! A gond az, hogy egy ilyen koreográfiát akármelyik „nem táncos” el tudna lejteni, van is rá példa, tehát ez nem elég! Ha ez a fő erényünk, hogy jól táncol, akkor nyomás a bravúrral! Én tudom, hogy énekelni nehéz eközben, de hát akkor ne hivatkozzunk folyton erre, méert éppen attól tátották el odakinn a szájukat, hogy a klipphez képest milyen kicsike most ez a produkció!

  Nem kell attól rettegni persze, ha vlaki nem ugrálja végig a számot, mint egy akrobata. Csak halkan jegyzem meg: Magyarország a legjobb eredményeit leszögezett lábú, ám kiválű hangú és nagyszerű dalokat éneklő versenyzőivel érte el: Bayer Friderika, Rúzsa Magdi. Ha ők nem adtak kellő lökést a jelenségnek, akkor nem látom, Ádok hogyan adhatna!

  A versenyt lehúzóknak a giccs miatt van bajuk, és valljuk be, volt abból elég az utóbbi években! De ha Patricia Kaas vagy Lloyd Webber vállalta, nem kellene Magyarországon sem ódzkodni tőle „vájtfülűeknek! Egyetértünk, hogy ez egy óriási lehetőség mind az előadó, mind a szerző, mind pedig egy ország számára! Főleg ha meg is nyeri a versenyt! Éppen ezért illenék jobban odafigyelni rá, hogy a promócióról ne is beszéljünk!

  • Vax, nem tudom ki vagy, mit akarsz, vagy mi a célod, szívesen megnéznélek én is énekelve táncolni valamilyen műsorban 🙂 Hú, giccses az Eurovízió! Ez ám a megállapítás! Beleesett ebbe a hibába Terry Wogan is, elkezdte szidni, meg hogy a „keleti maffia” egymásra szavaz, és nagyon unszimpatikus lett nekem. Szerencsére már leesett neki a tantusz, és elfogadja olyannak, amilyen. Javaslom, olvas el ezt: http://eschungary.hu/az-eurovizio-sztarjai/wogan-hadd-egjen-a-baratsag-langja-es-a-dal-tuze/ nagyon érdekes és tanulságos. Nem lenne jó, ha minden versenydal egyformán szép, mások által mondott magas minőségű, vagy visszafogott lenne. Akkor nem tudnánk min vitázni 😉 Ez így jó, ahogy van, mindenkinek meg vannak a kedvencei, akik miatt ha már ilyen hangosak egyesek, akkor illik rá küldeni az SMS-t. Vagy ha nem, és minden „kedvezően” alakul, Magyarország Bulgáriának adja a 12 pontját – a tavalyi döntőből kiindulva. Aki ezeket a dolgokat nem érzi és bírál, az talán nem is fogja megérteni igazából az Eurovízió lényegét, csak bemesél magának egy ideát, amiről „kellene szólnia”. Egyébként szerintem Webberék nem fognak olyan jól szerepelni, de majd meglátjuk 😉

 • Vax

  Kristoffer,

  Tompos annak ellenére, hogy visszalépett, a dalával valahol északon már díjat is szerzett! Kár érte, bár a dalt magát nem tartottam nagy húzásnak, de személyes ízlésem a ludas ebben!

  Zsolesz! Bár igazad lenne! Szerintem éppen az összhatás az, ami rossz! Külön-külön az elemek lehet, hogy mutatósak, de valahogy zavarosnak látszik az egész így, egyben!

 • Kristoffer

  Zsolesz,

  LOL
  A „blúz” szó (bár tudom h Vajdaságban minden pólóra használják) Magyarországon kizárólag női felsőt jelent. Szal kicsit viccesen jött ki 😀 Nem bántásként mondtam(szal bocsi), csak ez így tök vicces volt 😀

 • Vax

  Egyezzünk meg: ez csak egy „blúz” a sok közül, jellegtelen, pride-partykon átlagos kellék. Ebben csak feszíteni lehet, előadni nem nagyon.

 • Zsolesz

  Hát ez a „póló” kb blúz kategóriába megy nálam! Már bocsika! :DDD

  Vax, nemtudom honnan irsz, lehet épp ott vagy Moszkvában és már láttad a tv-s verziót, nem tudom, de szerintem a TV képernyőjén az összhatás nagyon jó lesz! Egy statikus kamerával nem nagyon lehet összhatásról beszélni! Mindegy, 4 nap és meglátjuk! És én akkor is úgy érzem, hogy izgalmas lesz a produkció! nekem tavaly Csézy unalmas volt a szinpadon, mivel szinte nem is mozgott a kamera, itt ettől nem tartok! De annyira hülye dolgokról vitatkozunk, hogy az valami katasztrófa! Inkább a verseny után kellene elmondani mi volt a hiba, és mi volt okos húzás! Szóval, mitszóltok egy pénteki elemzéshez itt az oldalon?

 • Hajas Ádám

  Sajnálom, hogy egyesek továbbra is értetlenek maradtak! SZÖVEGÉRTÉS! ÉN ÚGY EMLÉKSZEM EZ ÉRETTSÉGIN IS SZEREPEL, DE EZT SENKI NE VEGYE MAGÁRA! ÉN NEM MINŐSÍTETTEM SENKIT, AKKOR EZ FORDÍTVA MIÉRT JÓ POÉN? :)MI BÜSZKÉK VAGYUNK ZOLIRA!

 • Vax

  Zaffrano kedves, ha mindenképpen az számít, hogy ki vagyok, és nem az, hogy mi a véleményem, akkor kár vitatkozni! 🙂 Mellesleg történetesen láthatsz táncolni-énekelni, mozogni, amit akarsz, de most nem ez a lényeg. Nem azokról kell véleményt mondani, akik nem neveztek, hanem akik vették a bátorságot, és ezt szigorúan tessék pozítív értelemben venni!
  Van ennek a műfajnak egy sajátossága: a közönségnek szól, és a közönség alkot róéa véleményt. Ebbe a kritikai hang is beletartozik. Aki fölmegy a színpadra, vállalja, hogy lesz, aki paradicsomot vág hozzá. Már ha nem lesz osztatlan sikere!

  Hogy giccses-e az ESC, nem tudom. Én egyes számokról állítottam ugyanezt, nem az ESC-ről. Valaki itt a szövegértésre hívta fel a figyelmet, joggal! Olvasd csak vissza! :))

  Meg hát a közhelyek, apropó giccs! Mi az, hogy nem jó, ha minden dal egyformán magas színvonalú? Már miért ne lenne jó? Sokkal inkább élvezném az egészet, és szerintem te is. De ha szerinted az a jobb, ha finomvegyes, akkor azt mondom erre: Zolink produkciója is ezen a finomvegyes skálán van valahol! 🙂

  Én mindenesetre tartogatok 3 szavazatot, és persze megtehetem éppen, hogy adott esetben Zolira szavazzak! 🙂 Erről ennyit! Ami Webbert illeti, a csaj csodálatos. A dal nem annyira. Igazad lehet!

  Zsolesz, abban egyetértünk, hogy Csézy… nem is tudjuk már, kicsoda. Bár a dal nem volt olyan rossz!
  Nos, a verseny után okoskodni könnyű lenne. Sokkal izgalmasabb előtte, ráadásul ha kiderül, igazunk volt, és nem kell sürgősen az újdonsűlt helyzethez alakítani a véleményeket, ahogy az efajta fórumokon sokan teszik!

 • Zsolesz

  De most akkor, még azt ird le Vax, hogy miből is indult a „vita” mert én már elfelejtettem! Ha abból, hogy te úgy érzed nem elég szinvonalas a magyar produkció, akkor szerintem ez nem vita tárgya, mert mindenkinek meg van a saját véleménye és ez igy van jól, és nem is kell másra ráeröltetni a sajátját! Én sem téged akarlak meggyőzni, meg szerintem te sem engem, egyszerűen elmondjuk a véleményünket! Egyébként, én emlékszem Csézyre, és hallotam tőle két új dalt, ami a hamarosan megjelenő lemezén lesz, és szerintem nagyon jók!

  Akkor én most objektivan: A magyar dal nem a legjobb idén, de nekem tetszik! Nincs nálam sem első helyen, de örülnék ha döntőbe jutna! A szinpadi produkció tetszik, de egyértelmű hogy nem a legjobb! Ebből az következik, hogy tetszik a dal, tetszik a produkció, és tudnék örülni, ha nyerne mivel magyar vagyok! Viszont, tisztában vagyok vele hogy nem fog nyerni, mivel nem ez a legjobb dal (szerintem) illetve azzal hogy a zsüri visszakerült a képbe, kiszámithatatlan a végeredmény, és szinte biztos nem Zolinak fog kedvezni! Én mindenesetre szurkolok Magyarországnak, és a elődöntőben biztos, hogy támogatni fogom a szavazataimmal, mivel ott csak a nézők döntenek, és örülnék ha láthatnám Magyarországot a döntőben, viszont a döntős szavazatokat, még tartogatom, azokat nem tudom még kire küldöm, az 16.án fog eldőlni!

 • zolitt

  jajj de nagyon okos vagy!!!! már ked kicsit nagyon kiakasztó lenni!!!! jó, rendben neked nem jön be, KÉSZ! ennyi ELÉG volt, majd csütörtökön meglátod/ meglátjuk! ne haragudj, de nem hozzád/ a te elképzeléseidhez fogják igazítani! nevezzél jövőre ha ennyire szuper vagy és mutasd meg hogy lehet jobban is! nagyon árasztó hogy mindenkibe bele akarod beszélni hogy nem jó! hagy legyen már meg a véleményem hogy szerintem K.RVA JÓ!!! és ehhez ne fűzzél már hozzá semmit! elég egyszer, kétszer leszólnod, igen rájöttünk hogy te más állásponton vagy,jó az meg a te véleményed! amúgy jelzem még nem írtál semmi olyan dolgot, amin és ahol változtatni kellene szerinted!!! DE RÉSZEMRŐL MÁR NEM IS VAGYOK KÍVÁNCSI RÁ! mégegyszer tudomásul vettük hogy neked nem jött be, KÉSZ!!!

 • Zsolesz

  Ja és még annyit, hogy az amit gondolok, az eddig látottak alapján gondolom, és 12.én 14.én és 16.án minden változhat, mivel ott dől el minden! Igaz a dalok versenye, de akkor rádióban kellene leadni őket! A másik meg, hogy szerintem nem lenne szabad megengedni a kellékek használatát a versenyen! 6 ember a szinpadon, max hangszerekkel, de semmi doboz, meg hell machine, meg stb! mert igy az objektivizmus kizárt!

 • zolitt

  Zsolesznek teljes mértékben igaza van! én is efféleképpen gondolom a dolgokat! egyértelmű hogy vannak nála jobbak! De nekem ez is jó helyen áll! és az előző évekhez képest nagy változás ez Magyarország részéről, és mindenképpen pozitív! Kíváncsi leszek csütörtök este hogy fog tetszeni Európának! Én nagyon bizakodom benne, és úgy érzem tovább fog jutni!

 • Vax

  Na, ugatásra nincs, mit válaszolni. Az beszél itt elfogadásról és szabad véleményformálásról, akinek a nyelvezete már nehezen bírja a nyomdafestéket! Haha! Nem vagy kiváncsi? Ne olvasd! :))

  Zsolesznek viszont:

  A vita abból indult, hogy kifejtettem, mennyire nem egészséges középszerű dolgokat csak azért ajnározni, mert magyar, inkább egészséges kritikát kellene megfogalmazni, amiből tanulni lehet, mert remélem, van sajtófigyelőjük. Hiányoltam a nemzeti jelleget – mert szerintem okosabb eredetinek mutatkozni, mint olyannak, amit naponta látunk! -, a Zoli tehetségéhez fogható koreográfiát, a harmonikusabb látványt.

  Csézyre abban az értelemben „nem emlékszem” (így, idézőjelekkel), hogy a – mint már írtam – jó dala ellenére fakó képet nyújtott Magyarországról.
  Zoli dala nekem is tetszik, a középmezőny elejére várom, talán döntős is lehet, ennek érdekében prüszkölök itt már órák óta, természetesen, mert nekem sem mindegy.
  A kellékek tiltásával egyetértek annyiban, hogy akkor olyan színpadot kell kialakítani, ami show-elemekre is alkalmas. Igaz, kelléket bárki olyat vihet, amilyet akar, nincs ebben hátrány!

  Összességében azt gondolom, nem árt ezen vitatkozni, sőt! A magyar szavazók kedvét nem vesszük el amúgy sem, hiszen Magyarországról nem lehet Zolira szavazni, aki emiatt aggódik, az igencsak felületes rajongó! A nemzeti egységet féltőknek pedig: nem ezen múlik a magyarság, ha már Zoli sem tisztelt meg ezidáig bár egy magyar nyelvű refrénnel…! Hátha majd a show-ban ez változik! Szóval „érted haragszom, nem ellened”.

  Hajrá Magyarország!

 • Zsolesz

  Akkor én mostantól teljesen egyet értek veled!

  A kellékekről meg annyit, hogy valószinűleg az Andorrai köztv nem tudna bevinni semmit ami nagyobb egy gitárnál, mivel szűkös a keret, de mondjuk ezt tudom elképzelni albániáról vagy montenegrórol is, sőt igen az az igazság, hogy Magyarország, Szlovákia és még sorolhatnánk, hogy kik nem engedhetnek meg maguknak akármit! Mondjuk az ukrán csaj eladósodott az eurovizió miatt, de nem értem mindek, mert ezzel nem fog nyerni! Remélem!

 • Vax

  Zsolesz, igazi rajongó vagy! :))

  Én el tudnám képzelni, hogy egy ekkora fesztiválon a színpadnak nem elsősorban a sokszor használhatatlan led-háttér a legfontosabb eleme, hanem pl. a szintelhetőség, a lépcsőzetesség, az emelőszerkezetek, ha már kellenek. meglehetősen idegen dolog az összhatásban, amikor teljesen oda nem illő dobogók, emelőszerkezetek, saját lépcsők és ajtócskák jelennek meg. Bevezetném szabálynak, hogy mindenkinek azt a színpadot kell használni, ami adva van. De akkor az olyan is legyen!

 • Kata

  Most én nem akarok senkit megsérteni de komolyan ugy gondoljátok hogy ez a szám annyira jó?Meghallgattam már csomószor,gondoltam hátha megkedvelem,de nekem még mindig semmi extra…:S Hát nemtom..Én nem füzök hozzá negy reményeket…

 • bazsa

  huha:) rendesen megmozgattam az idegszálaimat miközben elolvastam a délutáni „termést”. Ugy gondolom, jobb lesz ha nem fűzök hozzá semmit, mert akkor most meg Katával kezdhetnénk el itt viaskodni. Én azt mondom hogy ezentúl mindenki tartsa meg magának a véleményét…még mindig jobb, minthogy itt egymást akarjuk megfűzni arról hogy jó-e a magyar dal vagy nem jó a magyar dal. Ezt majd eldöntik a külföldiek, és ha ugy gondoljátok hogy azzal, hogy leirjtáok hogy sz@r, előrébb jutunk…tévedtek 😉

  Jövőbe senki sem lát…14.-ig még bármi történhet, és fog is.
  Csak gonoldjatok bele, hogy ez első meg a második próba között mennyi fejlődés volt, és mennyi idejük volt ezt véghez vinni 2 nap?…na 14.-ig meg 4 nap van…Üdv.

 • Itt van elegem. Tudod VAX az a lenérő, nagyszályú elkényesztetett bunkó vagy.Nem csak dumálsz hogy milyen feleség

 • vagyok.Tudom milyen,főiskolát végzett zene tanár vagyok,de nem szólATSZ LE MERT TE SEM VAGY JOBBBBB.

 • Nyee

  Nem mindennel értek egyet amit VAX írt(bár van amivel igen) és most ezt nem azért írom hogy újabb vitát nyissak,csak a jövőre nézve…van egy mondat amivel igazán eltalálta a lényeget.Mire a nagy magyarságtudat,ha még egy serencsétlen magyar sor sincs.Ezen nem tudunk mostmár változtatni és erről ne nyissunk új vitát,csak a következő versenyzőnél nagyobb mellszélességgel lehetne kiálni a magyar nyelv mellett(fenntartom,hogy ez a dal is jobb magyarul).

 • Robek

  Még szerencs, hogy beteg vagyok, így ebből a sok hablatyból semmit nem értettem. Főleg, hogy miért volt szükséges!? Ha, minden igaz akkor élő közvetítést rajtam kívül annyit mint én nem láttatok, mert én már vén vagyok köztetek. 🙂 A színpadról, showról, dalról és előadóról lehet vitatkozni, de abban ugye mind egyetértünk, hogy majd a műsor végén derül ki minden. Én minden évben (1981 óta egy-két év kivételével) elkészítem a saját kis listámat és hangsúlyozom, hogy emlékezetes tévedésem 1994-ben és a ’80-as évek végén volt amikor a győztes dalt nem találtam el. A ’80-as évek végén egy görög Wham-szerű duo STOP című dalát tippeltem, sajnos nem jött be a zsűrinek. Amióta elődöntő(-k) is vannak, 12 dalt írok össze és a döntőbe jutó 10 dal mindig közte van, remélem idén is így lesz… Ne vitázzatok olyanon amin nem érdemes, béke és nyugalom! 🙂

 • tacom

  Vitázzunk csak!
  Komolyan, tiszta óvoda. Gyerünk, kinek az apukájának az ismerőse erősebb? Ki az, aki még beszélni sem tudott, de már tudta, mi kell ez Eurovízió győzelemhez? Kinek van több diplomája?
  Nem baj, tulajdonképpen továbbra is boldog vagyok, hogy idáig is eljutottunk, hogy Magyarországon emberek vitatkoznak az ESC-ről. Még, még, még!:D

 • Sziasztok!:)
  Ne, tom hogy vagytok vele de szerintem a legeselyesebb szam a spanyoloke meg a romanoke …hadise second rehersaljat nesztem ep,es a komenteket rola es nah lattak igaz cirka 1600ember es nah tobbnyire nem teccet senkinek,ezzel azt akarom mondani h hadise szama az jo csak szerencsere a produkcio moskovaba nem jol sikerult nem az jot att amit en szerettem volna mondta hadise es keso uj koreografiat csinalni az eurovizio elot 3 nappal….erre en beutottem soraya secon rehersaljat es a roman szam the balkan girls 2 rehersaljat es lekicsinyitettem a ket oldalt egymas melle tettem…es arra jottem ra,a roman dalnak a secon rehersaljat elobb lattam,h soraya bizony koppinja ez egy gyanu csak…mert mufustel kezdodik ep ugy mint az elenae leul a foldre epp ugy mint elena es vegul a podim tetejen all meg mint elena na nem tom….kicsit sok a hasonlosag…..szerintem es megnesztem h mit irnak sorayanak a youtubbon hat es nah eleg jol lett teccik ilyeneket megnesztem elenanak is es szintugy nagon jo tecik porgos oke mondom magamba,es gondolkodom na es miert ez a ket szam? es rajottem arra h mikor volt elena spanyolba turnen talakozot sorayaval es soraya elmondta neki de meglehet nezni youtubbon h o is a the balkan girls halgatja mire elena elnevette magat es azt mondta h en meg a tiedet..:D nagyon vicces jelenet volt..:Dmeg a riporter is aki vezerelte a beszelgetest elnvette magat…:Des azt mondta soraya h itt spanyolba nagyon nepszeru a szama es h sokkan szeretik sot bolondulnak a szamert,elena bepirult erre ..es megkoszonte,szoval ezzel arra akarok ravilagitani h zolinak is lyen kell legyen vagyis h korbe utazza az orszagokat es nepszerusiti a dalat egy jo promot ad neki….nah de mindegy.. folytatom es ezelot egy olyan masfel honapja volt romaniaba a gorog versenyzo az a sakis vagy ki..:Des o is azt mondta h a dal az elenae ott gorogorszagban a radiok es a tv egyfeszt mutatjak neha tobbet mint az ovet….kacagva mondta..:Des es h jo szam..:)szoval nagyon szeretik mert nah spanyol ha nem is adja meg neki a 12 de a 10 v 8at tutira megkapja akkor gorogtol a 10 tutira es meg ot van moldova amek tutira 12 pontot ad neki szoval nah ertitek tutira benne lesz az elso 3omba ha nem o nyeri meg az sincs kizarva,itt fokep a ket ugymond diva kozot fog eldolni a verseny soraya vs elena kozott,ui jah az egyik baratom o nagybrittaniabol van o is jeleszte nekem h ott is nagy slager elena dala es nagyon komazzak es tetszik nekik mert ott is turnezot elena es az irtak mindenfele h elena was make a great party:D.szoval nah nem tom de zolinak nincs ilyen pozitiv viszajelzes sajnos… a youtubon is a second rehersalnal nem teccik senkinek de az az igassag h nah tenleg olyan bena kisugarzasa van olyan langyi mar bocs a kifejezesert…..pedig a mi versenyzok en drukkolok h legyen benne az elso 10 be de szerintem nem lesz….nah ez van….szerintem soraya meg elena kozot lesz ugymond parbaj mert mind a ket szam impulzekony dinamikus atraktiv es ahogy elenanak kezdodik h tronrol az vmi nagyon vagany kezdet a sorayanak meg ahogy kezdodik h all az elmelvenyen a tancosaival az is nagyon vagany..:)nah nem tom…en meg kire szavazom mivel zolira nem lehet sajna akkor marad soraya v elena..:D hajraaa eurovizio….:):)

 • Erzsi

  Andrea, miért kell ezt csinálni? Miért kell összevissza hazudoznotok (van néhány hozzád hasonló, feltételezem egy baráti társaság vagytok). Hidd el sokkal rokonszenvesebb lenne, ha azt írnád, „Sziasztok, Andrea vagyok, romániai magyar és nekem nagyon tetszik a saját versenydalunk, szavazzatok ti is Elenára.” Nyilvánvaló, hogy nem Magyarországról írsz, nincsenek ékezetes betűid, rossz a helyesírásod, zavarosak a mondatszerkezeteid. Úgy írsz, mint aki beszéli a magyart, de nem ez az írott anyanyelve. De nem ez a baj, hanem ez az érthetetlen bujkálás, és a primitív aknamunka a magyar dal ellen. Mi is tisztában vagyunk vele, hogy nem a mi dalunk a 2009-es Waterloo, de ez van, ebből kell kihozni a legtöbbet. Minden határon túli magyar rajongótársunk vállalja az országát és ez így van rendben. Egyszerűen nem értem, minek ez a majomkodás.

 • Szia Erzsi nem tudom ki vagy nem i szeretném tudni jah es éééééééééééééééééékezettel irok h lássad amugy ha nagyon akarod tudni Györböl vagyok és nem hazudozom amugy te nekem nem tetszel nem vagy rokonszenves cseppet sem de nem is baj:P de nem tom hol van itt aknamunka tudtommal nem lehet saját magunkra szavazni….csak az ilyenek mint te (buta) azzal jön h alaáasom a saját számunkat nah mindegy nem huzom fel magam nem erdemled meg…nekünk kedves Erzsébet nem lehet sajat országunkra szavazni halkan megsúgom a kedves zolira….amugy csak egy észrevetel volt Sorayat is irtam megis a Román dalra buktál ki na mindegy vannak még a világon buták ilyen vagy te is…..:D

  • Kedves Andrea, vicces, hogy a román versenydal kommentje Istvan néven szintén tőled származik, IP cím alapján egyforma, és látszik, hogy közvetlenül utána már hozzá is láttál ahhoz a se vége se hossza hozzászóláshoz. Légy szíves tisztességes hangnemben írni, mert ez nem a mónyka só. Köszi!

 • hben92

  Andrea! Akik erre a fórumra írnak, azok mind tisztában vannak a szavazási szokásokkal. Tudjuk, hogy nem lehet nekünk, magyar határokon belüli magyaroknak szavazni Zoliékra! JA, attól hogy két szóba beleteszed az ékezetet, a többibe mért nem? Elég furcsa vagy te, Andrea! Na mindegy, most már ne vitatkozzunk, hanem inkább szurkoljunk Zoliéknak, attól függetlenül, hogy valakinek tetszik-e a Dance with me vagy sem.

 • hat válaszolok neked erre a kérdesre azért mert ez az első szoba ahová beirtam és nah könnyebb ékzetnelkül irni azért kedves hben92:Pszurkoljunk Zolinak hajrááááááááááá zoli veled vagyunk:P:)

 • SzZ94

  Győri ember leírja rövid ő-vel a városát?

 • Ádám94

  Valaki elmondaná nekem légyszi, hogy ezt a szavazási segédletet hogy kell használni? Előre is köszi!!

 • FENTE LEVENTE

  A magyar nyelv élvezet,elvezet a bőséges,mélységes változatos titkokig,hogy milyen jó írni,olvasni,még akkor is ha nem fejezünk ki vele semmit.
  Mindenkinek az aurája engedje be azokat az információkat,amire képes a befogadóképessége,s szabadon legyen ez a demokráciának járó ékessége.
  Gondoskodó,okoskodó emberségből kész!Bölcsész bölcsője a bölcs gondolatoknak kiépített tudás,tanulás,és a többség fölé kerekedésének szeretője,őrzője.Korosodó idő korrossá teszi azt az embert kinek bölcsessége nem fogja károssá tenni haldokló földünket?
  Minden tiszteletem a tanultaké,azoké az embereké,akiknél minden oké?Zsoké is lovakon valahol lovagol valagon,s nem tenné azt elavult öszödi szavakon.
  Aki a fentieket nem érti mert zavarja a süket füleket,akkor ahhoz én ragaszkodom,hogy ne is olvasson engem.Igen,sokmindenhez nyitott ésszel kéne rendelkezni homályos embernek,s elsőnek magában keresse másban látott hibáit.Itt nem valami kedvesek az emberek,persze vannak tisztelt kivételek.
  Pillanatnyilag ha egy adott pillanatban a búbánatban örömérzés adódik,akkor feleslegessé,idegessé válik az a személy,ki a jóért aggódik.
  Javulásnak hitt javult helyzeted,elavulóban valóban elavult?Jegyzeted,jegyzeteid mit érnek,ha fejből ésszel nem kísérnek a dolgok megvalósításáig.