Naptár

2009. május
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Eurovízió Nárayval, ma délben az m1-en

stilusTudósító: Klész Imre
Forrás: stilus.blog.hu

Május 14-én Ádok Zoli első ízben mutatkozik meg a nemzetközi porondon Moszkvában az Euróvíziós Dalverseny második elődöntőjén. A próbák már zajlanak, a táncosok melegítenek, sőt Náray Tamás is elkészítette a show glamour-kollekcióját. Egy belvárosi műhely negyedik emeletén nagy sürgés-forgás közepette lestük meg a divattervezőt és a fellépőket.

Nagy meglepetésre készülnek, hiszen Zolin és a lányokon nem csupán egy ruha lesz, hanem kettő! Wow! Náray elmondta, hogy muszáj valami izgalmasat alkotni a színpadon, különben senki nem fog emlékezni a korábbi előadókra. Egy diszkórobbanás közepette a nyílt színen fognak vetkőzni mindannyian a Dance With Me című nóta alatt. A ruhát mi már láttuk és megelőlegezzük neki a 12 pontot! Természetesen más érdekességről is lesz szó a magazinban, ami ma, 12:45-kor kezdődik az m1-en. A mai adás tartalmáról bővebben a műsor blogjában, itt!

6 hozzászólás Eurovízió Nárayval, ma délben az m1-en

 • Peti

  HAHA!
  Tipikus… akkor ez lesz a meglepetés amiről beszéltek, tudhattam volna. De ha gimmick, akkor legyen gimmick, remélem látványos lesz, és nem csak egy mellékes látványelem, aminek semmi hatása a nézőkre (pl. Gurinál nekem semmivel nem emelte a produkció érdekességét, hogy letépték róla a ruhát).
  Szerintetek ezt is felteszik majd az mtv videótárába? Mert én pont nem leszek tv-közelben amikor leadják, és kíváncsi vagyok 😀

 • Biztos fent lesz a videó ott is és itt is 😉

 • Peti

  Ok, köszi Zaff.
  Amúgy most ugrott be, hogy a lányok koreográfiájában még az elején van egy tépő mozdulat, ami furcsának tűnt nekem, és lehet, hogy akkor szedik le magukról a ruhát 😀
  Na majd meglátjuk.

 • davidovics

  a Eurovision Countdown 2009 3. részében egy pillanatra láthatóak voltak a ruhatervek!!!

 • davidovics

  Ha ez igaz akkor nagyon nem jó. Nem az elején kéne ezt elsütni, hanem valahol a vége felé.
  De ők tudják biztos vannak még olyan elemek amiket direkt nem úgy próbáltak hogy mi is lássuk!