Helena Paparizou még talán fölbukkan a dalversenyen

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=flB1Fa03Jwc[/youtube]Tudósító: Szücs Zoltán
Forrás: Mad television, Alpha TV

Tegnap este adott koncertet 2005-ös versenyt görög színekben megnyerő Helena Paparizou. Fellépése előtt az egyik helyi televíziónak, az Alpha tv-nek adott interjút, melyből megtudhattuk, hogyan sikerült feldolgoznia édesapja elvesztését, és hogy mit sem kopott kapcsolata az idők során barátjával, Tony Mavridis-zal. Az énekesnő nyilatkozatából az is kiderült, hogy vágyik még az Eurovízió színpadára: “Görögország képviselete részemről szóba sem jöhet, de nem kizárt, hogy megfordulok még a fesztiválon – ha igen, akkor svéd színekben.”

8 Comments

Elena Paparizou 1982 január 31-én, Borås-ban, Västergötland-ban, Svédországban született. Szülei görög bevándorlók. (H)Elena Örgryte-ben, Gothenburg-ban nőtt fel.

Én örülnék neki! És az is jó, hogy a másik hazáját szeretné képvielni. Na meg nem ártana már egy nő is, aki kétszer nyer Eurovíziót.

Pedig Görögország színeiben nagyobb eséllyel jutna ki, nem? A Melodifest.-en még akkor sem sétagalopp nyerni, ha az ember már nyert Eurovíziót (igaz, ott volt Perelli meg Carola). Nem tudom, nekem az a 3000 jelentkező dal iszonyat sok.

Hela! Ne tedd ezt velünk Görögökkel! Valaki aki tudja őt értesíteni szóljon már neki legyen szíves! Az baj lenne, és érvágás, hogyha nem indulna a Dalversenyen!

Tia

Comments are closed.