Montenegró: Andrea Demirović – Just get out of my life

montenegroTudósító: Klész Imre
Forrás: RTCG
A győztes dal: Andrea Demirović – Just get out of my life
Eredeti kiadás: 2009.01.23. 23:57
Frissítve: Hivatalos videóklip

A montenegrói RTCG köztelevízió Andrea Demirović „Just get out of my life” című dalát fogja küldeni az 54. Eurovíziós Dalversenyre.
itt hallgatható meg: http://www.rtcg.cg.yu/Andrea.mp3

Andrea 1985-ben született Titogradban, a Cetinjei Zeneakadémián tanult zenepedagógiát, majd 2002-ben volt a nagy áttörés karrierjében a Sunčane Skale fesztiválon. Ezután több fesztiválon is fellépett, többször próbálkozott nemzeti döntőkön is. Első lemeze 2006-ban jelent meg, majd a második tavaly, amin többek között annak a „The Queen of the Night” című dalnak a feldolgozása van rajta, amit Mirela énekelt a Mision Eurovision 2007 műsorában, vagyis a spanyol nemzeti döntőben.

Comments

22 hozzászólás a(z) “Montenegró: Andrea Demirović – Just get out of my life” bejegyzéshez

 1. hben92 avatar
  hben92

  Hát gyerekek, azt hiszem kimondhatom idén döntő esélyes Montenegró, az eddigi ismert dalok közül Törökország után nekem ez jön be a legjobban.

 2. Sanya avatar
  Sanya

  Nagyon jó kis dal-remélem a kis országok idén jobban szerepelnek köztük Magyarország is:)

 3. Bálint the 2nd avatar
  Bálint the 2nd

  gagyi…

 4. Laci avatar
  Laci

  Nagyon jóóóóó:D Kis vidám,pörgös ugyan lassú:D
  Szuper

 5. zoltan avatar

  halotatok Romania szamat jaj anyam beszarok tole nagyon jo jo progos dallam fulbemaszo szoveg erdemes meghalgatni v megnezni youtube-on ellena gheorghe balkan girls:):) jo szam megeri megnezni!!!!!!

 6. Feri avatar
  Feri

  Jó szám. Van esélye döntőbe kerülni.

 7. zaffarano avatar

  Idén Montenegró döntőbe kerül! 😉

 8. Zsolesz avatar
  Zsolesz

  Remelem, de jobb koreografia kellene mint Athenban!

 9. Sanya avatar
  Sanya

  Andrea hangjával nincs semmi baj,a szinpadi produkciót/koreográfiát ha jól megcsinálják,vmi rövid rucit adnak rá és még mozogna is majd a szinpadon kicsit többet akkor sikerülhet a továbbjutás.

 10. Szandra avatar
  Szandra

  jó dal,pörgős,jó hang,végre egy biztos döntős a török mellett:) remélem.

 11. Anita avatar
  Anita

  Tetszik! 🙂

 12. Demien avatar
  Demien

  Dögöljek meg ,de ez a szám nekem nagyon ismerős csak egy sokkal régebbi változatban..legalább is a zenei alap..viszont nemtudok rájönni melyik együttes dalára hasonlít annyira..grrrrr…vagy csak nekem ismerős ennyire?

 13. Demien avatar
  Demien

  megvan…. Boney M ..Rasputyin zenei alapjára emlékeztet nagyon,de csak a zenei alap és nem egyből az eleje hanem amikor hallani lehet a hegedűket

 14. Demien avatar
  Demien

  Tévedtem a BoneyM -mel kapcsolatban..ez az igazi hasonlóság http://www.youtube.com/watch?v=1mMeGZ4whlw

 15. Sanya avatar
  Sanya

  Andrea remélem nem lesz csalódás,tetszik a szám remélem hogy döntőbe kerül,és nem úgy jár mint tavaly Rebeka Dremelj akinek a fellépése már nem győzött meg a belgrádi szinpadon,mert a dalát elrontotta egy rossz szinpadi produkció.

 16. Viola avatar
  Viola

  jó kis dalocska!na mind1 majd meglátjuk h mi lesz belőle!:D

 17. Erzsi avatar
  Erzsi

  Egy világvégi harmadosztályú diszkóban egy jó ízlésű DJ színvonalasabb dalokat válogat be a műsorba. De nem vitatom, hogy döntőbe fog kerülni.

 18. Zsolesz avatar
  Zsolesz

  Lehet nem kerül döntőbe, mivel Montenegró megint első lesz, a csajnak pedig elég gyenge a mozgáskoordinációja, szóval nekem egyre kevésbé esélyes!!!

 19. hben92 avatar
  hben92

  Tavaly Ízland is bejutott első fellépőként, bár az erősebb volt. De szerintem a többi daltól kimagasodik az 1. elődöntőben.

 20. Zsolesz avatar
  Zsolesz

  Hát de az Izlandi produkció az fantasztikus volt!!!! Szerintem a tavalyi év legjobb SZINPADI produkciója volt! Andreat meg láttam már pár promoturnén pl görögöknél, nálunk, boszniában… és nagyon gyengén mozog, mint aki nem tud magával mit kezdeni! Szerintem is jó dal, de ha nem robbannak be az elején, akkor 17 dal után, lehet elfelejtem milyen jó!

 21. Zhombie avatar
  Zhombie

  Jó számnak tartom, szerintem döntős lesz. Montenegró nem szokott profitálni, az ex-jugoszláv államok közti blokk szavazásból, igy kifejezetten jó ötletnek tartom, hogy Andrea, angolul fog énekelni és igy talán azok az országok, akik becsületessen szavaznak, köztük Magyarország is, besegitik ezt a dalt a döntőbe.

 22. silvaM avatar
  silvaM

  Donna Summer cover