Grúzia: Stephane & 3G – We Don’t Wanna Put In

georgiaTudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv
Első kiadás: 2009.02.18. 21:59
Frissítve: Grúzia visszalépett
A győztes dal: Stephane & 3G – We Don’t Wanna Put In

Ma este rendezte meg a grúz GPB közszolgálati televízió nemzeti döntőjét, amin zsűri és televoting segítségével Stephane & 3G formáció “We Don’t Wanna Put In” című dalát hozták ki legjobbnak. Stephane mellett a 3G nevű trió már a tavalyi nemzeti döntőn is részt vett. Grúzia először 2007-ben lépett az Eurovízió színbpadára, a sokakat megosztó Sopho dala, a “My Story” 12. helyezést ért el. A következő évben Diana Gurtskaya egy pozíciót javított az eredményen. Hogy idén hányadik lesz, az majd a döntőn kiderül, de először a május 12-i elődöntőn kell túljutnia a dalnak.

11 Comments

Hát nem köt le a dal nem is bírtam véghallgatni. valóban meg kell várni az összes dalt és szorítok neki helyetvalahol a közepén esetleg.

Nekem ez a dal jelenleg utolsó helyen tanyázik, pedig nem hittem hogy az Örmény daltól lehet rosszabbat küldeni! Tudom van üzenete, és ez miatt a volt szovjetunió tagállamai be fogják juttatni a döntőbe, de szerintem az nagyon igazságtalan lenne! Még jó, hogy csak az örményekkel, meg a fehéroroszokkal van egy csoportban! azok meg szeretik az oroszokat! akkor talán be se jut majd! 😀

Nekem a 2007es belga produkciora hajaz, amit szintén nem szerettem! Tul egysikon mozog, végig ugyan az a ritmus, semmi csúcspont, sőt folyamatos mélypont! Remélem Magyarország jobb dalt küld végül!

A helyzet a következő:Bizony egész jó hangok szólaltatják meg ezt az egészen érdekesen lüktető jó beosztású dalt.Kifejezetten tetszik,végre nem egy elkapkodott nóta aminek van eleje közepe és vége.Egy kicsit funkys beütésű.Szerintem itt kezdődnek a jó dalok.

engem valamiért a tavalyi svéd dalra emlékeztet,nem tudom miért,disco-boogie feeling,nem hiszem hogy döntősek lennének,de annyira nem szörnyű.

Comments are closed.