Írország: Sinead Mulvey & Black Daisy – Et Cetera

irelandTudósító: Klész Imre
Forrás: oikotimes.com
A győztes dal: Sinead Mulvey & Black Daisy – Et Cetera
Eredeti kiadás: 2009.02.21. 09:18
Frissítve: hivatalos videóklippel

Tegnap este Írország dalt választott az 54. Eurovízió moszkvai versenyére. A 4 regionális zsűri összesen 40 pontot adhatott, ebből az “Et cetera” 38-at kapott, a televotingon pedig maximális pontot kapott. A második helyezett az “out of control” című dal lett a televotingon. Az összesített eredmény:


78 pont: “Et cetera”
56 pont: “I wish I could Pretend”
41 pont: “Out of control”
26 pont: “So what”
24 pont: “Amazing”
23 pont: “Flying”

21 Comments

Szerintem olyan elkapkodott dalok születnek mostanában.De az eddígi “győztes” dalok közül ez az összeszedettebbekhez tartozik.

Nem rossz, bár első hallásra annyira nem fogott meg a dal. Az viszont biztos, hogy az idei bemutatott eurovíziós dalok közül ez az esélyesek közé tartozik. Valamint az utóbbi években bemutatott ír dalokhoz képest is jobb.

Ezerszer jobb dal mint az eddigi ír dal!
Engem sem fogottt meg elsőre de többször meghalagttam és már tetszik!
Biztos tovább jutó

Hát….. Mit mondjak. Csütörtökön látatlanban meghallgattam délután az ír rádióban minden dalt. Nem ez volt a nyerő nekem. Elsőre nem fog meg és az a gond hogy a versenyen elsőre kell jó benyomást tennie a dalnak. Nem tudom döntős lesz e?!

Ez meg mi a szösz?Komolyan ez a legjobb ír dal?Kegyetlenűl tré egy szám…olyan garázsba való ,ahol a “Jajj,de szörnyű ez a világ ezért zenébe folytom bánatom” tipusú tini lánykák vergődnek miközben olyan fényesre nyalják a sehehe..szóval azt a testájukat a szülők…csak egyszerűen nem tudnak magukkal mit kezdeni

Comments are closed.