Hollandia: De Toppers – Shine

thenetherlandsTudósító: Klész Imre
Forrás: esctoday.com
A győztes dal: De Toppers – Shine
Eredeti kiadás: 2009.02.01. 23:13
Frissítve: hivatalos videoklippel, a dal új verziójával

Ma este a De Toppers együttes önmaga konkurenciája volt. Már hónapok óta bejelentette a holland TROS közszolgálati televízió, hogy őket kívánják indítani a versenyen. Ezért ma este rendeztek egy olyan nemzeti döntőt, amin az ő dalaik versenyeztek egymással. Végül a “Shine” címet viselő dal nyert.


A részletes eredmény
zsűri pont/televoting/összes pont
1 Shine     48/201/249
2 Angel of the night     60/130/190
3 No one loves me like you do             36/21/57
4 Three is the magic number     16/34/50
5 Everybody can be a star     22/21/43
6 Our night     28/13/41

16 Comments

Nem olyan rossz dal,csak egy a bajom vele hogy ilyen öreg hapik adják elő:)3 fiatalabb férfi énekes jobban mutatna 3 csinos hölggyel:)csak remélni tudom h a magyar dal sokkal jobb lesz ennél.
Hollandiába sok magyar vendégmunkás van,reméljük az elődöntőbe tűlük is kapunk pár pontot.

reméljük inkább hogy jó dalt küldünk és nem kell a vendégmunkások szavazata:) de pár óra és talán tudunk valamit a felhozatalrol:)

Hát nem lett jobb az új verzióval. nem hiszem hogy továbbjut, nem is értem Hollandia hogyan választhatta ezt a három hapit.

Amúgy szerintem , akiknek nagy (ill. néhány biztos) esélye van a továbbjutásra a második elődöntőbe az idén: Görögország, Norvégia, Azerbajdzsán, Ukrajna, Lengyelország, Észtország,
Magyarország, Dánia, Szlovénia és Albánia.

Akik pedig döntősök lehetnek a zsűri által: Szerbia, Litvánia, Moldova, Szlovákia

És akik jó dallal indulnak, de nem szavazzák be őket: Írország

Ukrajna szerintem nem jut döntőbe és Észtország sem, dehát majd meglátjuk persze 😀 A Toppers száma meg kapott egy olyan zenei ritmust amivel a mai trendet tükrözik..olyan a dallam mintha egy pesti discóba mixelték volna egy tombolós estén.

Szerintem második elődöntőben biztos továbbjutók: Görögország, Norvégia, Azerbajdzsán, Dánia, Magyarország, Horvátország, Ukrajna, Moldova, Horvátország! Ezt az alapján állitottam össze, mik a kedvenc dalaim, és az elmult évek tapasztalatai alapján!

Zsüri: Litvánia, Lengyelország, Szlovénia, Szlovákia, Irország, Albánia!

Akik remélem nem jutnak tovább: Szerbia, Lettország, Hollandia, Ciprus!

Hogy hogy szomszédok? Minden országnak külön zsürije lesz! Szóval az ugyan ugy megy mint a döntőben! csak nem adják össze a zsüri meg a nézők pontjait, hanem külön nézik, és aki legtöbbet kapott a zsüritől, de nincs benne a legjobb 9ben a közönség szerint, az jut még döntőbe! Szóval bárki lehet akinek jó dala van!

Comments are closed.