Hollandia: De Toppers – Shine

thenetherlandsTudósító: Klész Imre
Forrás: esctoday.com
A győztes dal: De Toppers – Shine
Eredeti kiadás: 2009.02.01. 23:13
Frissítve: hivatalos videoklippel, a dal új verziójával

Ma este a De Toppers együttes önmaga konkurenciája volt. Már hónapok óta bejelentette a holland TROS közszolgálati televízió, hogy őket kívánják indítani a versenyen. Ezért ma este rendeztek egy olyan nemzeti döntőt, amin az ő dalaik versenyeztek egymással. Végül a “Shine” címet viselő dal nyert.


A részletes eredmény
zsűri pont/televoting/összes pont
1 Shine     48/201/249
2 Angel of the night     60/130/190
3 No one loves me like you do             36/21/57
4 Three is the magic number     16/34/50
5 Everybody can be a star     22/21/43
6 Our night     28/13/41

16 Comments

Nem olyan rossz dal,csak egy a bajom vele hogy ilyen öreg hapik adják elő:)3 fiatalabb férfi énekes jobban mutatna 3 csinos hölggyel:)csak remélni tudom h a magyar dal sokkal jobb lesz ennél.
Hollandiába sok magyar vendégmunkás van,reméljük az elődöntőbe tűlük is kapunk pár pontot.

reméljük inkább hogy jó dalt küldünk és nem kell a vendégmunkások szavazata:) de pár óra és talán tudunk valamit a felhozatalrol:)

Hát nem lett jobb az új verzióval. nem hiszem hogy továbbjut, nem is értem Hollandia hogyan választhatta ezt a három hapit.

Amúgy szerintem , akiknek nagy (ill. néhány biztos) esélye van a továbbjutásra a második elődöntőbe az idén: Görögország, Norvégia, Azerbajdzsán, Ukrajna, Lengyelország, Észtország,
Magyarország, Dánia, Szlovénia és Albánia.

Akik pedig döntősök lehetnek a zsűri által: Szerbia, Litvánia, Moldova, Szlovákia

És akik jó dallal indulnak, de nem szavazzák be őket: Írország

Ukrajna szerintem nem jut döntőbe és Észtország sem, dehát majd meglátjuk persze 😀 A Toppers száma meg kapott egy olyan zenei ritmust amivel a mai trendet tükrözik..olyan a dallam mintha egy pesti discóba mixelték volna egy tombolós estén.

Szerintem második elődöntőben biztos továbbjutók: Görögország, Norvégia, Azerbajdzsán, Dánia, Magyarország, Horvátország, Ukrajna, Moldova, Horvátország! Ezt az alapján állitottam össze, mik a kedvenc dalaim, és az elmult évek tapasztalatai alapján!

Zsüri: Litvánia, Lengyelország, Szlovénia, Szlovákia, Irország, Albánia!

Akik remélem nem jutnak tovább: Szerbia, Lettország, Hollandia, Ciprus!

Hogy hogy szomszédok? Minden országnak külön zsürije lesz! Szóval az ugyan ugy megy mint a döntőben! csak nem adják össze a zsüri meg a nézők pontjait, hanem külön nézik, és aki legtöbbet kapott a zsüritől, de nincs benne a legjobb 9ben a közönség szerint, az jut még döntőbe! Szóval bárki lehet akinek jó dala van!

Ja és március 13.ai hozzászólásomnál kétszer irtam HOrvátországot, az egyik helyett képzeljétek oda az Észteket!

Comments are closed.