Naptár

2009. március
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Eurovízió 2009: az Alcazar Budapesten bulizott

alcazarTudósító: Klész Imre
Forrás: rtlklub.hu
Videó: http://www.rtlhirek.hu/video/46750

Van élet az ABBA után. Ezt bizonyítja a 2000-es évek svéd világsztár együttese az Alcazar. A trió pénteken egy budapesti klubban adott fergeteges hangulatú koncertet.
Az Alcazar tagjai 1998-ban találkoztak. Az alap már megvolt egy jó bandához, hiszen a frontember Andreas, akkor már saját néven, szólóban, a két lány pedig musicalekben énekelt, több-kevesebb sikerrel.

Rögtön az első lemezükön szerepelt ez a dal, amellyel megütötték a főnyereményt. A Crying at the discotheque, azaz a “Sírni a diszkóban” című számuk azonnal a zenei listák élére ugrott egész Európában. A lemezükből valószínűleg e miatt a sláger miatt 2 és félmilliót adtak el.

21 hozzászólás Eurovízió 2009: az Alcazar Budapesten bulizott

  • davidovics

    Remélem eljönnek mégegyszer hogy egy nagyobb koncertet adjanak pl az arenaba mert úgy elmennék rá!!!

  • Bitta

    Nagyon jó volt a fellépés! Reménykedtem, hogy a „Stay The Night”-ot is eléneklik és nem is csalódtam:-)
    Egy nagy koncertnek én is örülnék, az ilyen bulikon azonban testközelből láthatja Őket az ember és ez felejthetetlen!
    Remélem megnyerik!!!

  • davidovics

    én is remélem kijutnak mert ha nem akkor az igazságtalan lenne!

  • Dávid

    én is az Alcazar győzelmének örülnék, sztem meg is nyerhetnék az eurovíziót. norvégok és svédek között dőlne el az első hely.
    -igaz egyre jobban tetszik a LA Voix Malena-tól…Emilia: You’re My World és EMD: Baby Goodbye…ezeket is szeretem, de nem lennének túl esélyesek Moszkvában.
    Csak a Hope & Glory-t ne küldjék…., mert az kompletten a Hero férfiváltozata:)
    egyébként idén is a svéd nemzeti válogató(k) dalai voltak a legjobbak…kár, hogy nem juthat ki több…mondjuk lecserélhetnék pár olyan ország indulóját, amelyek még az eurovízió szintjét sem ütik meg:P

  • Ó, én nagyon szívesen elmentem volna abba a buliba :(((((( Ha valaki tud bármilyen koncertinfót, az legyen szíves küldeni nekem emailt, esetleg internetes linket is hozzá! Jó lett volna ezt a cikket 1 héttel ezelőtt megírni, és csaphattunk volna ott egy nagy bulit 😀

  • Bitta

    Még mindig lehet csapni nagy bulit!!!
    Kíváncsian várom ki jut ki a svédektől, ALCAZAR! ALCAZAR! ALCAZAR! Izgalmasak az elődöntők, nagyon sok jó dal van, Emilia dala is kiváló, bár tényleg nem érhetne el jó eredményt azt hiszem, a BWO -dalával is ez a bajom, mert kitűnő ugyan, de lassú és mint tudjuk inkább a show kerül előtérbe már. Ami egyrészről kár…
    Lényeg ami lényeg, „Stay The Night”

  • Sanya

    Remélem hogy Mans Zelmerlow nyeri meg a svéd nemzeti döntőt.Nekem nem annyira jön be az alcazar száma túl sablonos,velük a svédek úgy járnának mint tavaly Charlotte Perrellivel.Nem minden a hírnév(sok híres énekes bukott el elődöntőbe).Hajrá Mans…Hope & Glory!!!

  • Dávid

    az Alcazar olyan, mint Charlotte Perrelli??? LOL
    Mans a Hope & Glory-val gyakorlatilag feldolgozta a Hero-t…

  • tacom

    Húha, Dávid, ideális pletykatovábbító lennél:)Nekem tetszik a Stay the night is (fhú, kocsiban jól szól), a Hope and glory is, de van mellete még pár jó idei melodifestivalenes nóta. Emiliáé is jó, de mindig továbbugratom a kocsiban. Van jó a kiesettek között is, például nagyapáék Sweet kiss in the moonlight-ja – először tök égő, tipikus svéd slágermuzík volt, de belemászott a fülembe.
    Ezért érdemes a Melodifestivalent nézni, kis ESC, bár néha már túl tömény a skandináv zenéből annyi egyszerre, hiányzik valami „keleti fűszeresebb” is.

  • Anita

    Ha írnánk az MTV-nek,akkor szerintetek leadnák az 1. elődöntőt is majd májusban? Mert mindig csak azt szokták,amiben a magyar jelölt is van.

  • kiskiraly

    Anita: Mindkettő le lesz adva állítólag

  • Anita

    Kiskiraly: Köszi. Ennek örülök. 🙂

  • Anita, a jobb felső sarokban lévő promo/demo ablakban van a májusi verseny reklámfilmje, ott említik hogy mindhárom versenyt leadják idén. Jó lesz ez, nem kell kutatómunkával kideríteni, hol lehetne videóra venni a műsort 😉

  • Anita

    Zaffarano: Köszönöm az infókat! 🙂

  • Vitantonia

    Nagyon csúnyát fogok mondani, ha nem az Alcazar nyeri meg a Melodifestivalent. A Stay the night az egyik legjobb daluk (visszamenőlegesen is), és nagyon jó eséllyel indulnának az EVSC-n. Ott voltam a Jam Pub-os bulin (iszonyatosan jóóóóóóóóó volt), sőt, előtte alkalmam nyílt beszélégetni is az együttes tagjaival, megérdemelnék, mert csodálatos emberek, és kitűnő művészek. Heya Alcazar, heya Stay the night, heya Sverige 😀

  • Bitta

    Van itt most valaki, aki nézi a döntőt? Nemsokára Alcazar!

  • Alcagirj

    Andreas nem egy buta szépfiú,hisz’a legtehetségesebb MŰVÉSZ ,akit csak el lehet képzelni:

  • Rose

    Andreas a legjobb!!!!

  • Ciara

    Tudja valaki,hová tűnt Magnus és Annikafiore?