Eurovízió 2009: a holland és román versenydal remixelve

esclogo3Tudósító: Klész Imre
Forrás: esctoday.com
Elena Gheorghe – The Balkan Girls
De Toppers – Shine

David Deejay, az egyik leghíresebb román DJ készített az idei versenydalból egy remixet klubok számára. A Balkan Girls című dal nyerte meg a román nemzeti döntőt még januárban. A TVR köztelevízió már el is készítette a dalhoz a videoklipet. az énekesnő, Elen Gheorghe most a Nemzetközi Utazási Vásáron van Berlinben a román Turisztikai Minisztérium meghívására.

A holland De Toppers is elkészített egy hosszabb klubverziót idei versenydalukból, melynek Shine a címe. Ez a “New Wave” remix lesz a hivatalos eurovíziós verzió is (persze 3 percben), a teljes címe “Shine (New Wave Eurovision 2009 Mix)” lett.
A klubverzió már felkerült a Youtube-ra, mint ahogy Elena Gheorghe dala is.

3 Comments

a román dalt szeretem, sztem nagyon alul van értékelve…pedig semmivel sem rosszabb a spanyol vagy az albán dalnál.
szal csinálhatnak belőle még sok remixet;)
a holland dal viszont nagyon gagyi…főleg az öregek előadásában:D
de komolyan, más előadóval sztem nem is utálnám ennyire, de mióta meghallottam folyamatosan a dalranglistám legalján tanyázik.
ez a remix nem segít a helyzeten.

Te jóságos atya,gatya a hollandok dala…elöszőr csak a remixet hallgattam amíg bírtam,majd meghallgattam az erdetit is,de (elnézést amit most ide leírok) annyira buzi egy szám…
A román dal eredetije is tettszik és a remix is egész jó annak ellenére,hogy én nem nagyon szeretem az ilyen tuck-tuck remixeket

Comments are closed.