Szerbia: hallgass bele a Beovizija 2009 dalaiba!

serbiaTudósító: Szalma Róbert
Forrás: eurosong.hr – rts.rs

Idén a Beovizijat március 7-én és 8-án tartják a Sava Centarban. Összesen 20 dal fog bemutatkozni az elődöntőben ahol a televoting és a zsüri közösen fogja eldönteni, hogy a 20 dal közül melyik 10 jusson a másnap esti döntőbe. A három műsörvezető közül az egyik Jovana Janković, a 2008-as Eurovízió belgrádi versenyének házigazdája lesz.


A döntő estéjén a szokásokhoz híven vendégek is fellépnek : Regina (BiH), Quartissimo (SLO), Andrea Demirović (MN), Next Time (FYROM), és a Dora 2009 győztese (HR). Az idei Beovizijan egy plusz meglepetés is lesz, méghozzá Jelena Tomašević, Boaz Mauda és Sirusho fogják előadni közös dalukat “Song for Peace” címmel.

Idén a Szerb Rádió és Televízió (RTS) pénzbeli jutalmakat is kioszt.
1.helyezett: 3.000 euró
2.helyezett: 2.000 euró
3.helyezett: 1.000 eurót vihet majd haza.

Jelenleg Ana Nikolić kivételével mindegyik dalba bele lehet hallgatni. Először rá kell kattintani a versenyző nevére, utána a rövid ismertető végén található hangszóró melletti feliratra kell rákattintani.

6 Comments

Tudod Zsolesz egyszer fent egyszer lent,hogy szerepel egy ország az adott évben azt úgyis az határozza meg hogy milyen dalt választanak,de reméljük azért idén is jól szerepelnek a szerbek.

ne feljetek,szerbia nem marad le a jo dalokrol.ha valamihez ertunk akkor az a zene…tehat ha ana nikolic vagy a beauty-oscar duo nyer majd nem felunk hogy direktben a finaleban,meghozza az elso 10-kozott vegzunk!!! nektek pedig adok zolival sok szerencset!

szerbia nem marad le a jo dalokrol.ha valamihez ertunk akkor az a zene…tehat ha ana nikolic vagy a beauty-oscar duo nyer majd nem felunk hogy direktben a finaleban,meghozza az elso 10-kozott vegzunk!!! nektek pedig adok zolival sok szerencset!

Comments are closed.