Görögország: Sakis Rouvas sajtótájékoztatója

greeceTudósító: Klész Imre
Forrás: oikotimes.com

Elkezdődött (és közben be is fejeződött) a sajtókonferencia, ahol bemutatják Sakis Rouvas (Eurovízió 2004) 3, az Eurovízióra szánt dalát. Az oikotimes.com cikkírója, illetve az énekes, sőt a görög ERT köztelevízió is nagyon magabiztos nyilatkozatot adott: a gazdasági válság ellenére is meg van a forrása annak, hogy 2010-ben ismét Eurovíziót rendezzenek Athénban.

A döntő műsora és a szavazás jövő szerdán lesz Athénban, az Athinon Arena Music Hallban, ahol a szavazás 60%-át televoting, a maradék 40%-ot a zsűri szavazása fogja adni, így fog kiderülni, melyik dalt fogja magával vinni Sakis az Eurovízióra.

A dalok:

Out of control

Right on time

This is our night

Sakis Eurovízió műsorvezető is volt 2006-ban, ami felejthetetlenre sikerült…

8 Comments

Imadom amikor a Holland speaker cseszteti Sakist, az egyik a kedvenc euroviziós jelentetem! A dalokat hallgatva, én jobb dalokra számitottam, de egyértelmű hogy görögország most nem csak a nézőkre, hanem a zsürire is akar hatni! Nekem a másodk és a harmadik dal tetszik! Nyerni szerintem nem fognak de a top 1O megint garantált!

Nah végre:)
This is our night szám a legjobb-szerintem ez a szám lesz a nyerő.Nagyon szurkolok Sakisnak hogy jól szerepeljen Moszkvába.

A három dal közül a 3. a befutó.
Remélem jöv héten azt választják!
Én örülnék ha megint a Görögök rendeznék az ESC-t de szerintem ez nem lesz meg!

Görögország dalai számomra most nagy csalódás.Elég gyengére sikerültek.De talán a This is our night élőben,jó színpadi látvánnyal még okés lehetne.

Sziasztok!

A “This is our night” lett a befutó, ezzel megy Sakis Moszkvába!

“Σάκης Ρουβάς και “This is our night” στη Eurovision!”

Comments are closed.