EFSC 2008: 22:30-kor kezdődik az eredményhirdetés

efsc08Tudósító: Klész Imre
Forrás: old.eschungary.hu

Jó pár héttel ezelőtt meghirdettük az old.eschungary.hu fórumán, hogy 5, Eurovízióval foglalkozó fórum közös játékot szervez Eurovision Forum Song Contest néven. A játékba Spanyolország (rendező), Andorra, Olaszország, Franciaország és Magyarország vett részt 2-2 dallal. Miután eldöntöttük, hogy a Crystal “Hív a végtelen” és a NOX “Hiszed-e még?” című dalát küldjük, meg kellett várnunk, hogy minden ország fórumának zsűrije beküldje a rendező ország fórumának a szavazatokat. Élő közvetítéshez hasonló módon lesznek bejelentve az eredmények (ezzel igazodunk az eredeti, “központi” bejelentési módhoz). Az eredményhirdetés ma este 22:30-kor kezdődik, de aki végig szeretné izgulni a szavazást, az bármikor megteheti, ha türelmesen végigolvas/végighallgat mindent sorban, és nem görgeti le az oldalt a lap aljára.

Figyelem! Az alább ismertetett személyek, illetve szövegek csak a játékot rendező fórum ötletes kitalációi, amivel imitálnak egy rendes Eurovízió szavazását, a rajongói fórumok szavazása viszont valódi. Az eredmények kihirdetéséhez kitalált szereplőket és szövegeket használtunk fel, a végeredmény a különböző rajongói fórumok szavazásának összesítéséből állt össze. Az EFSC eurovíziós fórumok között zajló játék, az abban résztvevők örömére, szórakozására.

efsc01

Sara Montiel – Hello, ladies and gentlemen! Welcome to this, the first Eurovision Forum Song Contest Show! We are very proud of saying good evening to our participant countries: Andorra, Spain, Hungary, France and Italy.

Sara Montiel: Hölgyeim és Uraim! Üdvözlöm Önöket az első Eurovíziós Fórumok Dalversenyén! Nagyon büszkén kívánunk jó estét a résztvevő országok, Andorra, Spanyolország, Magyarország, Franciaország és Olaszország fórumtagjainak!

Pedro Almodóvar – Yes, Sara! It’s a pleasure for us that they had been part of this music idea.

Pedro Almodóvar: Igan, Sara! Nagy öröm számunkra, hogy ezen országok részesei ennek a zenei eseménynek!

Sara Montiel – Of course, Pedro! Both of us have a Hollywood remnant and know very well most foreign countries. I’m one of the first Spanish actresses that appeared in American films and you…Almost everybody knows your success with the film All about my mother in 1999.

Sara Montiel: Így van, Pedro! Mindkettőnk hagyott már nyomot Hollywoodban, és nagyon jól ismerjük a legtöbb külföldi országot. Én vagyok az első spanyol színésznők egyike, aki amerikai filmben szerepelt, és te… Majdnem mindenki tudja, hogy a te legsikeresebb filmed a Mindent anyámról 1999-ből.

Pedro Almodóvar – 😳 Don’t talk about me…Let’s start with the results but firstly…our scoreboard…

Pedro Almodóvar: Ne beszélj erről… Kezdjük el az eredmények ismertetését, de először nézzük a ponttáblázatunkat.

scoreboard0

(Minden képet ki lehet nagyítani, csak rá kell kattintani)

Sara Montiel – Our first country is Italy…Buona sera, Italia…

Sara Montiel: Az első országunk Olaszország. Buona sera, Italia…

efsc_ita

efsc2ita

Peppi Franzelin – Buona sera, Europa! Here are the results of the Italian jury.

Peppi Franzelin: Buona sera, Europa! Íme, az olasz zsűri szavazásának eredménye.

scoreboard1

Pedro Almodóvar – Thank you so much, Italy. It’s time now for the French Voting. Bon soir, Marie! Est-ce que tu as les votes de La France?

Pedro Almodóvar: Nagyon köszönjük, Olaszország! Itt az idő, hogy megtudjuk a francia szavazatokat. Bon soir, Marie! Est-ce que tu as les votes de La France?

efsc_fra

efsc_fra2

Marie Myriam – Bon soir à tous! Voici le résultat du vote de La France!

Marie Myriam – Bon soir à tous! Lássuk a francia szavazatokat!

scoreboard2

Sara Montiel – We move to Hungary…Jó estét, Zsuzsa

Sara Montiel – És most megyünk Magyarországra… Jó estét, Zsuzsa.

efsc_hun

efsc_hun2

Zsuzsa Demcsák – Good evening everybody! I have the Hungarian results…
Demcsák Zsuzsa: Jó estét mindenkinek! Itt vannak a hungáriai.. öö.. azaz magyar szavazatok…

scoreboard3

Pedro Almodóvar – It’s the turn of our national Spokesperson…A really well-known lady for the Spanish Eurofans…Buenas noches Belén…

Pedro Almodóvar – Itt az idő, hogy nemzeti szóvivőnket szólítsam. Egy nagyon jól ismert hölgy a spanyol Eurofanok körében. Buenas noches Belén…

efsc_spa

efsc_spa2

Belén Fernández – Buenas noches, Ulrika…

Pedro Almodóvar – Huh? 🙄
Pedro Almodóvar – Hogyan? 🙄

Belén Fernández – Oh…I am really sorry, Pedro :osito I was thinking about…eh…forget it! Let’s go with the Spanish voting…
Belén Fernández – Ohh, nagyon sajnálom Pedro… Csak gondoltam… na mindegy, hagyjuk. Nézzük a spanyol szavazatokat!

scoreboard4

Sara Montiel – And finally, we have Andorra. Bona nit!! Are you ready to decide the winner of this I Eurovision Forum Song Contest?

Sara Montiel – És végül, lássuk Andorrát! Bona nit!! Készen álltok arra, hogy eldöntsétek,ki lesz az első Eurovíziós Fórumok Dalversenyének győztese?

Andorra Flag

efsc_and2

Ruth Gumbau – Yessss, Sara 😀 We are very excited tonight… Europe, here are the result of the Andorran vote. Good luck for everybody…

Ruth Gumbau – Igen, Sara 😀 Nagyon izgatottak vagyunk ma este… Nos, Európa, itt az andorrai zsűri szavazásának eredménye. Sok szerencsét mindenkinek!

scoreboard51

Sara & Pedro – So…we have a winner!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :cuernos

Sara & Pedro – Nos, megvan a győztesünk!

scoreboard6

efsc_end

Sara & Pedro – We hope you have enjoyed the show. We leave you with the winning song. And remember…NEXT TIME IN HUNGARY!!! CONGRATULATIONS IMI AND FRIENDS… :borrachos :borrachos :borrachos :borrachosicon_piduicon_piduicon_piduicon_pidu

Sara & Pedro: Reméljük, hogy élvezte mindenki a ma esti showt. Mi most búcsúzunk a győztes dallal. És ne feledjék, legközelebb Magyarországon lesz a verseny! Gratulálunk Iminek és barátainak! icon_pidu
icon_piduicon_piduicon_pidu

Sara & Pedro – Esperamos que hayais disfrutado de la gala. Os dejamos con el tema ganador. Y recordad…LA PRÓXIMA EN HUNGRÍA!!! MUCHAS FELICIDADES IMI Y COLEGAS…. (administrador del foro húngaro) :borrachos :borrachos :borrachos :borrachos
icon_piduicon_piduicon_piduicon_pidu

efsc_hun3


A szavazás bejelentésének eredeti forrása: itt

Köszönöm mindenkinek, aki részt vett a verseny munkájában, és máris van egy felhívás/kérdés: kinek van videóvágó programja? A következő ilyen versenyt mi fogjuk szervezni, és talán tartani kellene a színvonalat 😉 Nem tudom, mikor kell rendeznünk, majdcsak ki lesz találva minden!

63 Comments

Nagyon ötletesek a poénok:DRemélem mindenki ért mindent.Aki nem az nézze meg 98-ot(ahol Ulrikának nagyjából mindenki más nevet adott:D)

Gratulálok Magyarországnak! (Iminek és barátainak.) Nem gondoltam volna … Mindenkinél a Crystal volt az első, Andorránál második. Elég egyértelmű siker!

Jót tenne Magyarországnak és nekünk magyaroknak is ha májusban télleg sikerülne valamilyen mértékű, de mindenképp sikernek nevezhető dolgot elérni ott, az országot képviselő előadó(k)nak! Én személy szerint az első öt valamelyik helyével kiegyeznék! Persze ez a jövő zenéje még, és addig még sok víz lefolyik még a lefolyón.

Egy biztos holnap után után már okosabbak leszünk The DAY AFTER TOMORROW, tuti pályázó már van aki értesített hogy beküldte a pályázatát és vár…

Hát, igen … A gratuláció a dalt jelölőt illeti elsősorban. Jó megérzés volt. Reméljük mi is ilyen jól meg tudjuk majd csinálni jövőre. Sőt, azt is remélem, hogy több résztvevő lesz.

Gratulálok magunknak! 😀 Tök, jó, hogy itt legalább nyertünk 🙂 Zaff, szerintem a spanyol rendezőket is megkérdezheted, milyen szoftverrel csinálták, biztos segítenek.

Egy jó videóvágó program a windows movie maker,de ha van ulead dvd studio,vagy WinDVD creator,akkor egyszerűbben lehet megcsinálni.
Nekem fontosak ezek a programok,hiszen ez az ún.””munkám””.
Én vállalnám,hogy elkészítsem a videót.

msn: [email protected]

De jó!!!! Mi nyertük meg 😀 Grat magunknak na meg mindenkinek itt! Crystal a nyerő 😀

Felajánlom segítségemet a rendezéshez: Szívesen lebonyolítom újra a szavazást 😉

Én dolgozom egy videóvágó progival és nekem nagyon bejött: Video Spin… Jó kezelni és modern progi is egyben..és persze én is segítek szívesen a verseny lebonyolításában! 🙂

egy egész csapat áll a rendelkezésre!
de én maradnék a winDVD Creatornál,meg az Ulead DVD Studionál,de a legjobb a Pinnacle Video Studio!
nem bonyolult kezelni,s nagyon profi dolgokat lehet velük csinálni.
Mindegyikkel lehet avi-ba vagy mpg-be készíteni..

Patrik, volt egy olyan topik, hogy “Fórumok közti szavazás” asszem ez volt a neve, mindent oda írtam le, amikor volt a szavazás. Amúgy szeptember 10-től kb okt. 10-ig tartott a szavazás, a Kávézóba is írtam ki néha, hogy szavazzon mindenki meg ilyesmi 🙂

kösz már így rémlik vmi 🙂 Csak nem tudtam hogy miről van szó és nem is nagyon érdekelt akkor, de már így utólag megbántam 🙂

a Pinnacle Video Studio az azthiszem egyenlő a Video Spinnel mert a teljes neve: Pinnacle Video Spin..és tényleg jó dolgokat lehet vele csinálni 🙂

Comments are closed.