Naptár

2008. november
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Lola (NF 2005, 2008) új albuma megjelent

Tudósító: Klész Imre
Forrás: lolamusic.hu

A napokban kerül a boltok polcaira Lola harmadik stúdiólemeze. Hazánk legnépszerűbb énekesnője az elmúlt időszakban kicsit visszavonult, hogy elkészíthesse legújabb stúdió anyagát, melyben újra megmutathatja magát. Ez az album több mint az előzőek, hiszen ebben már sokkal aktívabban vett részt, formálhatta, kifejezhette benne magát.

A lemez zenei producere Szabó Zé, akinek számos sikerprodukció fűződik nevéhez. A producer rengeteg zeneszerzővel, köztük neves külföldi alkotókkal dolgozott együtt azért, hogy egy új, merész, nőies, mindenben Lolához tökéletesen passzoló lemez készüljön el. A szövegek nagy részét az Anti Fitness Club frontembere, Molnár Tomi írta.

Már látható a magyar zenei csatornán az album első klipes dala, melynek címe „Ne szólj!”. Látványos image klip készült a dalból. Egy óriási stúdióban forgattak, ahol 4 különböző díszletben készült el a kisfilm alapanyaga. A különböző hátterekhez természetesen négy különböző smink, haj, ruha dukált (köztük több igazán nőies és dögös szerelés is). Így Lola ezekben a jelenetekben megmutatja szépségét, báját és énektudását, és mellette nem mellékesen tánctudását is. A refrénnél Lola mellett feltűnik négy nagyon helyes táncos fiú is a videóban.

Lola klipben viselt ruhái között már nem csak kamaszos, „farmer-pólós” viseletek találhatóak meg, hanem igazán nőcis darabok is, sőt a klip végén Lola hosszú póthajjal, igazán extrém öltözékben is látható. A különleges színvilágú klip rendezője Herz Péter, Lola egyedi sminkjei pedig Horacsek Ági keze munkájának köszönhetőek. A friss video premierjére az elmúlt héten került sor a VIVA műsorán, amit a magyar zenecsatorna Lola hétvégéje koronázott meg, amelynek során sok-sok információt megtudhattunk Loláról és Lolától az új lemez és a „Ne szólj!” című új dal kapcsán.

3 hozzászólás Lola (NF 2005, 2008) új albuma megjelent