11 Azerbajdzsán: Elnur Huseynov – Hour of the wolf

azerbaian_15Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv
Frissítve: 2015.03.16. 15:20

Elkezdődött az Eurovízión résztvevő delegációk kétnapos találkozója, ahol minden ország adminisztratív képviselőjének magával kell vinni a versenybe küldendő dalukat. Így most az eddig ismeretlen dalokat most már nyilvánosságra kell hozni. Ilyen például az azeri versenyző dala, Elnur Huseynov a “Hour of the wolf” című dalt fogja előadni.

Hivatalos videó:

 

A nyilvánosságra hozatalkor közzétett hanganyag:

10 Comments

A balladák között a jobbak közé sorolnám, de még párszor meg kell hallgatnom. Simán top10-es lesz bécsben, hiszen az azeriek profik a színpadi kivitelezésben.

Igen én is úgy érzem, hogy az erősebb balladák közé tartozik. Nagyon tetszik Elnur hangja, remélem élőben is ilyen erős lesz. Egy ütős színpaddal még akár nyerhet is! Bár szerintem inkább a gyorsabb számok között lesz a nyerő (Svédország, Izrael)

Az egyik legszebb ballada szerintem, szépen és egyszerűen építkezik, és végére a bumm is megérkezik 🙂

Sorrend :

1-Szlovénia
2-Észtország
3-Izrael
4-Svédország
5-Azerbajdzsán
6-Lettország
7-Olaszország
8-Spanyolország
9-Magyarország
10-Litvánia
11-Németország
12-Csehország
13-Belgium
14-Lengyelország
16-Szerbia (ang.)
17-Fehéroroszország
18-Grúzia
19-Norvégia
20-Írország
21-Macedónia (ang.)
22-Franciaország
23-Portugália
24-Örményország
25-Románia
26-Ausztria
27-Nagy-Brittania
28-Ciprus
29-Málta
30-Moldova
31-Hollandia
32-Dánia
33-Finnország
34-Svájc
35-Izland

Mérföldekkel jobb a 2008-as dalnál, de a tavalyinál nem. Ettől függetlenül Azerbajdzsán egészen biztosan TOP 10-ben lesz idén.
Nálam 28/39.

Hang *5, de a dal….hát nemtudom. Tetszik is meg nem is. A tavalyinál meg a 2008-asnál egyértelműen sokkal jobb, de nekem valami hiányzik belőle, elmarad a végén az a robbanás, amit várna az ember…de azért nem rossz, idővel biztos meg fogom szeretni. Viszont én nem érzem biztosra a top10-et, tartok tőle hogy hasonló eredményt fog elérni, mint Dilara. Nálam olyan 13. hely körül van.

Tetszik a dal, de Elnur szerintem valami sokkal hatásosabbat érdemelne. Olyan hangi kvalitásokkal rendelkezik, amellyel simán meg lehetne nyernie a dalversenyt akár egy átlagosnál csak egy kicsit jobb dallal, ha ott megfelelően ki tudja bontakoztatni a hangját. Itt sajnos nem tud tökéletesen érvényesülni, de ettől függetlenül nem rossz dal, az idei mezőnyben pedig simán az élmezőnyben végezhet.

Nálam abszolút az élbolyban van. Jól összerakott dal és amit sok dalnál nem érzek, hogy hiteles az előadó előadásában. Hajrá Azerbajdzsán!

Comments are closed.