Naptár

2015. február
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Eurovízió 60: A BBC rendezi a 60 éves jubileumi műsort

esc_greatest_hitsTudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv – bbc.co.uk

A BBC rendezi Londonban az Eurovízió fennállásának 60 éves évfordulóját megünneplő gálaműsort, 2015. március 31-én kedden. A két házigazda az Eurovízió brit televíziós kommentátora, Graham Northon és a 2013-as Eurovízió műsorvezetője, Petra Mede lesz. Február 6-tól kezdik árusítani a jegyeket az eurovision.tv oldalon. A gálaműsoron nem lesz élő közvetítés, a felvételeket húsvét után tűzik műsorra a tévétársaságok, melyek listáján egy magyar adó sem található.

A londoni Eventim Apollo Hammersmith lesz a helyszíne annak a gálaműsornak, melyet az Eurovízió főszervezője, az Európai Műsorsugárzók Szövetsége (EBU) és házigazdaként a Brit Műsorsugárzó Társaság (BBC) fog készíteni, Az Eurovízió legnagyobb slágerei címmel. Egy műsorban lehet látni a korabeli és kortárs zenei műveket, sok meglepetésvendégre és sztárfellépőre lehet számítani.

A fellépők között már biztosan ott lesz Conchita Wurst (ESC 2014 győztes – Ausztria), a The Herreys (ESC 1984 győztes – Svédország), Natasha St-Pier (ESC 2001 negyedik helyezett – Franciaország).

A műsort húsvét után fogják műsorra tűzni a következő országokban: Ausztrália (SBS), Ausztria (ORF), Belgium (VRT & RTBF), Bulgária (BNT), Dánia (DR), Finnország (YLE), Franciaország (France 2), Görögország (NERIT), Izland (RÚV), Írország (RTÉ), Izrael (IBA), Norvégia (NRK), Portugália (RTP), Románia (TVR), Oroszország (C1R), San Marino (SMRTV), Szlovénia (RTVSLO), Svédország (SVT), Svájc (SRF), Spanyolország (RTVE) és Nagy Britannia (BBC).

5 hozzászólás Eurovízió 60: A BBC rendezi a 60 éves jubileumi műsort

  • Clusters

    Kár, hogy az MTV nem adja. Bár mondjuk nem is értem miért feltételeztem ilyet, hiszen kis hazánkról van szó. 🙂

  • force

    Az egy percig nem lep meg, hogy az MTV nem adja, de, hogy se a németek, se az olaszok, se a hollandok nem közvetítik majd, azért az szerintem kicsit durva (főleg a németek és a hollandok, az olaszoktól sokat ne várjunk, a 2015-ös JESC rendezést se voltak hajlandóak vállalni).

  • Emil

    Nem csak, hogy nem vállalták az olaszok, de még részt sem vesznek. És az eurovision.tv oldalon nem lehet lesz nézni?

  • Bazsi

    Minek nézzék? Conchita miatt? Nem nagyágyukkal lesz tele a műsor. Inkább készítettek volna egy dokumentumfilmet, ha már annyira jubilálni akarnak.