Conchita Wurst most szombaton Budapesten!

Fotókredit: Andreas Putting (EBU)
Fotókredit: Andreas Putting (EBU)

Tudósító: Klész Imre
Forrás: mosaiconline.hu

A Story Magazin meghívásából a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál győztese, az osztrák Conchita Wurst lesz a sztárvendége a Story Ötcsillag Díjátadó Gálán, 2015. február 7-én szombaton. A mosaiconline.hu tudósítása szerint Story magazin elsőként hozza el Magyarországra a tavalyi Eurovíziós Dalfesztivál győztesét.

Részletek itt!

20 Comments

Egy oldalt találtam, amin elvileg elérhető az akkori híradó, de negyed óra után sem kezdte el a lejátszást. Feladtam.

a pénteki sztárchat-ben meg lehetne kérdezni, hogy Conchita lesz szombaton, vagy sem… 😀 Trollkérdés az MTVA-hoz 🙂

Nem is baj. Teljesen átlagos dal volt, átlagos hanggal. Csak a politika miatt nyert tavaly. A közízlésre kár ráerőltetni, országunkban még sok a “régimódi” ember, akinek nem jön be. Nekem sem. Ezért nem is nézem majd a döntőt Bécsből és a gyerekeim sem. Az ő döntése, hogy milyen elvek alapján él, de nekem ne kelljen ezt szeretnem, ne erőltesse rám senki és ne legyek azért kirekesztőnek bélyegezve, mert az én véleményem más.

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én örülök hogy Conchita végre ide is eljön.
tényleg jó lenne ha betérne a Dalba is, bár látva a színvonalt, inkább jobb lenne ha csak a végeredményről tudna…
Mindenesetre én Őt egy nagyon tehetséges embernek tartom.

zenei tevékenységét én is elismerem, a ESC-s dala és a Heroes szerintem nagyon jó dalok, nekem magával az előadó, személyével eszméjével van bajom… 🙂

Hidd el, én sem értek egyet azzal hogy meleg, de azt gondolom, ez az Ő döntése, majd egyszer úgyis el kell számolnia a bűneivel, tetteivel Neki is mind ahogy mindenkinek…
Egyébként jó tudni hogy a Heroes dalát nem csak én hallgatom és szeretem, nem is értem hogy miért nem indult el vele idén is az Eurovízión.:)

Conchita Wurst elmondta, médiaszereplésével és művészetével az a célja, hogy minél több emberhez érjen el az üzenete a toleranciáról és egymás elfogadásáról. Sok országban a mai napig komoly probléma a melegek jogainak elismerése, és csak nagyon kevés országban köthetnek házasságot azonos nemű párok, ami szerinte komoly probléma. „Nem értem, a politikusok miért félnek a melegektől, pedig az lenne a dolguk, hogy egyenlő jogokat biztosítsanak mindenkinek”
Innen indulna ki a dolog. Bár ezt a meccset már sokmindenkivel el kellett játszani tavaly nyáron, gondoltam bemásolom ezt a részletet, hátha leesik a tantusz.

Orsolya333 ezt most ugye nem gondoltad komolyan? Bűnök? Miféle bűnök? Azért mert meleg? Mitől gondolod, hogy kevésbé értékes és erkölcsös ember azért mert meleg? Nem csodálom, hogy ott tart ez az ország, ahol….

Pont hogy ezzel azt akartam mondani, hogy Conchita mássága nem a mi ügyünk, hanem az övé.
Semmi bajom a melegekkel, alapból toleráns vagyok, és Conchita előtt is fejet hajtok, mert amint már írtam, a tehetsége vitathatatlan, de a hitem nem engedi hogy egyetértsek velük, és azzal amit képviselnek…és kedves Force, nem hinném hogy ez az ország az én elveim miatt tart ott, ahol.

Nyilván azért nem hívják meg, mert nem akarják, hogy megostromolják megint az MTVA-t, hogy hogy merészelik ezt a “lényt” itthon is népszerűsíteni. 🙂

Ahhahhahaha.. meleg vagyok és bűnös (gondolom azért, mert meleg vagyok..)! Nem gondoltam volna, hogy ezen a portálon fogok ilyen mókás kijelentésekbe beleszaladni! :-)) Jesszus..

Comments are closed.