Naptár

2014. március
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

San Marino: Valentina Monetta – Maybe (Forse)

sanmarinoTudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Mint ahogy ismert volt korábbról, Valentina Monetta harmadjára is nekifut az Eurovíziónak, ezúttal a Maybe (Forse) című dallal próbálja meg bejuttatni a miniállamot a döntőbe. Sok sikert!

22 hozzászólás San Marino: Valentina Monetta – Maybe (Forse)

 • Gyuri123456

  Nekem tetszik 🙂 Olyan filmzene hangulata van,egy film betét dalának el tudnám képzelni. Remélem döntőbe jut!:)

 • pestilany

  Ez talan a harom eddigi dala kozul a legpocsekabb. Unalmas, tucat, es ismet kieses-gyanus.

 • Csabaa

  Imádom remélem, hogy bejut a döntőbe 🙂

 • Zolecs

  Ha a tavalyival nem jutott tovább, szerintem ezzel tuti nem fog..
  „Talán” olaszul adná elő..:) Így kicsit nekem unalmas, a többi közé beolvadó dal.

 • rocknish

  Olaszul jobb. Nekem kicsit divatjamúlt a hangzása. A döntőbe beférhet, a színpadkép még dobhat egyet rajta, bár nincsen eképzelésem, hogy milyen körítéssel lehetne ütőssé tenni a dolgot.

 • Bakancs

  Szomorú, hogy nekem a három dala közül még mindig a Facebook Uh Oh Oh az, amelyik a „leginkább” tetszik (és enyhén szólva azt sem tartom egy remekműnek).
  Ismét egy szappanopera-musical betétdal, és legfeljebb azért juthat be, hogy San Marino ne lépjen ki jövőre.

 • Kitty

  Nekem is egyből egy musical betétdal jut róla eszembe. Tavaly megérdemelték volna, hogy döntőbe jussanak. Szerintem idén sem sikerül nekik. Pedig szegények végre megérdemelnének egy döntőt, mert előbb-utóbb feladják.

  • hidapeta

   Oké oké de miért kell mindig ugyanazt az énekest küldeniük,ha
   már többször is felsültek vele?Ez nem fér a fejembe.Nem feladni kéne hanem talán inkább váltani!

   • Pitbull42

    Nem az előadó tehet az eddigi kiesésekről. Valentina jó énekes, élőben is jó. A Fészbúk száma kissé gagyi volt, de nagyon jól adta elő, ott egyértelműen a dal hibája volt a kiesés. A Crisalide nagyon jó dal volt, jól adta elő, őszintén szólva döbbenetes volt számomra, hogy nem jutott döntőbe, máig sem értem az okát. Ez a dal nem valami jó, de ezt is jól fogja előadni az elődöntőben, szerintem. Ennek ellenére meglepne, ha továbbjutna, tényleg csak abban bízhatnak, hogy a zsűri majd jól felpontozza szánalomból, mert nem hinném, hogy közönségszavazatokkal bejutnának.

 • hidapeta

  Lehet benne igazság amit írtál.Igaz nekem az énekesnő nem egy nagy szám,de el kell ismerni hogy tud énekelni.Nem úgy mint a tavalyi Spanyol nő.Hát az olyan hamis volt hogy nem is értettem mit keres a döntőbe.Na helyette nyugodtan mehetett volna inkább San Marino.

 • Hádész

  Csak tudnám, miért nem olaszul lesz… úgy sokkal-sokkal jobb szerintem, az angol nyelv elveszi a varázsát 🙁 Amúgy elég szép, de a nyelv miatt kissé haragszom rá.

 • Emdogh

  Nos, végre utolértem az eseményeket! 😀
  A mezőny nagyon gyengéből erős közepessé fejlődte ki magát. Ez nagy szó. De nálam KSA-nak még mindig nincs legyőzője! 😀
  A listám: 1. HUN(!) – ROU – IRL – MKD – EST – ALB – LTU – UKR – ITA – SWE – DEN – SLO – ESP – GER – ISR – UK – SMR – ARM – NED – MNE – MLT – SUI – FRA – GRE – ISL – GEO – POL – LAT – FIN – BLR 30.

 • Komolyan, annyi tehetséges dalszerző Európa-szerte, nem lehetne nyugdíjazni Ralph Siegelt? Reménykedtem, hogy idén végre Valentian egy hozzá illő dalt kap, erre…

 • EsC_BaT

  Nekem idén is tetszik Valentina dala, és látszik, hogy megtalálta magát már a zenei életben, bár talán tavaly egy fokkal szebb, és érdekesebb dallal állt elő. Mindenesetre idén is minden esélye adott a döntőhöz.
  Ja, és az olasz nyelv jobban tetszene, szintén, mint ahogy ezt tavaly tette, csak mostmár érzem, hogy rohadt biztosra akar menni mostmár idén.

  1. Egyesült Királyság
  2. Albánia
  3. Magyarország
  4. Grúzia
  5. Finnország
  6. Dánia
  7. Románia
  8. Görögország
  9. Izrael
  10. San Marino
  11. Olaszország
  12. Svédország
  13. Spanyolország
  14. Ukrajna
  15. Szlovénia
  16. Montenegró
  17. Málta
  18. Lengyelország
  19. Litvánia
  20. Macedónia
  21. Írország
  22. Észtország
  23. Svájc
  24. Franciaország
  25. Fehéroroszország
  26. Lettország
  27. Izland

 • motholev

  Szerintem Valentina nagyon jó énekesnő. Fantasztikusan énekel pl. jazz-t is. A tavalyi dala az egyik legjobb volt a mezőnyben, mégsem jutott be. A kicsit gagyi Facebook dalra viszont mindenki emlékezik. Lehet, hogy ez volt a baj tavaly. Az idei dala is szép, csak kicsit régies hangzású. Megérdemelne egy döntőt, de az első elődöntő tele lesz lírai dalokkal. Ilyen a svéd, albán, montenegrói, san marinói, de ide sorolhatjuk a magyar és az örmény dalt is.

 • Zoli

  A tavalyi szerintem TOP3 volt a mezőnyben. Nálam személy szerint második. Ez valóban százszorta gyengébb. 🙁 Sajnálom, mert én is szeretem ezt a nőt, de ezzel nem nagyon érzek esélyt a döntőre – még akkor sem, ha a tavalyi 90%-os élő teljesítményét felhozza 99-re.

 • Risu

  Jó szám, kicsit tömeg, tetszik. 🙂
  18/28

 • Mona42209

  Tavaly szerintem a 2. sorszám megpecsételte egy jó dal sorsát. Idén ennek egy magas sorszámmal sem jósolok nagy reményt. Meghallgattam 2x, de semmit nem hozott ki belőlem. Jó, szép, de ennyi. Nem hiszem hogy döntős lesz Valentina, pedig tényleg jó hangja van.

 • fairygirl

  Nem rossz, de jobb lenne, ha felhagyna a próbálkozással. Adjon esélyt másnak is…

 • Bendegúz

  Olyan jó lenne ha San Marino minden évben őt küldené : o Nem igazán kedvelem, az énekesnőt, de legalább lenne egy ilyen kis hagyomány 😀