Naptár

2014. március
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Örményország: Aram MP3 – Not Alone

armeniaTudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Két hónap várakozás után végre Örményország is bemutatta versenydalát a 2014-es Eurovízióra. Gratulálunk!

30 hozzászólás Örményország: Aram MP3 – Not Alone

  • pestilany

    Nekem nem tetszik. Ket percig halalra untam magam, a you’re not alone nyolcvanmillioszor nagyon unalmas, aztan a masodik perc utan tortenik valami, amit jonak semmikeppen, max. egy poppet figyelemfelkeltonek neveznek. Es ennyi.
    Andrasnak nem ellenfele, es ez a lenyeg.

  • hidapeta

    Így „klipben”nézhető.Élő előadásnál viszont hagy kivánnivalót maga után….középmezőnybe jó lesz 😀
    https://www.youtube.com/watch?v=M6zzlhiW5Is

  • Gyuri123456

    JÓ dal de tényleg az első 2percben halálra unja magát az ember 😛 De az utolsó 1percért megérte 😛

  • gyokub

    Kinek mi az unalmas, mert nekem egyáltalán nem az. Nekem pont az tetszik benne, hogy lassan, de baromi hatásosan építkezik, aztán robban egy nagyot. Szeretem, ha egy dalnak kiszámíthatatlan a végkimenetele, s van benne érzelem és drámaiság, és ez egy ilyen dal. 🙂 Szerintem ez a legjobb örmény dal eddig, és szerintem messzire is fog szárnyalni, én TOP 5-be várom a dalt. Hogy meg tudja-e nyerni a versenyt, azt nem tudom megmondani, de az elődöntőt megnyerheti, mert ha megnézzük, a mi elődöntőnkben sok volt-szovjet tagország van, ez nekik alapból hatalmas előny(kivéve Azerbajdzsán). A másik nagy előnyük pedig az örmény diaszpóra jelenléte a Benelux-államokban, Franciaországban és Spanyolországban, és ők is a mi elődöntőnkben lépnek fel, illetve szavaznak. A fogadóirodáknál jelenleg 2. helyen áll. Szóval röviden, ne becsüljük alá az örményeket.

  • Bakancs

    Szerintem a legjobban összerakott zenei alap az idei mezőnyben.
    Az „ének” (már amennyire ugyanazon sor hatvannyolcszori ismétlését éneknek lehet nevezni) viszont kiábrándító.
    Sokan győztesnek kiáltották ki, a fogadóirodáknál egyre jobban tör előre, de nem lennék benne biztos, hogy olyan jók az esélyei, nem tudok elképzelni hozzá egy igazán hatásos színpadi produkciót.

    Ha mégis Örményország nyer, akkor Azerbajdzsán jövőre nem venne részt?

    • EsC_BaT

      Én Pharrel Williams féle Happy után, nem csodálkoznék ezen sem, úgyértve ott is hányszor mondják, hogy „Because I’m happy”? Viszont elég rendszertelenül ér a tetőpontra a dal.
      Na meg a mostani mezőnyben egy igen-igen erős dalnak számít.

      1. Egyesült Királyság
      2. Albánia
      3. Magyarország
      4. Grúzia
      5. Örményország
      6. Finnország
      7. Dánia
      8. Románia
      9. Görögország
      10. Izrael
      11. San Marino
      12. Olaszország
      13. Svédország
      14. Spanyolország
      15. Ukrajna
      16. Szlovénia
      17. Montenegró
      18. Málta
      19. Lengyelország
      20. Litvánia
      21. Macedónia
      22. Írország
      23. Észtország
      24. Svájc
      25. Franciaország
      26. Fehéroroszország
      27. Lettország
      28. Izland

  • Zolecs

    Kicsit túlértékeltnek tartom ahhoz hogy a fogadóirodáknál 2. legyen..
    Hiába értékelhetőbb az utolsó egy perc, ha az első két percben elalszom.

    • A eurovision.tv-n és a YouTube-on is a kommentelők 80%-a örmény. Amíg erre nem jöttem rá, addig én is túlértékeltnek tartottam, sokakat megtéveszthet ez, s ezért lehet a második a fogadóirodáknál. Egyébként jó dal, bár meg kellett szokni.

  • rocknish

    Negyedik hallgatásra felkerült a top 10-es listára. Elsőre is ütött, de nem tudtam vele mit kezdeni, mert nem egy hagyományos szerkezetű dal. Nagyon szépen építkezik, de zavart, hogy nincsen klasszikus értelemben vett refrénje. Aztán hiányoltam, hogy nincsen csúcsa, hanem egyszer csak visszazuhanunk oda, ahonnan indultunk. De ennek elelnére meg akartam hallgatni újra, aztán megint és megint. Tetszik 🙂

  • Kitty

    Nekem is tetszik, nem tudom megmondani, mi fogott meg a dalban, de jó. Én döntőbe várom.

  • Pitbull42

    Two Steps From Hell stílusában írt dal némi Intrumental Core beütéssel. Ez jutott eszembe róla (egyébként A Dal reklámjában is ez szólt, pontosabban ennek az eredeti változata): https://www.youtube.com/watch?v=1wtxnk5KE8s

    Kellett már egy kis dubstep! 🙂

  • Asvi

    Az első dal a mezőnyben amitől libabőrös lettem…Egyszerűen nem tudom megmagyarázni miért, én is csodálkoztam rajta :), de ezek szerint ez egy nagyon jól felépített dal.

  • eschungary93

    Nekem azért még emészteni kell a dalt , ezért van még egyenlőre a 17. helyen ,de ahogy hallgatom és még fogom is , úgy fog változni a véleményem a dalról. De most még nem tudom eldönteni , hogy tetszik-e vagy sem … . Ez a baj ezzel a dallal …

  • Csabaa

    DVégre egy jó örmény dal 🙂
    Nálam benne van a top 3ban izrael és san marino mellett!

  • motholev

    Jó dal, de egy kicsit túlértékelt. Jelenlegi állapotban nem tartom lehetetlennek, hogy simán veri a mezőnyt Dániában. A klipet két nap alatt 300 ezren nézték meg. Több mint 8 ezer like, dislike alig. Szerintem kb. 95% örmény nézettségű, de még akkor is figyelemre méltó dolog. Ráadásul nyomulnak az örmények más videókon is. A magyar dal általában tetszik nekik, de a románt nagyon szekálják.
    Nekem a dal végighallgatása után hiányérzetem támad. A dal lassan fejlődik, s a végén az igazi kitörés elmarad, a befejezés elég gyenge. Szerintem a mi dalunk jobb, viszont ez a dal pont a mi dalunk legnagyobb ellenfele modernségében, érzelmekben, hangzásban.

  • motholev

    Az örmények egységesen kiállnak a dal mellett, rengeteg pozitív kommenttel „bombázzák” videójukat. Van mit tanulni tőlük.

  • Rita

    Nagy kedvenccé lépett elő nálam, még Lengyelországot is sikerült háttérbe szorítania. Az első másfél-két perc alapján valóban nem állítanám, hogy kimagaslóan jó, de az utolsó perc kárpótol mindenért. Csodásan kinyílik a dal, ez a modern hangzás nagyon kedves a fülemnek. Egyelőre gondolkodás nélkül odaadnám nekik az első helyet (mivel hazai versenyzőre nem szavazhatok), de akkor sem lepődnék meg, ha a végén őt hirdetnék ki győztesnek.

  • Zoli

    Ez nagyon jó!!! Elsőre nagyon megfogott. Amúgy szerintem Andrásnak igenis ellenfele; sőt, a legnagyobb. Ebben is van drámaiság, ez is a kevés minőségi dal közé tartozik az elődöntőben, stb. Mindegy, nem szabad ilyen alapon nézni, élvezni kell a zenét, mert ezt pont lehet.

  • Risu

    Ezt a számot már nagyon vártam, és az elején kicsit meg is ijedtem, de aztán csak beindult. 😀 Tetszik.
    3/29

  • Mona42209

    „Nagyon szépen építkezik, de zavart, hogy nincsen klasszikus értelemben vett refrénje. Aztán hiányoltam, hogy nincsen csúcsa, hanem egyszer csak visszazuhanunk oda, ahonnan indultunk”
    Rocknish a kezemből vetted ki a szót. Pontosan ezt érzem én is. Attól függetlenül jó kis dal ez és szuper színpadot lehet köré építeni. Szerintem biztos döntős és ott is jó eredményt fog elérni. Tényleg ez lehet András legnagyobb ellenfele.

    1. ED továbbjutói:
    1. Svédország
    2. Magyarország
    3. Montenegro
    4. Oroszország (bár nem ismerjük a dalt, de ők mindig döntőznek akármit küldenek)
    5. Ukrajna (ugyanúgy bejut, mint az Oroszok bár a mostani daluk szörnyű)
    6. Azerbajdzsán
    7. Örmények
    8. Portugália (nem egy nagy szám, de a sok lassú között a latinos hangzás talán üt majd)
    9-10. ez kérdéses nekem többi dal nem tetszik.
    Talán Belgium, ami végül is nem rossz
    Talán Észtek

    Ami hallgathatatlan számomra Izland és Lettország.
    Albánia bár annyira nem szörnyű, kicsit összevissza és ez nem fog az előnyükre válni.

    Bár lehet, hogy a Szovjet utódállamok egymásra szavazása miatt, lesz meglepetés és a Lettek, Észtek is bejutnak az Ukránok, Oroszok mellett.

  • pestilany

    „Kicsit” modositanek az elso reakciomon, ahogy egyre tobbszor hallgatom, egyre jobban tetszik 🙂 Bar ahhoz tartom magam, hogy -remelem- nem lesz ellenfele Andrasnak :)))

  • illyria

    én is úgy jártam, mint pestilány. Először nem nyűgözött le, de harmadjára… wow 🙂 Ráadásul most fülessel hallgatom és a „robbanás” (nem ismerem a szakszavakat, bocsánat) így még nagyobbat szól 🙂
    Egyik kedvenc lett és nem leszek mérges, ha nyernek 🙂

    Azért még mindig Finnország a favorit 🙂

  • Tita73

    Nekem az idei kedvencem, a szavazatom erre a dalra fog menni! Főleg a zenei alap tetszik, ahogyan felépül. De az előadó kicsit gáz. Olyan feje van, mint egy alkoholistának..és ahogy a kabátját rángatja (az előbbi linken)…vicces! 🙂

  • Tilla77

    A fogadóirodák első helyén szerepel. Megnézve a videót, próbálom én kedvelni, de nem megy. Nem akarom, hogy ez a dal nyerjen és ez az előadó. Ellenszenves, az éneklése hagy maga után kívánivalót. A dal sem az igazi, de studió verzióban hallgatható, bár számomra unalmas. Ha Conchitára azt mondták, hogy megosztó személyiség, akkor szerintem ő is. A fogadóirodák nagyon preferálják. Akkor inkább skandináv győzelmet akarok, a svéd-dán-norvég hármasból vagy angolt…de ez egyre kiábrándítóbb. Remélem nem az lesz, ami anno az azeriekkel, hogy a lehető legrosszabb dallal megnyerjék…el is hesseggetem….borzasztó

    • eschungary93

      én rá merem tenni az életemet ,hogy Aram tuti nem fog nyerni 🙂 1000 %-ban biztos vagyok ebben. E téren engem senki nem fog tudni megcáfolni. Szerintem sokan nem szeretik még rajtam kívül , és az a sok lájk is az örményektől van. Pedig pont ,hogy a külföldiektől kellene megannyi jó szót küldeni ,meg írni stb… 🙂

    • eschungary93

      A látszat néha csal ! A látszat Aram esetében csalókás lehet ! 🙂 Nem is kicsit …
      Aki azt hiszi ,hogy már Aram tuti győztes , az előre iszik a medve bőrére ,és majd májusban csak nézni fog ,hogy Aram hol fog végezni ( itt nem éppen a legjobb helyekre vagy döntőre gondolok … )