Naptár

2014. március
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Németország: Elaiza – Is It Right?

germanyTudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Tegnap Németország választott dalt a 2014-es Eurovízióra. A nemzeti döntő végeredményeként Elaiza az „Is It Right?” című dalt fogja előadni. Gratulálunk!

http://www.youtube.com/watch?v=hhKTE6KvlZI

17 hozzászólás Németország: Elaiza – Is It Right?

 • illyria

  Tetszik, aranyos. Jó lesz Spanyolország és Svédország közé ez a kiscsaj ezzel a dallal 🙂

 • hidapeta

  Mi a fene ez?Elég bugyutának hangzik…..1-2 daltól eltekintve keserves az idei mezőny eddig!

 • Risu

  Helyes szám 😀 Amióta Eurovíziót nézek, ez az első év, hogy nem totális csalódás az alapból döntős országok dalai.

 • force

  Nos, az idei német nemzeti elég nagy csalódás volt nekem. Szerintem ez a rendszer, amivel a dalt választották ki, eléggé követhetetlen. Annak idején a finnek 2006-ban megtudták csinálni azt, hogy mindkét előadónak 2 dala volt és azt a két dalt „versenyeztették” meg egymással. Itt is lehetett volna. Egy előadó, lemegy a két dala, van 2 perc szavazni, amelyik több szavazot kap, az a választott dal a következő körre. Sajnálatos volt, hogy nem valami hasonló rendszert alakítottak ki, ugyanis, szinte az összes előadónak a második dala erősebb volt (és itt jön a kérdés, hogy vajon az előadók döntöttek arról, melyiket szeretnék elsőként előadni, vagy az ARD/NDR?)
  A kiválaszott dalról meg annyit, hogy talán ez volt az, amelyiknek a leginkább megjegyezhető volt a dallama. Nem hiszem, hogy TOP 10-es lesz, inkább valahol a középmezőnyben végez majd sztem. Nálam jelenleg a 14.helyre elég ez a dal, majd lehet feljebb kerül még májusig.

 • Fabiana

  Gratula a hölgynek, hogy lenyomta Unheiliget. *taps*
  Lettország 2010-re emlékeztet a hangszerelése és a kissé szaggatott dallama. Nekem nagyon tetszik, jelenleg top 5. Több szerencsét nekik, mint Lettországnak volt.

 • rocknish

  Oly’ mindegy volt számomra, hogy ki nyeri meg a német válogatót, mindenhogy top 5-ben lennének nálam. A legvégén egy kicsit jobban drukkoltam Elaizának, de teljesen rendben lett volna az Unheilig győzelme is.

  A német nemzetiről pedig… Nem láttam minden nemzetit idén, de szerintem tuti, hogy ennél színvonalasabb döntő nem volt. A dalok hihetetlenül jók voltak, a színpad, a hangulat és a megvalósítás pedig pazar volt. Az első 8 dal meghallgatása után a melyik ujjamba harapjak tipikus eete volt nálam. Oceana letaglózott, a Santiano feldobott, MariaMarie kellemes csalódás volt, Elaiza sodort magával, az Unheilignál pedig volt egy olyan érzésem, hogy a nyertes produkciót nézem. Szintén ennél a dalnál teljesen szentimentális lettem és elmorzsoltam egy könnycseppet… (látom magam előtt, ahogy most sokan a homlokukra csapva kiabálják, hogy „tejóistenkiezahülyegyerek”) Nem a dal miatt, hanem azért mert ennyire jó érzésekkel töltött el az, hogy ezt a válogatót nézhetem. Később megfogalmazódott bennem, hogy ez az érzés a borzasztó nagy hála volt. Hálás voltam az eseményért, hogy ezt láthatom, hallhatom.
  Mindenkinek örültem, aki tovább jutott, és mindenkit sajnáltam, aki kiesett. Szerettem volna élőben hallani az Echot és a Goodbye Peggy Sue-t, a többi kiesőt pedig az első daluk miatt sajnáltam. A második körben folytatódott ugyanez az élmény. Rossz döntés egyáltalán nem születhetett volna tegnap este.

 • Zolecs

  Igazából egész végig azt éreztem hogy ez a dal lesz a befutó, el sem tudtam volna képzelni hogy más nyerjen..
  Tetszik végülis, de nem átütő. Középmezőny közepe.

 • Asvi

  Fúú, hát nekem ez nagyon tetszik. TOP 5.

 • Bakancs

  Nem egy bonyolult, mégis egy élvezetes, jó hangulatú dal, szimpatikus és tehetséges előadókkal, szóval szurkolok Németországnak.
  Nem hiszem, hogy elöl fog végezni a versenyben, de nálam eddig előkelő pozícióban van.

 • Sztbeni

  Szerintem gagyi, nem tetszik.

 • eschungary93

  kellemes hangulatú ,de itt-ott azért már unalmas is … , 10.-15. hely között képzelem el.

 • EsC_BaT

  Kellemes, szép, és nem csalódtam a németekben annyira. De kb. csak az első feléig tudott megfogni.

  1. Egyesült Királyság
  2. Albánia
  3. Magyarország
  4. Finnország
  5. Dánia
  6. Németország
  7. Románia
  8. Görögország
  9. Izrael
  10. Olaszország
  11. Svédország
  12. Spanyolország
  13. Ukrajna
  14. Szlovénia
  15. Montenegró
  16. Málta
  17. Lengyelország
  18. Litvánia
  19. Macedónia
  20. Írország
  21. Észtország
  22. Svájc
  23. Franciaország
  24. Fehéroroszország
  25. Lettország
  26. Izland

 • pestilany

  Ez egyszeruen sz.r
  En mar feladtam a remenyt, hogy olyan dalt talaljak a mezonyben, ami egy kicsit is tetszik 😀 Ritka rossz egy ev lesz ez …

 • Kitty

  Nekem ez a dal kicsit szaggatottnak tűnik, mintha akadozna néha-néha. Nekem nem tetszik.

 • Pitbull42

  Soha nem gondoltam volna, hogy három perc ilyen végtelenül hosszúnak tűnhet! Orbitálisan sz@r zene, szerintem. Az egyébként is alulmúlhatatlannak tűnő évad eddigi legrosszabbja! Kezdem elveszíteni a reményt, de egyelőre még kapaszkodom ujjheggyel…

  • pestilany

   Varjuk meg az oroszokat, en azt mondom 🙂 A wikirol eltunt a Tolmachevy twins neve -hala a jo Istennek – szoval van meg remeny 🙂

 • motholev

  Szerintem meg tök jó dalok vannak az idei évben. Én minden dalt letöltöttem, folyamatosan hallgatom őket a telefonomon. Ez a dal is jó, sajnos a végére egy kicsit uncsi lesz. Amúgy szép dallama van.