Naptár

2014. március
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Németország: Elaiza – Is It Right?

germanyTudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Tegnap Németország választott dalt a 2014-es Eurovízióra. A nemzeti döntő végeredményeként Elaiza az „Is It Right?” című dalt fogja előadni. Gratulálunk!

http://www.youtube.com/watch?v=hhKTE6KvlZI

17 hozzászólás Németország: Elaiza – Is It Right?

  • illyria

    Tetszik, aranyos. Jó lesz Spanyolország és Svédország közé ez a kiscsaj ezzel a dallal 🙂

  • hidapeta

    Mi a fene ez?Elég bugyutának hangzik…..1-2 daltól eltekintve keserves az idei mezőny eddig!

  • Risu

    Helyes szám 😀 Amióta Eurovíziót nézek, ez az első év, hogy nem totális csalódás az alapból döntős országok dalai.

  • force

    Nos, az idei német nemzeti elég nagy csalódás volt nekem. Szerintem ez a rendszer, amivel a dalt választották ki, eléggé követhetetlen. Annak idején a finnek 2006-ban megtudták csinálni azt, hogy mindkét előadónak 2 dala volt és azt a két dalt „versenyeztették” meg egymással. Itt is lehetett volna. Egy előadó, lemegy a két dala, van 2 perc szavazni, amelyik több szavazot kap, az a választott dal a következő körre. Sajnálatos volt, hogy nem valami hasonló rendszert alakítottak ki, ugyanis, szinte az összes előadónak a második dala erősebb volt (és itt jön a kérdés, hogy vajon az előadók döntöttek arról, melyiket szeretnék elsőként előadni, vagy az ARD/NDR?)
    A kiválaszott dalról meg annyit, hogy talán ez volt az, amelyiknek a leginkább megjegyezhető volt a dallama. Nem hiszem, hogy TOP 10-es lesz, inkább valahol a középmezőnyben végez majd sztem. Nálam jelenleg a 14.helyre elég ez a dal, majd lehet feljebb kerül még májusig.

  • Fabiana

    Gratula a hölgynek, hogy lenyomta Unheiliget. *taps*
    Lettország 2010-re emlékeztet a hangszerelése és a kissé szaggatott dallama. Nekem nagyon tetszik, jelenleg top 5. Több szerencsét nekik, mint Lettországnak volt.

  • rocknish

    Oly’ mindegy volt számomra, hogy ki nyeri meg a német válogatót, mindenhogy top 5-ben lennének nálam. A legvégén egy kicsit jobban drukkoltam Elaizának, de teljesen rendben lett volna az Unheilig győzelme is.

    A német nemzetiről pedig… Nem láttam minden nemzetit idén, de szerintem tuti, hogy ennél színvonalasabb döntő nem volt. A dalok hihetetlenül jók voltak, a színpad, a hangulat és a megvalósítás pedig pazar volt. Az első 8 dal meghallgatása után a melyik ujjamba harapjak tipikus eete volt nálam. Oceana letaglózott, a Santiano feldobott, MariaMarie kellemes csalódás volt, Elaiza sodort magával, az Unheilignál pedig volt egy olyan érzésem, hogy a nyertes produkciót nézem. Szintén ennél a dalnál teljesen szentimentális lettem és elmorzsoltam egy könnycseppet… (látom magam előtt, ahogy most sokan a homlokukra csapva kiabálják, hogy „tejóistenkiezahülyegyerek”) Nem a dal miatt, hanem azért mert ennyire jó érzésekkel töltött el az, hogy ezt a válogatót nézhetem. Később megfogalmazódott bennem, hogy ez az érzés a borzasztó nagy hála volt. Hálás voltam az eseményért, hogy ezt láthatom, hallhatom.
    Mindenkinek örültem, aki tovább jutott, és mindenkit sajnáltam, aki kiesett. Szerettem volna élőben hallani az Echot és a Goodbye Peggy Sue-t, a többi kiesőt pedig az első daluk miatt sajnáltam. A második körben folytatódott ugyanez az élmény. Rossz döntés egyáltalán nem születhetett volna tegnap este.

  • Zolecs

    Igazából egész végig azt éreztem hogy ez a dal lesz a befutó, el sem tudtam volna képzelni hogy más nyerjen..
    Tetszik végülis, de nem átütő. Középmezőny közepe.

  • Asvi

    Fúú, hát nekem ez nagyon tetszik. TOP 5.

  • Bakancs

    Nem egy bonyolult, mégis egy élvezetes, jó hangulatú dal, szimpatikus és tehetséges előadókkal, szóval szurkolok Németországnak.
    Nem hiszem, hogy elöl fog végezni a versenyben, de nálam eddig előkelő pozícióban van.

  • Sztbeni

    Szerintem gagyi, nem tetszik.

  • eschungary93

    kellemes hangulatú ,de itt-ott azért már unalmas is … , 10.-15. hely között képzelem el.

  • EsC_BaT

    Kellemes, szép, és nem csalódtam a németekben annyira. De kb. csak az első feléig tudott megfogni.

    1. Egyesült Királyság
    2. Albánia
    3. Magyarország
    4. Finnország
    5. Dánia
    6. Németország
    7. Románia
    8. Görögország
    9. Izrael
    10. Olaszország
    11. Svédország
    12. Spanyolország
    13. Ukrajna
    14. Szlovénia
    15. Montenegró
    16. Málta
    17. Lengyelország
    18. Litvánia
    19. Macedónia
    20. Írország
    21. Észtország
    22. Svájc
    23. Franciaország
    24. Fehéroroszország
    25. Lettország
    26. Izland

  • pestilany

    Ez egyszeruen sz.r
    En mar feladtam a remenyt, hogy olyan dalt talaljak a mezonyben, ami egy kicsit is tetszik 😀 Ritka rossz egy ev lesz ez …

  • Kitty

    Nekem ez a dal kicsit szaggatottnak tűnik, mintha akadozna néha-néha. Nekem nem tetszik.

  • Pitbull42

    Soha nem gondoltam volna, hogy három perc ilyen végtelenül hosszúnak tűnhet! Orbitálisan sz@r zene, szerintem. Az egyébként is alulmúlhatatlannak tűnő évad eddigi legrosszabbja! Kezdem elveszíteni a reményt, de egyelőre még kapaszkodom ujjheggyel…

    • pestilany

      Varjuk meg az oroszokat, en azt mondom 🙂 A wikirol eltunt a Tolmachevy twins neve -hala a jo Istennek – szoval van meg remeny 🙂

  • motholev

    Szerintem meg tök jó dalok vannak az idei évben. Én minden dalt letöltöttem, folyamatosan hallgatom őket a telefonomon. Ez a dal is jó, sajnos a végére egy kicsit uncsi lesz. Amúgy szép dallama van.