Naptár

2014. március
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Kállay-Saunders András más színpadképpel készül Koppenhágába

kallay_saundersTudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Kállay-Saunders András a dalcímhez hűen használni fogja a kifutót, sőt nem lesz 16 éven aluli kislány sem a zongoránál. A részletekért kattints ide!

22 hozzászólás Kállay-Saunders András más színpadképpel készül Koppenhágába

 • Edd

  Nekem ez a futós ötlet nem igazán tetszik. Nagyon remélem, hogy jól fogják megoldani, így elképzelve necces, de Kati után már mindentől félek. Amúgy remélem a háttér is változik egy kicsit, mármint a refrén alatt lévő vetítés.

 • Zoli

  Nyitva van még előttem egy kérdés… Valamit nem értek… Ugye a nemzeti döntőben a leghatásosabb jelenet az volt, amikor András mögül előtűnt a maszkos ember – most a férfi táncos (a múltkori videó alapján) háromszor akkora, mint András. :O Remélem, nem vették ki, mert az baromi megjegyezhető és ütős volt…

 • Bakancs

  Már Safura óta tudjuk, hogy színpadon futni nem szerencsés dolog, az is elég ritka, hogy jól nézzen ki…
  Zoli kérdése is egy probléma, mert a hirtelen felbukkanó táncos engem is megfogott a nemzeti döntőben, azt kihagyni szintén vétek lenne. (Reméljük, hogy a nemzeti döntős táncos csak beteg, ezért volt a legutóbbi videóban az az illető 😀 )
  Remélem, a háttér feldobja majd a dolgot, vagy legalább lehetne gyermekekhez köze így, hogy se kislány, se maci – mert egy odaszaladó táncoslány nem nagyon fejezi ki az üzenetet.

 • pestilany

  A vizes szinpados dolog nagyon jol hangzik 🙂 Viszont a futastol en is tartok kicsit, leginkabb attol, hogy Andras kifullad, es elvezhetetlen lesz a dal. (lasd 2011 Dania)

 • Nem lesz ez rossz de a futás ötlet szerintem sem a legjobb, mégpedig azért mert lehetséges hogy rossz hatással lesz az éneklésre. A Friend in London énekese akik ugye a dánokat képviselték is sokkal gyengébben énekelte az utolsó refrént miután sprintelt 2x a kifutón :/

 • eschungary93

  jajj ne ijedjetek meg ennyire … 😉 , minden rendben lesz a produkcióval , szép lesz ,jó lesz , nem lesz itt semmi gond 🙂

  • eschungary93

   most attól a pár métertől még nem fog elfáradni András míg leér a kifutó végére …
   én már azt érzem hogy ez egy brutál jó produkció lesz ! 🙂

 • Zolecs

  Annyira szerintem most nem lehet elcseszni a színpadképet mint 2011-ben. Bár kicsit tartok a variálástól, de remélhetőleg marad a színvonal. Ettől a futós dologtól én nem tartok, hiszen Safura és az AFIL is TOP10-es lett 🙂 Én hiszek benne hogy tudunk nyerni 🙂

 • Zoli

  A különbség, hogy Safura elég amatőr volt ahhoz, hogy egy nagy kitartott hang alatt rohangásszon és lihegjen egy jót. KSA amellett, hogy sportosabb azért, az instrumentális részre időzíti a futást. Azért nem mindegy! +Remélhetőleg ő nem is magassarkúban fogja csinálni.

 • rocknish

  Nem fog futás közben énekelni, így én nem aggódom. Sportos gyerek, pár métertől nem fog kifulladni annyira, hogy ne tudja elénekelni az egészet.

 • Tibicsoki

  Nem kell félni a változástól, sőt szükséges is, hiszen sokan ugyanazt adják elő, mint a nemzeti döntőben, és így tudunk meglepetést okozni. Remélhetőleg pozitívat 🙂

 • pestilany

  Na jo, legyen igazatok! 🙂

 • Gyuri123456

  Én kicsit furcsának tartom ezt a futást o.O hogy fog kinézni hogy el kezd sprintelni XD attól nem félek hogy elfogy a levegő vagy valami mert jó kondiba van. Jó lesz ez 🙂

 • Léránt Lajos

  Nem értem plüss maci miért nem lehet a szinpadon. Élő állat nemlehet tudomásom szerint.

 • Risu

  Kár, nekem kifejezetten tetszett.

 • Mona42209

  Hét én sem nagyon tudom elképzelni, ezt a futást. Akkor a táncos lány (Kata azt hiszem) nem fog táncolni? Pedig nagyon el tudtam volna képzelni nagy színpadon a két táncost, szuperek voltak. Jó lenne, ha a maszk megmaradna, az nagyon ütős volt a magyar döntőben is.
  De bízzunk benne, hogy vannak segítők és Andris is meg a rendezők is értenek hozzá és ütős lesz a színpadkép, mert az igenis kell azoknak, akik először látják a dalokat!

 • KeAndor

  2008 óta ennyit változtak a szabályok? Akkor még lehetett plüssmackóval énekelni … https://www.youtube.com/watch?v=ral6qI1h6Z4