Kállay-Saunders András más színpadképpel készül Koppenhágába

kallay_saundersTudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Kállay-Saunders András a dalcímhez hűen használni fogja a kifutót, sőt nem lesz 16 éven aluli kislány sem a zongoránál. A részletekért kattints ide!

22 Comments

Nekem ez a futós ötlet nem igazán tetszik. Nagyon remélem, hogy jól fogják megoldani, így elképzelve necces, de Kati után már mindentől félek. Amúgy remélem a háttér is változik egy kicsit, mármint a refrén alatt lévő vetítés.

Nyitva van még előttem egy kérdés… Valamit nem értek… Ugye a nemzeti döntőben a leghatásosabb jelenet az volt, amikor András mögül előtűnt a maszkos ember – most a férfi táncos (a múltkori videó alapján) háromszor akkora, mint András. :O Remélem, nem vették ki, mert az baromi megjegyezhető és ütős volt…

Már Safura óta tudjuk, hogy színpadon futni nem szerencsés dolog, az is elég ritka, hogy jól nézzen ki…
Zoli kérdése is egy probléma, mert a hirtelen felbukkanó táncos engem is megfogott a nemzeti döntőben, azt kihagyni szintén vétek lenne. (Reméljük, hogy a nemzeti döntős táncos csak beteg, ezért volt a legutóbbi videóban az az illető 😀 )
Remélem, a háttér feldobja majd a dolgot, vagy legalább lehetne gyermekekhez köze így, hogy se kislány, se maci – mert egy odaszaladó táncoslány nem nagyon fejezi ki az üzenetet.

A vizes szinpados dolog nagyon jol hangzik 🙂 Viszont a futastol en is tartok kicsit, leginkabb attol, hogy Andras kifullad, es elvezhetetlen lesz a dal. (lasd 2011 Dania)

Nem lesz ez rossz de a futás ötlet szerintem sem a legjobb, mégpedig azért mert lehetséges hogy rossz hatással lesz az éneklésre. A Friend in London énekese akik ugye a dánokat képviselték is sokkal gyengébben énekelte az utolsó refrént miután sprintelt 2x a kifutón :/

ha gyakorolja ezt a részt májusig akkor nem lesz ebből gond ,amúgy is erős ,sportos alkat ez legény , menni fog neki könnyedén 🙂

jajj ne ijedjetek meg ennyire … 😉 , minden rendben lesz a produkcióval , szép lesz ,jó lesz , nem lesz itt semmi gond 🙂

most attól a pár métertől még nem fog elfáradni András míg leér a kifutó végére …
én már azt érzem hogy ez egy brutál jó produkció lesz ! 🙂

Annyira szerintem most nem lehet elcseszni a színpadképet mint 2011-ben. Bár kicsit tartok a variálástól, de remélhetőleg marad a színvonal. Ettől a futós dologtól én nem tartok, hiszen Safura és az AFIL is TOP10-es lett 🙂 Én hiszek benne hogy tudunk nyerni 🙂

A különbség, hogy Safura elég amatőr volt ahhoz, hogy egy nagy kitartott hang alatt rohangásszon és lihegjen egy jót. KSA amellett, hogy sportosabb azért, az instrumentális részre időzíti a futást. Azért nem mindegy! +Remélhetőleg ő nem is magassarkúban fogja csinálni.

Nem fog futás közben énekelni, így én nem aggódom. Sportos gyerek, pár métertől nem fog kifulladni annyira, hogy ne tudja elénekelni az egészet.

Nem kell félni a változástól, sőt szükséges is, hiszen sokan ugyanazt adják elő, mint a nemzeti döntőben, és így tudunk meglepetést okozni. Remélhetőleg pozitívat 🙂

Én kicsit furcsának tartom ezt a futást o.O hogy fog kinézni hogy el kezd sprintelni XD attól nem félek hogy elfogy a levegő vagy valami mert jó kondiba van. Jó lesz ez 🙂

Hét én sem nagyon tudom elképzelni, ezt a futást. Akkor a táncos lány (Kata azt hiszem) nem fog táncolni? Pedig nagyon el tudtam volna képzelni nagy színpadon a két táncost, szuperek voltak. Jó lenne, ha a maszk megmaradna, az nagyon ütős volt a magyar döntőben is.
De bízzunk benne, hogy vannak segítők és Andris is meg a rendezők is értenek hozzá és ütős lesz a színpadkép, mert az igenis kell azoknak, akik először látják a dalokat!

Egyszeruen szanalmas…..leszbikus csok, meg szakallas no lehet a szinpadon, de plussmacko nem??? MIAFSZ??Milyen vilag ez???…..

Comments are closed.