Naptár

2014. február
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

A Dal hétvége: Második középdöntő ma este

dal2014Tudósító: Klész Imre
Forrás: adal2014.hu – eurovision.tv
Internetes közvetítés 20:20-től: http://adal2014.hu
http://www.mediaklikk.hu

Ma este újabb 9 dal fog versenyezni, melyből kettőt a zsűri, kettőt pedig a közönség küld a döntőbe. Magyarország jövő szombaton győztest hirdet és dalt küld a koppenhágai Eurovíziós Dalfesztiválra.

A második középdöntő résztvevői:
Muzikfabrik – This Is My Life
Dér Heni – Ég Veled
Fool Moon – It Can’t Be Over
Honey Beast – A legnagyobb hős
Kállay-Saunders András – Running
Marge – Morning Light
Oláh Ibolya – Egy percig sztár
Pál Dénes – Brave New World
Polyák Lilla – Karcolás

53 hozzászólás A Dal hétvége: Második középdöntő ma este

 • gabor

  egyértelmű volt az este folyása. délután megmondtam hogy kik és milyen elosztásban mennek tovább 🙂

 • gabor

  akiket a zsűri biztos 4-be tesz: KSA, Fool Moon

  akiket biztos nem: Depresszió, Honey Beast

  A NLE, Pál Dénes, Király Viktor, Bogi közt a pillanatnyi forma dönthet, de Bogi a talán nem, NLE meg a talán igen kategória lesz. A két fiú közül passzolom mi dönt majd, de a zsűri is tudja, hogy ha Pál a 4ben van akkor övé a repjegy ezért ha nem egyértelműen őt szeretnék (amit remélek) akkor nem teszik 4-be.

  • schanc

   A biztos nemmel egyetértek (egy esetben nem: ha a zsűri megint tesz egy gesztust, mint tavaly Alexszel, hogy berak a négybe olyan produkciót, amit mindkétszer a közönség juttatott tovább. Ha ilyet tesz, nagyon remélem, hogy a Honeybeast lesz a kedvezményezett).
   A tuti 4-es szerintem KSA és Viktor, és a többi között szerintem az alapján döntenek, hogy a slágerességet és a tiszta éneklést mennyire díjazzák. De a NLE-ért látványosan fájt a szívük tegnap, és szerintem Bogi lesz a 4.

   (Privát négyesem a döntő mezőnyéből: Fool Moon, Bogi, Honeybeast… hát legyen talán a NLE, de csak hogy meglegyen a négy.)

 • Clusters

  Nagyon sajnálom, hogy kiesett a Muzikfabrik, szerintem nagyon jól tolták ma, sokkal jobban mint az elődöntőn. 🙂 A Honeybeastnek viszont örülök, Zsófi nem izgult most annyira, viszonylag jól énekelt, bár még van hova fejlődnie. Reménykedtem, hogy Pál Dénes kiesik, az a dal egyszerűen nem jön be, semmi érzelmet nem vált ki belőlem. KSA továbbjutása pedig borítékolható volt, bár talán meg is érdemelte. Ettől függetlenül nem őt küldeném Dániába, mondjuk még nekem sincs tippem, ki lenne a legjobb választás. Jövő szombaton kiderül. 🙂

 • Mettyú

  Hát a ma esti nézői továbbjutókkal nem vagyok elégedett, de várható volt. Dénes száma nekem unalmas semmi egyediség benne, a hang így édes kevés, valamint a Honeybeast jó szám, de a vokál eszméletlenül hiányzik belőle, így túlságosan is egyhangú a dal.

  Érdekes alakult a döntő mezőnye. A műsor elött az volt a véleményem, hogy idén jó lenne női előadót küldeni, egyrészt mert jó dalok voltak bent, amiket nők, lányok énekeltek, másrészt pedig jót tenne ha nem mindig férfi nyerné majd a Dalt sem, mert a jövőre nézve nem túl kecsegtető. Hát ez a esély mostmár eléggé kicsi, de hátha sikerül Boginak, akár Honeybeastnek.

  Az én döntős top 4-em (sorrendben) :

  1. Bogi (szerintem nagyon jó dal, aranyos,könnyen szerethető)
  2. KSA (szintén jó dal, ő is megérdemelné végre)
  3. Fool Moon ( sikere az egyediségében rejlik)
  4. New Level Empire ( a dal jó, előadásra, összképre és éneklésre kell még rágyúrni)

 • lindus25

  Nekem nem tetszik a Honeybeast dala, nem is ertem mi ez a nagy orulet.Elfogadom a tobbseg velemenyet ha oket kuldik Daniaba,de szerintem nem euroviziora valo!
  Az en top 4esem: Pal Denes, Bogi, Kallay, NlE, esetleg Kiraly V. De tudom hogy a zsuri ugyis maskepp fog donteni…

 • lindus25

  A Muzikfabrikot en is sajnalom….