Hollandia döntött: ikreket küldenek Kijevbe

Mylene-en-Rosanne-Junior-Sonfestival-600x337Tudósító: Sebők Judit
Forrás: junioreurovision.tv

Egy újabb ország választott előadót és dalt a 2013-as Junior Eurovíziós Dalfesztiválra. Hollandiában öt produkció versengett a döntőben, de csak egy lehetett a győztes. Ez esetben a néző azt hiheti, hogy duplán lát, hiszen a 13 éves ikerpár, Myléne és Rosanne lép majd színpadra Ukrajnában.

A holland köztévé (AVRO) két elődöntőt szervezett, amelyekben kiválasztották azt az öt legjobb produkciót, melyek közül tegnap este kikerült a győztes. Az öt főből álló gyerekzsűri (melynek tagja volt a tavalyi holland versenyző, Femke is) az ikreket találta a legjobbnak, a professzionális zsűri viszont Kimnek adta a 12 pontot.

Végül a TV nézők döntöttek és az ő 12 pontjuk eldöntötte, hogy a 13 éves duó állhat majd színpadra a 2013-as Junior Eurovíziós Dalfesztiválon a Double Me című dalukkal. Kérdés, hogy a pom-pom lányoknak sikerülhet-e megszerezni Hollandia második győzelmét ezen a dalversenyen?

Az öt döntős produkció:
Loeki – Gewoon In Love
Kim – Ik Ben Verliefd
Sarah & Julia – Live Life
Mathilde – Wondergirl
Mylène & Rosanne – Double Me

Comments

5 hozzászólás a(z) “Hollandia döntött: ikreket küldenek Kijevbe” bejegyzéshez

 1. Dani avatar
  Dani

  Engem rettenetesen idegesít a dal. Arról meg nem is beszélve (amit már Hegedűs Zoltán is megemlített a másik cikknél), hogy ott van a ruhájukon a vörös csillag, ami egy politikai jelkép, és biztos, hogy a volt szovjetek nem örülnének neki. Én a hollandok helyében a Sarah & Julia párost vittem volna.

 2. K. Balázs avatar
  K. Balázs

  Hogy miért kell holland kislányok pom pom ruháján lévő piros csillagokat politikai célzásnak venni, nem igazán értettem meg. Arról nem is beszélve, hogy kihangsúlyozom: hollandokról van szó, még csak nem is volt szovjet országról!

 3. Pitbull avatar
  Pitbull

  Hollandok, nem??? A Heineken sör is holland. Na, mi van a Heineken sör címkéjén? Igen-igen, az! Színtiszta reklám, semmi más!

  Ja, az elején elfelejtettem odaírni, hogy : Szarkazmus ON.

 4. force avatar
  force

  Eddig ez a legjobb dal idén.