ÚJ: ByeAlex – Nekemte

11 Comments

Hát ez hatalmas! A legendásan ratyi magyar klipek után ez egy jó első lépés, hogy felzárkózzunk Nyugathoz. :)) Tetszik, az egésznek eltalálták a világát…

Úgy néz ki, Alex sose fog nekem tetsző zenét szerezni. Erre csak azt tudom mondani mint a Kedvesemre: esélyes akár a győzelemre is, mert nekem elég pocsék az Eurovízióhoz. Az eurovíziós győzelemhez, jó helyezéshez ugyanis nem elég jó zenemű kell, hanem elég pocsék kell. Tisztelet a kivételnek, a My number one, Euphoria, Party for everybody jó volt, meg még régebben néhány (Satellite, Ein bisschen frieden, Waterloo, Diva, stb.)

Apropó, ha eltörölnék a szeptemberi szabályt, akár én is mehetnék a Boci boci tarkával. De mivel nem fizetnek érte, hogy fellépek, nem fogom benyújtani a nevezést. Pedig legalább lenne egy jó dal, aminek még dallama is van. Az évi 40-ből 2-4-nek szokott lenni, a junioron meg a többségnek.

Hegedűs Zoltán azt hiszi, hogy űber menő, mert megint hozzászólt egy cikkhez és megcsillogtatta az IQ szintjét.
Utóirat: Akinek a Party for everybody jelenti a “jót”, az inkább bújjon el.

Ez a “dal” hihetetlen pocsék! Örülök, hogy nem ezzel ment az EV-re. Hiába, van ami nem változik, ByeAlex érzésem szerint engem sose fog meggyőzni arról, hogy tehetséges és jó előadó. 😀

Förtelmes. Az az érzésem Alexből annyi volt részemről, hogy Eurovízióra ment, se előtte se utána nem fog érdekelni, legalábbis ez utóbbi felé egy öles lépést tett ezzel a gusztustalansággal.

Comments are closed.