Naptár

2013. június
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Fonogram 2013 díjátadó ma este az M1-en

alex_fabry_fonogram13Tudósító: Klész Imre
Forrás: fonogram.hu
Közvetítés felvételről az m1-en, 22:25-kor
Internetes közvetítés: http://streamer.carnation.hu/mtvonlinem1

A közmédia m1 csatornája ma este 22:25-kor fog közvetíteni egy összefoglalót a Fonogram 2013 zenei díjátadóról, ami idén össze lett kötve a Voltfólió 2013 díjátadó eseményével. Az összevonásnak köszönhetően idén már új díszleteket láthatunk a díjátadón. Az idei díjátadó sem marad el Eurovízióhoz valamilyen módon köthető előadók nélkül. Aki nem akar értesülni az eurovíziós kötődésű díjazottakról, az ne kattintson a tovább gombra.

A következő művészek nyertek díjat. Az év hazai klasszikus pop-rock albuma kategóriában ODETT (A Dal 2013) – Hanyatt, homlok, egyenes (1G Records). Az év hazai elektronikus zenei produkciója kategóriában ZOOHACKER (A Dal 2012 – Fábián Juli, ESC 2013 – ByeAlex) (CLS Music). Az év hazai felfedezettje kategóriában BYEALEX (ESC 2013 – 10. hely) (CLS Music). Az év hazai jazz albuma kategóriában MRS. COLUMBO (A Dal 2013) – [re]make up (Magneoton). Fonogram Életműdíj LESLIE MANDOKI (ESC 1979 – Dschinghis Khan). Ballantine’s – Fonogram Különdíj az év énekesnője kategóriában: Péter Szabó Szilvia (ESC 2005 – NOX). Gratulálunk a díjazottaknak!

10 hozzászólás Fonogram 2013 díjátadó ma este az M1-en

 • ByeAlex tökéletesen válaszolt a díj-átadón, viszont maga a műsorvezetés alpári volt – idióta beszólásokkal-, tökéletesen hozta formáját a 2 műsorvezető, nem csalódtam bennük, ezt a szintet tudják, – felháborító, hogy hozzáértőbbeket nem találtak.

  Alex sikerét még mindig nem tudják megemészteni, tudatosan vagy ostoba módon nem tudják/nem akarják felfogni egyáltalán, hogy 10. lett, és nagyobb sikert ért el eddig, mint ők valaha is.

  Hajrá Alex!!!

 • Ezüst

  Bocs, azt akartam írni, hogy idén Bye Alex jobb eredményt ért el, mint az előző években a Compact Dsco vagy Wolf Kati.

  • Bizony, és még a NOX-nál is jobbat. De úgy is mondhatjuk, hogy Magyarország eddigi eurovíziós szereplései közül a legjobb 3. helyet érte el. Elképesztő nagy siker ez.

   Ezt a könnyűzenei szakma nem tudja vagy nem akarja felfogni, – de ezzel csak saját ostobaságukat mutatják. Külföldön hál Istennek csak a zene számít, és ott sikere van Alexnek.

   Na, de kikből is áll a magyar szakmai ítészek krémje? Most tudatosan nem írok neveket, de elbújhatnak valahová…

 • force

  Kritikán aluli volt ez a tegnapi Fonogram. Belenéztem, de valami borzalmasan alpári volt.
  Jut eszembe, a román zsűri pontjai: http://www.exclusivnews.ro/wp-content/uploads/2013/06/vot-juriu-romania-eurovision-2013.jpg
  hát, ezért nem kaptunk tőlük pontot. 😀

 • B.B

  Jól sejtettem miért nem kapott Magyarország tőlünk romániától pontot.Elődöntőben 17-ik lett a román zsűrinél vagyis utolsó és a döntőben 24-ik a 26-ból.Így hiába is szavaztunk rá.Valószínűleg 12 pontot kapott ByeAlex a televotingnál például az elődöntőben mert a zsűri 17-ik helye ellenére 6 pontot kapott Magyarország az összefésülés után Romániától.Szóval a román zsűri szemét volt, de nem lep meg.

  • Vivi

   A román zsűri nyilván nem szakmai szemmel döntött, viszont akárhogy is akartak alánk tenni, mégis sikerült az ő borzadályuk előtt végeznünk 😀 😀 😀 remélem ezt nem sikerült hamar megemészteniük ^^
   Az erdélyi magyaroknak viszont köszönünk minden egyes szavazatot 🙂

 • A Fonogram egy rossz vicc. Nulla presztízs, nulla hozzáértés, nulla szint.

 • Clusters

  Az ilyen Fonogram, Bravo-Ottó és Viva szarságok nem is vehetőek komolyan. Egy rossz vicc az összes minden évben, ráadásul mindig csak ilyen SP-féle nyomingerek kapnak díjat. Alex kivétel, neki legalább van köze a művészethez. 🙂

 • Lara Petkins

  2011-es Fonogram sokkal színvonalasabb volt. Gundi vezette és az egész műsor,a helyszín és minden ezerszer jobb volt ennél a nyomorék, szégyen, mostani műsornál. :S