Csókolom, megérkeztem a döntőbe

12 Comments

“És megmutatta b*szdmeg!” :D:D

Elég pesszimistán és kiábrándultan fogadtam a Dal döntőjének végeredményét, de az utóbbi hetekben megbékéltem a többség akaratával és egy kicsit a dallal is; ennek megfelelően végigizgultam az estét a magyar delegációért, és őszintén tudtam örülni Alexnek és a csapatnak, amikor elhangzott ez a bizonyos Hungary! Sok sikert szombatra, drukkolok!

Be kell vallanom, hogy a tobb millio, milliard youtube-os video kozul eddig ez a legjobb 🙂 Gratula nektek sracok, nagyon jok voltatok 🙂 Alex nagyon izgult, de en szerintem meg nala is feszultebb voltam. Szegeny papagajaim kove dermedten neztek ram, amikor Alex enekelt, biztos ereztek, hogy majd szetvet az ideg, ugy izgultam. 🙂 Olyan jo volt, hogy elsonek mondtak minket az eredmenyhirdeteskor, Dani reakcioja volt a legjobb!
Szep volt Alex, Dani, Helga! Magyarorszag nagyon buszke ratok, sok sikert a dontoben is! 🙂

Előre is bocsánatot kérek a nagy szavakért, de én az utolsó főpróba kritikai sikerei után többet vártam, mert amit tegnap Alex a hangilag művelt az több mint kínos volt!! KRIMINÁLISAN HITVÁNY VOLT! És ezt úgy mondom, hogy a dal nagyon is tetszik! Ha ezt most olvasod esetleg, akkor azt üzenem ,h örülj, pihenj, és arra kérlek, hogy HÚZZ VISSZA GYAKOROLNI! És ne a netet böngészd! A csapatnak gratula!

kemény szavak ezek.. :S Nem hiszem, hogy megérdemelné. Csinálja utána bárki, hogy a semmiből egy 120 milliós nézettségbe kerül és egyáltalán nem izgu. Margaret Berger is tévsztett, bizonytalan volt és néhol elcsúzott a hangja. A saját nemzeti döntőjükön ezerszer jobb volt. Hajrá Alex! Minden oké lesz, most már tényleg lazán. Nincs semmi tét, már bizonyítottál! <3

láthatóan nagyon izgult Alex, ezért csúszkált a hangja helyenként, és bizonyára ennek volt betudható némi túlmozgás is a korábban megszokottakhoz képest, ennek ellenére én dagadok a büszkeségtől, már megszámlálhatatlan sokszor visszanéztem, és minden alkalommal hatalmas élményt nyújt látni, hallgatni ezt a kis csapatot Alexxel az élen – de ne feledkezzünk meg a csodálatos mosollyal vokálozó Helgáról, és Daniról se, aki imádnivaló! 😉

szal… én azt mondom, ezúttal hagyjuk a kritikát (az nagyon megy nekünk =P) és legyünk büszkék a byeAlexre, mert VAN MIÉRT!!!!!! =)

Comments are closed.