Naptár

2012. november
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Szombaton 20:15-től Junior Eurovízió 2012!

8 hozzászólás Szombaton 20:15-től Junior Eurovízió 2012!

  • Fehéroroszország szörnyű! Még valami lepukkant házibulis műsorba se adnám le ezt a dalt!
    Svédország dala szép szép, de ez unalmas! Nyomába se ér a tavalyi fehérorosznak!
    Azerbajdzsán a kedvencem. Szerintem ők azok akik azt hozták amit tényleg kell erre a versenyre! Hogy is fogalmazzak.. olyan „ugrabugrálós” dal 😀
    Belgium és Oroszország még a nagy kedvenceim, az ő dalaikat még elviselném győztesként, és ha az előrejelzéseket nézzük, akkor egy orosz győzelemre számítok.
    Az izraeli csapat körüli felhajtást nem értem. Jó kis dal, tehetségesek, de azért a győzelmi címet én semmiképpen nem adnám nekik!
    Szerintem egyértelmű, hogy Albánia dala versenyben van…az utolsó helyért a fehérorosz fiúval. Szerintem simán megnyerheti a kis harcukat és szépen kullog majd a 12 pontjával amit Ausztráliától kap.
    A Compass Band remek lesz a középmezőnyre. Az ukrán kislány szerintem jobb, mint azt legtöbben mondják, remélem legalább a legjobb öt között ott lesz! Nekem furcsa mód a The Funkids dala is bejön, főleg ha élőben is ilyen lesz.
    Denis dalát annyiszor hallottam már különös okok miatt, hogy megszerettem. Még mindig elég bugyuta, de egy jó színpadi produkcióval akár ő is ott lehet a legjobbak között. Femke pár dalhoz hasonlóan kiemelkedő ebben a mezőnyben. Őt talán még elfogadnám végső győztesként.

    Az eddig feltöltött próbákat nézve boldogan tapasztaltam, hogy a tavalyitól eltérően idén nem a már nemzeti döntőn látott produkciókat fogjuk megnézni egy új színpadon, hanem szerencsére többen új arcukat mutatják, viszont remélem nem nagy kameraképek lesznek, mivel az esetek döntő részében ugyanazt a dolgot bámulhatjuk a led falon 2 és egy háromnegyed percig. Gratulációmat küldöm a látványtervező csapatoknak. Persze tisztelet a kivételnek.
    A tavalyitól biztos gyengébb lesz a mezőny, viszont reményeim szerint idén olyan nyer, aki meg is érdemli. Bocsánat, hogy hosszúra nyúltam 😀

  • Dani

    Az én top 3-am:
    1. Oroszország
    2. Izrael
    3. Hollandia

    és a lista végéről a top 3.:
    12. Albánia
    11. Fehéroroszország
    10. Ukrajna

    és (nem tudom, érdekel-e titeket), itt az idei pontozótábla design-ja:
    http://oikotimesofficial.files.wordpress.com/2012/11/junior-eurovision-2012-scoreboard.jpg?w=1000&h=

  • msz

    Engem nagyjából semmilyen szinten nem érdekel a Junior verseny (a 2003-as győztes dalt úgysem tudják überelni), ezt a videót most megnéztem. Egyetértek abban, hogy Albánia és Fehéroroszország dala a leggyengébb, Oroszország pedig toronymagasan a legjobb. Grúziánál előírás hogy egy értelmetlen, bugyuta dalt kell küldeni?! Ha lesz időm, talán megnézem, az orosz vagy azeri győzelem garantált.

  • force

    Régebben még én is néztem a JESC-t, de 2006 óta már csak a számokat hallgatom meg és ennyi. Az idei mezőnyből messze Oroszország a legjobb, ha nem Lerika nyer tényleg nincs igazság ebben a versenyben.

    TOP 5:
    1. Oroszország
    2. Grúzia
    3. Hollandia
    4. Izrael
    5. Svédország

  • Zolecs

    Hát annyira engem sem hoz lázba ez a jesc sosem. Meghallgattam ezt a recap vidit, ami alapján felállítottam egy TOP3-as listát.

    1.Azerbajdzsán
    2.Oroszország
    3.Svédország

    A többi nem igazán jön be, az albán dal valami förtelem.
    Az ukrán kiscsaj pedig elég rémisztő, miért ilyen haragos? 🙂

  • tacom

    Az orosz dalt már én is hallottam, és fél óráig azon törtem a fejem, hogy mire emlékeztet: David Guetta – When the love takes over. Szégyen. Mármint az, hogy fél órába került rájönnöm.

  • Levi21

    Mit szeret mindenki annyira az azeri dalban? Nálam csak 9.

    Top 5-öm:
    1.Oroszország
    2.Ukrajna
    3.Svédország
    4.Hollandia
    5.Belgium

  • Hegedüs Zoltán

    Azt lehet tudni hogy a telefonköltség mekkora része jut jótékony célra, és hogy a telefonszámokat lehet-e külföldről hívni?