Eurovision Forum Song Contest 2012 – a végeredmény


Eurovision Forum Song Contest 2012 – The results by emrefan


Dolcenera – Ci vediamo a casa by Dolcenera-Official

EFSC 4 Final RESULTS

EFSC4 Final_hun

31 Comments

Úristen, ezt az iszonyatosan nagy egymásra szavazást. Olaszország visszatér és rögtön első lesz egy ilyen szörnyűséggel? Ola, Te erre nem mondasz semmit??? Soha többet nem fogok nézni EFSC-t, és nem is fogok szavazni, mert már előre le voltak osztva a lapok. Követelem a verseny beszüntetését, mert ilyen formán nem lehet az embereket megvezetni!

Nagyon jól sikerült, srácok! Köszönjük! Gratula a győztesnek!
Ha majd lesz idő rá, egy ponttáblázatot is feltennétek? Legalább Robek látná, hogy kinek melyik ország fizetett a 12-ért.

Úristen! olyan is lesz? Tuti ki fogom hagyni! LEgalább oda ne keverjen senki politikát! A JESC-et sem követem, de sajnos tudok róla, sőt néhány résztvevő nevét még tudom is, és egyetlen dalt ismerek az eddigiek közül (Ralf: Klikk-klakk azt hiszem). Ez bőven elég számomra.

Lehet, hogy kezd sok lenni az iróniából, ahogy fentebb olvastam, de a politika és az unalmas fröcsögések meg sokszor az én szememet szúrják.

Pedig látva a Mabü-nek adott 12 pontodat, a JESC neked való lenne, Robek! Nekem a hangjáról az ugrik be, mintha egy kislány énekelne. Vagy az is? Nem néztem utána. Bár a spanyoloknál ez mintha szokás lenne, hogy nők ilyen kicsit torz, üntyülüpüntyülü hangon énekelnek szomorkás dalokat.

A magyar top hárommal maradéktalanul egyetértek, de végeredmény tekintetében csak a dobogó alját elcsípő spanyol dallal.
A számomra 2 legjobb dal a középmezőnyben végzett… felemás érzések, de hát ilyen a játék.
Gratula a győztesnek és a holtversenyben első helyet megszerző magyar dal nevezőjének is! 🙂

Persze, elküldöm Iminek a részletes ponttáblázatot (ami sajnos sokkal szegényesebb, mint az NF szavazása volt) és ha szépen megkérjük, felteszi megtekinthető formában az oldalra, ehhez a cikkhez.

Gratulálok én is Eddnek és a győztesnek, én élveztem a játékot 🙂

Na ez már kicsit sok nekem. Egyértelműen a magyar dalok voltak a legjobbak !!! Még 2 dal volt amit értékelni tudtam az “Ultima noche…” és a “U Mraku” és az Olaszok nyernek… pff ez mi?

Abban igazad van hogy komolyan veszem hiszen egy verseny. Lehet hogy nem világhírű de azért jelent ez sok embernek valamit és szerintem nem csak nekem esik rosszul amikor a politika alapján húznak le egy jó dalt.

No, most én mondom komolyan, hogy elég ebből a [email protected] politika szóból. Ha mindent komolyan vennénk már kihaltunk volna! Ez egy játék volt , az eredményt pedig el kel fogadnunk, ha tetszik, ha nem. HA mindenkinek tetszene az eredmény az lenne az igazán rossz, hiszen akkor minden egyhangú és szürke lenne. Hm?

Igazad van, de ha akarjuk ha nem attól még része ennek az egésznek. Én csak leírtam a véleményem a dolgokról…

Nem mondom hogy nincs igazad, de ha akarjuk ha nem attól még része ennek az egésznek. Én csak leírtam a véleményem. Bocs ha túlreagáltam az egészet de ilyen vagy , ez van…

Sziasztok!
Először is gratulálok mindenkinek aki már nem először tevékenyen részt vett a lebonyolításban. Remélem azért jövőre olaszok magukra veszik a szervezői tevékenységet. Az eredmény engem is meglepett, de elégedett vagyok.

Nekem tetszik a nyertes olasz dal, és én 12 pontot küldtem nekik. Rám sem politikai, sem földrajzi tényezők nem hatottak. Sőt nekem többnyire nem jönnek be az olasz dalok, de ez most jó szám (habár az is igaz, hogy Zséda jobban megérdemelte volna az első helyet, és egyértelműen a magyar dalok voltak a legjobbak). Viszont a Mabü – Con mi voz spanyol szám nagyon túl lett értékelve, én végig sem bírtam hallgatni.

Túlértékelt? Szerintem ízlés kérdése… te nem tudtad végighallgatni, én meg imádom, szóval az én szememben nem túlértékelt. 🙂

Én a videó után pont arra gondoltam, hogy de jó, most végre a dalok számítottak és nem a politika. Na és mi van akkor, ha mégis a politika számít? Megismerhettünk sok jó dalt és ez fordítva is igaz, ők is megismerhették a mi dalainkat. Ja, és köszönet az olaszoknak a 12 pontért Petinek, és gratulálok mindenkinek 🙂

Most őszintén. Senkit nem akarok megbántani, de ez mégis mi?? Utoljára én ilyen játékot kb 10 éves koromban játszottam.

Pedig milyen jó felnőttként a játszás képességének birtokában lenni!Csak sajnálni tudom azokat akik már nem képesek erre.

A magyar szavazatok részletes ponttáblázata is kikerült! A két link a második videó alatt található.

Comments are closed.