Naptár

2012. október
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Izrael: Kids.il – Let the Music Win

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=y_1mvDO-79c[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: junioreurovision.tv

Utolsókból lesznek az elsők, azaz Izrael mutatta be legutoljára a legelső versenydalukat a Junior Eurovíziós Dalfesztiválra. A hat tagot számláló Kids.il „Let the Music Win” című dalát fogjuk hallani 4 nyelven, angol, orosz, francia és természetesen héber nyelvű része is van a daluk szövegének. Gratulálunk!

4 hozzászólás Izrael: Kids.il – Let the Music Win

 • Zsolesz

  Szerintem egyértelműen az idei győztes dalt hallhatjuk, báris ha van igazság… ezzel csak az Örmény dal veheti fel a versenyt. Baby, sweety baby… 🙂 Az Orosz dal teljes egészében a Love takes over orosz gyermek változata, én nem értem hogy nem zárják ki a versenyből…………. senki nem veszi észre???? Visszatérve a sorrendre, harmadik helyre én a svéd dalt tenném, a többi nem igazán mozgat meg sajnos…

  • Pitbull

   Zsolesz, nem tudnám megmondani, hogy hányszor hallgattam meg a két dalt, egymás után, illetve felváltva részletenként (jó sokszor), de én csak minimális hasonlóságot vélek felfedezni Lerika dala és a Love takes over között, a refrén zenei aláfestésében, egyébként sem a szöveg dallamában sem a zenében nem tűnik fel nekem az az égbekiáltóan nagy hasonlóság. Persze Te biztosan sokkal white fülűbb vagy nálam. Nekem mindkét dal tetszik, (Lerikáé jobban, mert talán kevésbé repetitív), és ha mindenáron hasonlóságot akarnák találni másik dallal, akkor a Be My Guest-et említeném, elsősorban a dubstep miatt.

 • Zsolesz

  A vers rész egy az egyben ugyan az, de lehet csak az én fülemnek… lehet én hallom félre 😀