Izrael: Kids.il – Let the Music Win

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=y_1mvDO-79c[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: junioreurovision.tv

Utolsókból lesznek az elsők, azaz Izrael mutatta be legutoljára a legelső versenydalukat a Junior Eurovíziós Dalfesztiválra. A hat tagot számláló Kids.il „Let the Music Win” című dalát fogjuk hallani 4 nyelven, angol, orosz, francia és természetesen héber nyelvű része is van a daluk szövegének. Gratulálunk!

Comments

4 hozzászólás a(z) “Izrael: Kids.il – Let the Music Win” bejegyzéshez

 1. Zsolesz avatar
  Zsolesz

  Szerintem egyértelműen az idei győztes dalt hallhatjuk, báris ha van igazság… ezzel csak az Örmény dal veheti fel a versenyt. Baby, sweety baby… 🙂 Az Orosz dal teljes egészében a Love takes over orosz gyermek változata, én nem értem hogy nem zárják ki a versenyből…………. senki nem veszi észre???? Visszatérve a sorrendre, harmadik helyre én a svéd dalt tenném, a többi nem igazán mozgat meg sajnos…

  1. Pitbull avatar
   Pitbull

   Zsolesz, nem tudnám megmondani, hogy hányszor hallgattam meg a két dalt, egymás után, illetve felváltva részletenként (jó sokszor), de én csak minimális hasonlóságot vélek felfedezni Lerika dala és a Love takes over között, a refrén zenei aláfestésében, egyébként sem a szöveg dallamában sem a zenében nem tűnik fel nekem az az égbekiáltóan nagy hasonlóság. Persze Te biztosan sokkal white fülűbb vagy nálam. Nekem mindkét dal tetszik, (Lerikáé jobban, mert talán kevésbé repetitív), és ha mindenáron hasonlóságot akarnák találni másik dallal, akkor a Be My Guest-et említeném, elsősorban a dubstep miatt.

   1. Pitbull avatar
    Pitbull

    *akarnék*

 2. Zsolesz avatar
  Zsolesz

  A vers rész egy az egyben ugyan az, de lehet csak az én fülemnek… lehet én hallom félre 😀