Naptár

2012. szeptember
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Svájc 2013: Lys Assia (ESC 1956) Ralph Siegellel készít rap dalt

Tudósító: Klész Imre
Forrás: escxtra.com

A nap bulvárhírét a blick.ch nyújtja: Lys Assia az idei sikertelen próbálkozás után rap dallal kíván részt venni a svájci nemzeti döntőn. Az első Eurovízió győztese az elmúlt szezonban – az énekesnő szerint – egy túlságosan lassú, kevés energiát adó dallal próbált kijutni a bakui színpadra. Ezúttal a másik Eurovízió-veterán, Ralph Siegel írt neki egy rap dalt, így ezúttal minden bizonnyal megnőttek a nyerési esélyek.

A svájci újság képe szerint egy fiatalokból álló, négytagú berni rapcsapat csatlakozik a 88 éves énekesnőhöz. Ralph Siegel két hét múlva fogja ünnepelni 67. születésnapját.

Ralph Siegel 20 dala szerepelt eddig az Eurovízión, 12 pedig nemzeti döntőn. A legjobb eredményt 1982-es győztes dala, az „Ein bißchen Frieden” érte el, második lett 1980-ban a „Theater”, a „Johnny Blue” 1981-ben, és a „Laß die Sonne in dein Herz” 1987-ben. Harmadik lett a „Wir geben ‘ne Party” 1994-ben és a „Reise nach Jerusalem” 1999-ben. A legnagyobb nemzetközi sikert a „Dschinghis Khan” című, 4. helyezett dala érte el 1979-ben, a legutóbbi dala pedig az idei „The Social Network Song” volt, amit San Marino-nak írt. Emellett főleg Németországnak segített a dalszerzésben, de Luxembourgnak, Svájcnak és Montenegrónak is írt már, és szerepeltek dalai ír, portugál, máltai, moldáv és ukrán válogatón is.

6 hozzászólás Svájc 2013: Lys Assia (ESC 1956) Ralph Siegellel készít rap dalt

  • Gabiii

    Keresem a megfelelő szavakat de nem találom…egyébként pár napja írtam itt hogy Lys Assia robbantani fog idén de csak viccnek szántam 🙂

  • Zolecs

    Ez nekem már nagyon erőltetett. Meglepődnöm viszont nem kellene, hiszen mi is körözné le a denszelő partizó mamikat mint a rappelő?

  • ubulthebest

    Hát nekem ez már nagyon az a része a dolognak, amikor már nem a „nagy visszatérés” kategóriába sorolom, hanem a „lejáratja saját magát”. Sajnos… nem tudom, hogy miért akarja ennyire és miért pont így?? Rap? Komolyan?? Szerintem semmi baj nem volt a tavalyi dalával, szerettem és nekem „átjött”, szóval szerintem ezzel csak rosszabbul fog járni, mint tavaly… De ne legyen igazam…

  • force

    Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de megtették a hatásukat az orosz gagyimamik, de pont Lys Assia áll be a sorba? Miééért? 88 éves szegénykém, miért akarnak hülyét csinálni belőle?

  • Serinon

    ## személyes adatokkal való visszaélés miatt a hozzászólás törölve ##

  • Zolitt

    ha egy ilyesmivel jönne, akkor nem lenne ellenemre! =)
    O Mein Papa – Dodo (Lys Assia)
    http://www.youtube.com/watch?v=mjrvMJ8QsvE

    rádióban hallottam pár napja ezt a verziót, és határozottan tetszik! =)