Loreen október végén megjelenő új albuma már előjegyezhető

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bcnWysA9gxo[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: escdaily.com

Az idei Eurovízió megnyerése után a 28 éves Loreen húsznál is több fesztiválon adta elő az Euphoria című győztes dalt Svédországban, de koncerteket adott Máltán, Spanyolországban, és Finnországban is. A Warner Music Sweden-nel kötött lemezszerződés után az elmúlt hónapokat a stúdióban töltötte több producerrel együtt, hogy október 24-én kiadható legyen debütáló albuma, ami a “Healed” címet kapja.

Az albumra az “Euphoria” mellett várhatóan rákerülnek Loreen korábbi dalai, a “My Heart is Refusing Me” és a “Sober” is.

A lemez ugyan még nem jelent meg, de a CDON internetes zeneboltban már előrendeléseket vesznek fel 17,95 eurós áron. Az előrendelés különlegessége, hogy ezeket dedikálni fogja az énekesnő.

19 Comments

Miért nem lehetne rendelni? Én már többször is rendeltem tőlük. DVD-ket is. A hírlevelüket pedig rendszeresen megkapom a mai napig. Biztos vagy benne, hogy újabban nem tudunk rendelni? Mi lehet az oka?

Hát én a kényelmesebb megoldást választom, és inkább letöltöm majd valahonnan 😀 Egyébként mostanra engem is elkapott az eufória láz, és megadtam magam. Mára már ő a csengőhangom is, szóval biztos követni fogom Loreen karrierjének alakulását.

Mindig? Ne légy ebben olyan biztos, nem ismered még az ízlésemet 😀 De hogy gyakran, az tény. 🙂

Csengettyű! Ebben igazad van, valóban nem ismerhetem teljesen… Azért elég sokszor “támogattuk” már egymást 🙂

Csngettyű és Kajli25 ha lesznek szavazós játékok és ti egymás dalaira fogtok szavazni,akkor majd pukkadunk hogy ti diaszpóra szavazást alkalmaztok mint jó néhány ország.:D

De természetesen majd én is jól megsértődöm, hogy milyen blokkszavazás folyik másoknál, és azzal fogok fenyegetőzni, hogy jövőre visszalépek 😀

Comments are closed.