Nem lesz a 2013-as Eurovízióból vándorcirkusz

Tudósító: Klész Imre
Forrás: escxtra.com

A mai Expressen-ben megjelent egy interjú az Eurovízió svédországi helytartójával, Christer Björkmannal, aki megerősítette, hogy egyetlen helyszín fog otthont adni a 2013-as Eurovíziónak. Vagy Stockholm, vagy Göteborg vagy Malmö arénájában lesz megrendezve a következő dalfesztivál.

Cáfolja azokat a pletykákat, amik Loreen győzelme óta keringenek a rajongók között. Björkman azt mondta, hogy egyszerűen túl komplikált lenne megvalósítani azt a koncepciót, hogy a verseny minden fordulója más városban legyen. Ez azt jelentené, hogy a delegációk, a rajongók és a televíziós csapat, vagyis mindenki át kellene hogy költözzön egy másik arénába az élő show-k és a próbák sorozata közben.

A házigazda Sveriges Television még nem döntötte el a helyszínt, a hivatalos bejelentés kora ősszel várható. A jelentkezők közül a legesélyesebb a stockholmi Barátok Arénája, ami Solna város határában található.

10 Comments

Miért nem rakják előrébb az Eurovíziót? Hisz sokkal egyszerűbb lebontani egy színpadot, mint felépíteni, és persze így még próbákra is lenne idő! Szerintem amennyiben nem változik az időpont, találkozunk Malmöben vagy Göteborgban 🙁

Comments are closed.