Loreen: Euphoria videóklip és debütáló album készülőben

Tudósító: Mádi Sándor
Forrás: escwebs.net – facebook.com

„OK srácok. Már készül a Loreenstagram fanvideó és hamarosan látható lesz. Néhány fotóért ide menjetek: http://statigr.am/tag/loreen12p/ Továbbá meg kell említenünk, hogy az Euphoria videóklip is készülőben van.” – írja a Team Loreen a hivatalos Facebook oldaa. Osztanak meg képeket a helyszínről, a kulisszák mögötti eseményekről.

Loreen továbbra is menetel előre, dala hódítja a slágerlistákat több országban, debütáló albuma, melynek címe még ismeretlen pedig idén kora ősszel fog megjelenni. Megtalálható lesz rajta biztosan a „My heart is refusing me”, amelyik a tavalyi Melodifestivalenen a második esély döntőig jutott, a „Sober” és természetesen az „Euphoria” is. Itt már előrendelhető: http://cdon.eu/music/loreen/tba-20639702

5 Comments

Épp most ment az Euphoria a Neón, és a végébe persze belekarattyolt a műsorvezető, de azt mondta, hogy ahogy elindult a dal, kapott egy pár sms-t, amiben azt írták, hogy nagyon szeretik és örülnek, hogy hallják.

Vicces, ha ennyire szeretik a hallgatók, és ezt még ki is emeli, akkor miért nem lehet végig lejátszani? amúgy a többi dallal is ezt csinálják, pl. A Dal-os számokkal is ez a helyzet, mindig idegesít is, hogy a legjobb részeknél beszélnek bele.

Comments are closed.