Naptár

2012. május
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Eurovízió 2012: A zsűridöntő ítéletei

Tudósító: Klész Imre
Forrás: oikotimes.com

21 órakor kezdődött a döntő második főpróbája, ahol a zsűri kiosztja a pontjait a döntős dalokra. Lássuk a mai este ítéleteit az oikotimes.com-tól! A szerkesztői felvezetőben említik, hogy holnap este Svédország, Oroszország és Olaszország között fog eldőlni, hogy ki viszi haza a trófeát.

Nagy-Britannia 20-26. hely
Rossz kezdés, unalmas, divatjamúlt dal semmilyen hatással, a balett a háttérben értelmetlennek tűnik.

Magyarország 19-26. hely
Nagyon jó de sajnos a kettest húzták, ami már eleve egy átok. A dal egészen jó, de senki sem fog emlékezni rá a show végén.

Albánia 6-10. hely
Nagyon jó előadó, nagyon jó színpadi előadás, ami már elegendő is ahhoz, hogy a top 10-be kerüljön.

Litvánia 15-25. hely
Nagyon kedves dal, de nincs esély arra, hogy bármilyen érdekes dolgot csináljon a pontozótáblán. A produkció rendben van, de Litvánia küldi a dalt.

Bosznia-Hercegovina 8-15. hely
Nagyon jó produkció Maja Sar-tól, aki kicsit ideges, de jól láthatóan mutatja, hogy mennyire boldog. A zongora és a cselló szépen van filmezve.

Oroszország 1-5. hely
Imádjuk, és nem számít hogy nem tudnak énekelni. Le fogják tarolni a pontozótáblát, jó lenne jövőre Szentpétervárra utazni. Imádunk titeket, nagyik!

Izland 8-16. hely
ó, csak sötét. Nagyon jó a dal az énekesekkel együtt, az egyetlen probléma a színpad sötét színe. A gyönyörű háttér nem érvényesül a képernyőn.

Ciprus 5-10. hely
Ha a technikusok megoldják Ivi Adamou hangproblémáját, és úgy fog ezúttal szólni a hangja mint egy lánynak, nem mint egy kamionsofőrnek, akkor el tudja érni a top 10-et. Ez a dal egyike azoknak, amit mindenki szeret.

Franciaország 5-10. hely
Nagyon erős és erőteljes produkció, a szexi és magabiztos Anggun-tól. Szexi a tánc, a ruhák és a táncosok, amik számomra egyértelműen top 10-es helyezést jelent.

Olaszország 1-5. hely
Olaszország az egyik legszínpadiasabb és legjobb dalt szállítja idén, így Róma is megrendezheti akár a 2013-as versenyt főleg úgy, hogy a zsűri segítségét is élvezni fogja.

Észtország 10-20. hely
Nagyon erőteljes ballada, de nem fog beleilleni az idei top 10-be. Nyilván való hogy az idei nem a balladák éve, ezért nincs reális esélye a győzelemre.

Norvégia 6-12. hely
Tooji megrészegítő dalához a nagy kérdés: Vajon együtt fog a közönség is táncolni velük?

Azerbajdzsán 4-10. hely
Azt hiszem, elegünk van már az olyan azeri fesztiválra szánt produkciókból olyan énekesekkel, akik épp most debütáltak a zeneiparban és úgy néznek ki, mint egy hollywoodi díva. […] Alim Qasimov is a színpadon van de nem fog segíteni túl sokat.

Románia 6-10. hely
Minden amit tudni kell a Zaleilah-ról: a Mandinga különleges tánca a román produkcióban. Egy, a színpadon jól mutató énekesnőt nagyon vidám csapat segíti. Mozgalmas a ledfal grafikája, dobokkal, szívekkel és táncosokkal.

Dánia 7-13. hely
Soluna ma tengerészsapka nélkül énekelt, viszont úgy tűnik, a zsűridöntőre tartogatta a hangját. És persze a holnapi élő műsorra is fogja.

Görögország 7-14. hely
A görög dal változatlan, vidámság és tánc. Hangilag Victoria Halkiti a legjobb.

Svédország 1-3. hely
Sajnos totál letörli a görög versenydalt, mindenkit a hatása alá von. Az aréna megbolondul Loreen-nel, aki csodás vokális és színpadi teljesítményt nyújt. Stockholm 2013 több mint biztos ezek után.

Törökország 7-15. hely
A népzenei és musical-szerű produkcióban egy lepedőből összeállított hajó is szerepel, mint a koreográfia része, amit nyilvánvalóan díjaz a helyi közönség szombaton.

Spanyolország 5-8. hely
Egyszerűen mesés. Az egyik legjobb ballada az ideiek közül, énekesnőjük nagyszerű hangi teljesítményével. Ha Loreen kikerül a képből, könnyen elképzelhető a Madrid 2013 is. Az egyik legjobb dal Spanyolországtól az Eurovízió történetében. Talán lehet hogy ez a baj: túl jó az Eurovízióra!

Németország 10-15. hely
Roman Lob ezúttal szürke kapucniban jelent meg. Az együttesével egy meggyőző produkciót nyújt, speciális effektek nélkül.

Málta 14-19. hely
Nagyon szép sorszámot nyert az a dal, amit senki sem jósolt meg. Málta nagy vitát folytatott amiatt, hogy Kurt ilyen dalt választott. Hangilag jó, a sorsolás szerencsés volt, lássuk a támogató szavazatokat.

Macedónia VJK 5-11. hely
Nagyon jó produkció, ezúttal szép kosztümökkel, semmi csilivili. A produkció magabiztos, a magas hangok teszik a dalt hatásossá. Nagyon valószínű a top 10 nekik.

Írország 4-10. hely
Végre jó számot húztak az ikrek idén. Könnyen top 5-be kerülhetnek, ha ragaszkodnak a vidámsághoz, az élvezethez és a tánchoz. Hozzáállás kérdése.

Szerbia 3-6. hely
Željko Joksimović, az Eurovízió igazi legendája 24. rajtszámmal indul egy erőteljes etno-balladával, Két hegedűs, egy dobos, egy fuvolás és egy zongorista kíséri. Talán egy újabb szép szerbiai eredmény felé.

Ukrajna 15-22. hely
Gaitana dala az idei UEFA Európa-bajnokság egyik himnuszává válhat, ráadásul Ukrajna az egyik társrendező. A háttérben négy darab extra ledképernyő is látható, amin táncosokat láthatunk.

Moldova 10-14. hely
Szép koreográfia és hangi teljesítmény Pasha-tól. A moldáv dal idén nagyon jó .

47 hozzászólás Eurovízió 2012: A zsűridöntő ítéletei

  • ZotyeszKB

    Nem értem…Albánia 6-10…a jobb rajtszámmal levő sokkal jobb dal Észtország 10-20…érdekes felfogásuk van…főleg a mienkkel kapcsolatban is…

  • Gabiii

    Azért az oiko tényleg túlmisztifikálja ezt a sorszám dolgot. Attól hogy Málta a végén van még nem lesz 14. 😛 A döntő nagyon színvonalas lesz az elmúlt évek egyik legjobbja annak köszönhetően hogy a nagyok is komolyabban veszik végre és nem lefele húzzák a mezőnyt + az elődöntőkböl is nagyjából jól választott Európa ami azért nem minden évben jellemző. Így nehéz dolga lesz a fiúknak és nagyon nem várom a hőbörgést vasárnap (most nem is itt az oldalon mert mi már fel vagyunk készülve szerintem) meg a nem szeret minket Európa szöveget. Egy biztos büszkék lehetünk a Compact Discora 🙂

    • Edd

      Én az utóbbi napokban gondolkoztam ezen a dolgon, és szerintem jobb, hogy a 2-es számot húztuk, mintha mondjuk a 21-est. 6-tól kezdve elég nehéz dolguk van az országok képviselőinek kitűnni, mert sok a jó dal, illetve a potenciális esélyes. Mi pedig 4 balladával lettünk körülvéve, így mi vagyunk az első öt produkció leggyorsabb száma, sőt a mi dalunk még angol nyelvű is (igaz az angoloké is), de mellettünk szól az is, hogy van mondanivalója. Szóval szerintem nem olyan rossz ez a rajtszám, már csak az erőviszonyokat is nézve 😀

  • Zolecs

    Szerintem valami ilyesmi sorrend lesz:

    26.Litvánia,25.Málta,24.Macedónia,23.Moldova,22.Ciprus,21.Észtország,20.Bosznia,19.Magyarország,18.Franciaország,17.Németország,16.Izland,15.Albánia,14.Ukrajna,13.UK,12.Görögország,11.Dánia,

    10.Törökország
    09-Azerbajdzsán
    08-Norvégia
    07-Spanyolország
    06-Románia
    05-Írország
    04-Olaszország
    03-Oroszország
    02-Szerbia
    01-Svédország

  • Dávid

    Továbbra is szánalmas, hogy az orosz nagyiktól ennyire el vannak ájulva…nem cukik, nem aranyosak, hanem szánalmasak….aki őket meg ennyire magasztalja az szintén szánalmas. Látszik rajtuk, hogy azt sem tudják hol vannak…

  • Dávid

    Én listát nem állítok össze, annyira minimális dal marad meg a fejemben, hogy nem is tudnék még egy tízes listát sem összeírni.

    1. Olasz
    2. Svéd
    3. Francia

    Mondjuk, hogy ez a tippem, ebből az olasz dalt szeretem igazán, a másik kettőt nem annyira, de talán ez lesz a végeredmény. A svéd győzni nem hiszem, hogy fog, az olaszban reménykedem.

  • Clusters

    Én is Olaszországban reménykedem ezek után. 🙂 Jó kis döntőnek ígérkezik az esti, meglátjuk hogy ki mit hoz ki belőle. Én a fiúkra már így is büszke vagyok, reméljük minél előrébb végeznek. Hajrá CD! 🙂

  • Noorderlicht

    Miért kell a tingli-tangli számokat ennyire felmagasztalni kedves oikotimes?

  • Sanya

    Remélem hogy Olaszország nyer 🙂
    Direkt erre az alkalomra vettem egy Italy feliratos pólót!Remélem sikert hoz…

  • Michael de nem Knight

    Nagyon bízom benne, hogy nem Svédország nyer. Az Euphoria dal már első hallás után is „deja vu”… olyan érzésem van közben, mintha az elmúlt x év nagy slágereit egy programba betáplálták volna és abból ügyesen összerakott egy újabb slágert. Lehet, ebből az érzésemből is adódik, hogy nem őszinte számomra a produkció.
    Nálam a favorit a spanyol és az olasz dal, a kitűnő előadójával együtt. Bízom benne, hogy kettejük közül valamelyik dal nyer, és a CD is szép helyen végez. A 2. sorszám miatt nem kell sztem aggódni, aki ismeri az eurovízió történetét, tudja, hogy pl. a Herreys (SWE) egyes rajtsorszámmal adta elő később nyertes dalát 😉 Ha mi a 2. sorszámmal másodikak lehetnénk, az is szép eredmény lenne 😀

  • Lali

    Kérlek, Istenem add, hogy Nina nyerjen. 😀
    Bárkit, csak ne az oroszakat. Ne, ne, ne.
    Loreen sem akkor nagy szám, mint ahogy mondják, csütörtökön egyenesen szörnyű volt, a kezdésben csak morgott, a hangja egész idő alatt meg olyan volt, mint aki berúgott.
    Na de Azerbajdzsán… ez a dal varázslatos. Ha Sabina stúdióminőségben fog énekelni, na ezzel akár győzhetnének is. Nem úgy, mint tavaly. Szerinem az oikotimes ekkor ízlésficammal inkább maradjon csendben. Különben a gyors dalok többsége egyszerűen gagyi. Görögország, Ciprus (a beszámoló alapján akkor Ivi továbbra is úgy bőg, mint egy tehén. Azzal mentegetik, hogy megfázott. Töröko. 2009-re is ezt mondták, jó duma :D), Törökország, Oroszország egy kész vicc, főleg a finnek és a portugálok kiesése után. Már csak Montenegró és Grúzia hiányzik a gagyicsúcshoz, komolyan. Idén ilyen ízlésficamos helyezéseket produkáltak, a döntőbe sem várok semmi jót.

  • Nah látom egyre több Nina Olaszország fan. Akkor szavazzunk rá, hogy minél több pontot kapjon tőlünk. 😀
    Jó most nem akarok befolyásolni senkit, csak egy kicsit. 😀

    Várom az estét! Remélem izgalmas lesz az egész show és maga a szavazás is!

  • Roli86

    Szerintem a Compact Disco meglepetést fog okozni mindenkinek, jó helyen fognak végezni, bár amit az oiko ír van benne valami, h annyi dal van, h ha valakinek hiába tetszett az elején, a végére annyi dalzuhatagot kap, h tényleg nem emlékszik rá, esetleg a pirotechnika miatt,(tavaly Azerbajdzsánt is egy jó pár plusz ponthoz jutatta a nagy tűzzuhatag) mert ugye a többi ország nem hallja mindennap a rádióban ezt a dalt, és max egyszer kétszer vagy még egyszer sem hallotta, és elsőnek nem marad meg! de a lényeg, h van kiért szurkolni, ha az előadás olyan lesz mint az elődöntőben nem lesz miért szégyenkezni, akár milyen helyezést érjenek el!

  • porcukor90

    „…úgy fog ezúttal szólni a hangja mint egy lánynak, nem mint egy kamionsofőrnek…” ezen most nevettem egy sort 😀 Ivi csalódás volt btw :S
    Titkon reménykedek Norvégiában, az a dal változatlanul nagyon tetszik…de szerintem vagy az írek, a nagyik vagy Loreen fog. Meglátjuk 😀

  • Rita

    A technikusok hibája Ivi hangja…khm…erre nem tudok mit mondani. Ez a lány élőben még EGYSZER SEM énekelt úgy, hogy ne vérezzen a fülem hallgatás közben, egyszerűen borzalmas. Volt egy videó még a próbákról, ahol megcsillant a remény (magam is azt írtam, hogy megkövetem a produkciót), de az elődöntőben mutatott „teljesítmény” visszahozta az eredeti álláspontom.
    Nagyon reménykedem abban is, hogy valaki szólt Loreennek, hogy ne csak mormogjon, hanem énekeljen is, különben csúnyán elbukhat a döntőben, pedig személy szerint én nagyon örülnék, ha ő nyerne. Ha nem Loreen, akkor Nina vagy Pastora, esetleg Jónsiék, de az nagyon necces. De a legfontosabb: HAJRÁ CD!!! 😀 Alig várom, hogy este együtt szurkoljunk a fiúknak 😀

    • Zoey

      Jaja, én is tegnap meghallgattam a stúdió-verziót, na mondjuk ott is hallatszik, hogy érdekes a hangszíne a csajnak, de élőben meg valami brutál volt. Pedig a dalt már kezdtem megszeretni.

  • Küllikki

    „Oroszország 1-5. hely
    Imádjuk, és nem számít hogy nem tudnak énekelni. Le fogják tarolni a pontozótáblát, jó lenne jövőre Szentpétervárra utazni. Imádunk titeket, nagyik!”

    Nem, nem és nem!!!!!! Hogy lehet ilyet leírni, hogy nem számít hogy nem tudnak énekelni??????? Csak nem a korral jár ez az előjog? És akkor a brit indulóval miért nem ilyen elnézőek? Ja, hogy ő nem cuki nagyi, hanem megpróbálja komolyan venni ezt a versenyt és a korához képest nagyszerűen énekel, őt ezért húzzuk le simán????

    Ezek után mi jön? Jövőre aki tud állítson ki valami testi fogyatékost, igaz hogy nem tud énekelni, de hát nézzük már el neki ha nincs keze lába, meg hát szegényke…. Jó oké, ez így most kissé durva, de kb. ebben a színvonalban tolják a nagyikat és már most kijelentem hogy nem fogom tudni elfogadni este, ha bejutnak a top10-be és megint mástól, minőségi daltól veszik el a helyet.

    Mondjuk abban is reménykedem, hogy belőlük nem lesz visszajáró vendék mint az ikrekből…

  • frogman30

    Imádunk titeket ,nagyik???Nem számít a hangjuk,énektudásuk??
    Remélem Oroszország nem nyeri meg…
    Szégyen,hogy egy ilyen nulla dalt ennyire istenítenek..
    Remélem Olaszország vagy Izland nyer,megérdemelnék.
    Jah,és még arra is kíváncsi vagyok,hogy idén kapunk-e pontot Szlovákiából:D

  • lambielfan

    Abszolút egyetértek veletek!! Az orosz nagyik és az ugrabugráló Jedward-majmocskák egyszerűen röhejesek…:S Az első 20-ba se kéne jutniuk… A görög és a ciprusi csaj reálisan max szépségversenyen rúghatna labdába, mert hangjuk az nem sok van… De sajnos nem mindenki úgy szavaz ezen a versenyen, ahogy mi tennénk…sokan szimpátia, cukisági fok vagy ki tudja mi alapján szavazgatnak…szánalmas…:S Jó lenne, ha megértenék végre, hogy ez egy DALVERSENY!!!!
    Na meg a török srác… Az utóbbi napokban ahogy neten hallgattam, egyre jobban tetszett a dala, de a csütörtöki élő produkció:O:O:O Úgy énekelt, mintha egy bárány bégetne, már bocsánat…borzalmas volt hallgatni…:S Akárcsak az ukrán csajt.
    Én személy szerint azt sem értem, Loreent miért sztárolják ennyire…jó hangja van, az oké, de ez a dal számomra semmi extra… A versszakok különösen jellegtelenek, a refrén meg szerintem tucat, semmi különös… Nina győzelmének én is örülnék, bomba a dala, és fantasztikus előadó!! Vagy akár Pastorának vagy Sabinának, szerintem ha valamikor, akkor most érdemelné meg igazán Azerbajdzsán a győzelmet!! Nem is értem, tavaly azzal a se hús, se hal duettel hogy nyerhettek…már nem is emlékszem rá!! Engelbertet is imádom!! Gyönyörű az a dal, mindig a könnyezés határára kerülök, ha hallom:) Reméljük, a próbákkal ellentétben most teljesen stabilan és tisztán fogja énekelni!!:) Nekem az abszolút favoritom (persze csak a mieink után) Roman!! Fantasztikus hangja van és a dal is tetszik:) Úgyhogy hajrá Németország, de elsősorban HAJRÁ COMPACT DISCO!!!!! Már alig várom az estét, bízom egy jó helyezésben a srácok számára!!!:)

  • Mona Lisa28

    Azt hiszem Litvánia esetében feketén-fehéren le van írva amiről az ESC szól. Kis ország soha nem fog nyerni, még ha magát az Úristent küldi akkor sem 🙁

    • VICESC

      Lettország és Észtország is győzött…

      • Mona Lisa28

        Így van, de az már rég volt, azóta már sok víz lefolyt a Dunán. Én nagyon örülnék, ha idén kis ország nyerne. Olyan, aki még sosem nyert. 🙂 Boruljon a papírforma, ezt kívánom mára. 🙂

      • Zoey

        Például mi! 😉
        Amúgy én is ezt szeretném, szeretném, ha egyszer már TÉNYLEG felfognák a nézők és szavazók, hogy itt a dalokat, az előadást kell pontozni, nem azt, hogy „jáj, tesó, ott az a csaj a szomszéd országból, tök mindegy mit énekel, nyomjunk már neki pár sms-t.” Mert ez bizony elég szomorú…

  • tinuka

    Ki, vagy mi ez az oikotimes, hogy a véleménye kiemelt?
    Mert ha valami „magánvélemény”, akkor azt úgy is kell kezelni. Vannak itt magánvélemények szerteszét, mindenféle, elég változatosan. Egyiket-másikat olvasva elcsodálkozom, hogy miért pont az tetszik az illetőnek? És gondolom mások is így vannak vele, amikor én írom le a teljesen szubjektív véleményemet, hogy nekem meg miért az tetszik? És akkor ebben így nincs hiba.

    Ha viszont ők valami hivatalos, vagy neadjisten szakmai társaság, akkor meg a legenyhébb kifejezés rá, hogy nem illik ilyen befolyásoló véleményeket írni, ráadásul az objektivitás nyilvánosan felvállalt mellőzésével.

    Bocs, hogy nem tudom ki/mi ez az oikotimes, de én ezzel a résszel sosem foglalkoztam eddig. Csak szimplán az eurovíziót néztem és követtem, és kedvenceket választottam, és drukkoltam,… meg ilyen semmiségek…
    meg másfél éve hozzászólás nélkül olvasgattam a „magánvéleményeket”.

  • Noorderlicht

    A mamikák ha esetleg nyernek, hogy fognak a világban utazgatni, ezer fellépésre eljárni akár kulfoldon is? Szerintem 5 év múlva az is kérdéses lesz, hogy egyáltalán élnek e még(nem szeretnék senkit megbántani, de sajnos igen benne vannak a korban)…

  • fules87

    Kedves Noorderlicht!

    Nem szeretnék gonosz lenni? De 5 év mulva élnek- e????? Lehet hogy már jövőre sem él közülük mindenki! Aztán ha megnyerik ki fogja előadni jövőre a döntőn a PARTYI FOR EVRIBÁGYI-t 🙂

  • krobert

    nem fogják megnyerni nyugodjatok már le!!/bocs 🙂 / csak nem értem mért irja itt mindenki h ők fogják megnyerni, azt sem értem a fogadóirodáknál miért második esélyesek. a top5 még meglehet de kizárt hogy nyerjenek

  • Gabiii

    A mamik nem nyerhetik meg a szakmai zsűri biztos lehúzza őket 10. hely környékére (az is elég gáz)

    • Zoey

      Na szerintem a „szakmai zsűri” fogalomból hagyjuk ki a „szakmai” szót. Ki bizonyítja, hogy tényleg hozzáértő emberek, objektív módon osztályozzák a produkciókat? Hogy olyanok, akik már letettek valamit az asztalra, és nem az alapján szavaznak, ami alapján a nézők (de cuki, de jól néz ki…)
      Honnan tudjuk pl., hogy Magyarországról nem az a Lang Györgyi ül a zsűriben, aki a Compact Discót ócsárolja? Na jó, csaknem… 🙂
      A lényeg, hogy szerintem túlzás azt gondolni, hogy náluk tényleg a dal és a tisztaság számít… sajnos.

  • Balint005

    Nagyon szeretem a Svéd dalt, de élőben nagyon messze van az átütő produkciótol, szóval nem biztos hogy ő nyer. A nagyik nem fognak szerintem nyerni de elől lesznek az biztos (én is szeretem őket xD ).
    Úgyhogy én azt szeretném hogy Nina nyerje. Az a nő fantasztikus! Imádom a színpadi megjelenését, az egyszerű előadását, és az egész minőségi dalát is. Bár szegény a 10-es rajtszámot húzta, de remélem azért nem ezen fog múlni.

    Hajrá Olaszország!

  • Harle

    Ez az angolból fordított írás tökéletesen példázza a „verseny” színvonalát, és jól behatárolja a célközönséget. Sem az agyi, sem a zenei receptorokat nem kell hozzá megerőltetni… A ballada fogalmát pedig nem ártana tisztázni, ugyanis egy lírai dal nem feltétlenül ballada…

  • ktn01

    Mi az, hogy a nagyik milyen jó helyezést fognak elérni, és nem is számít, hogy nem tudnak énekelni? Könyörgöm, ez nem egy dalverseny????

    • Zsolti

      Ha van cukifaktor, akkor nem számít. 🙂 Láthatóan Európa sok mindent díjaz: a kiváló hangot, olykor a dalt és a szórakoztató perceket. Számomra a nagyik szórakoztatóak olyan szinten, hogy elsomolygok rajtuk 3 percig, de eszembe nem jutna szavazni rájuk. Már megpróbálok nem bosszankodni, nem túlságosan komolyan venni mindent (minek?), inkább kikapcsolódni.

    • Erzsi

      De igen. Csak ezt a közönsége nem tudja …

  • memi

    Új fellépő ruhánk van? 🙂 Vagy ez milyen kép a cikk tetején? 🙂

  • Zso

    „A dal egészen jó, de senki sem fog emlékezni rá a show végén.”
    Ezzel nem értek egyet! Nagyon sokan követik a nemzeti döntőket, nézik a klipeket, sőt a szavazáskor részleteket mutatnak a dalokból. Aki lemarad a műsor elejéről, azt nem is érdekli igazán az egész és nem is szavaz.
    Remélem idén megtörik a tendencia, hogy csak magas rajtszámú induló nyerhet. Ha nem is mi, de valaki alacsony számmal nyerjen.

    • Mona Lisa28

      Zso! Úgy tűnik Kajli25 mellett rátaláltam még egy emberre, akivel egy húron pendülök és akivel ugyanúgy gondolkodok 🙂

  • Zoey

    Nem értem ezt az oikotimes-t. Nálunk hangsúlyozzák, hogy az alacsony rajtszám miatt nem fogunk jó helyezést elérni, erre a mögöttünk fellépő Albániának 6-10. helyezést jósolnak. Másrészt a honlapjukon minek hirdetnek meg szavazást, amit tegnap még Magyarország is vezetett, ha ennyire nem érdekli őket a honlapjukon szavazó emberek véleménye?

    Amúgy az oddschecker-en egyet előreléptünk, miután Boszniát utolsó helyre sorolták (amin meglepődnék).
    Szerintem a következő országokat van esélyünk legyőzni este:
    Albánia, Macedónia, Litvánia, Málta. Lehet, csak én érzem így, noha pl. Litvánia dala most az egyik kedvencem. Persze ez nem azt jelenti, hogy azt szeretném, csak ezeket előzzük meg, ennél sokkal többet, mindenesetre én nem indulok neki a ma estének olyan reményekkel, mint tavaly, mert akkor megint ki leszek akadva a végére. Ti se tegyétek, csak szimplán szurkoljunk a magyar csapatnak, küldjük a rengeteg pozitív energiát, és legyünk rájuk a nap végén (vagy a következő nap elején) büszkék, akármilyen helyezést érnek el.
    Hajrá Compact Disco, Veletek vagyunk!!! 🙂

  • Bianka

    Hááát a CD-szinte utolsó helyet ért el!…:( méég a olaszok voltak a legjobbak!:D a nagyik meg a legrosszabak!xDDAmugymeg ezek az országok egymás seggét nyalizzák!:PPTudom mert tavaj is ezért nyertek a (nemtuom milyen ország!:P)Ugyhogy sajnos utolsok lettek szinte a CD..=(

    • 24/42 utolsó? jól vagy?

    • A CD az utolsót? Miért, a 100 évesek szerinted tényleg a 2., tehát oltári jók? Na, ne!!! a CD igenis jó volt, azokkal van baj, akik az oroszokat pontokkal nyomták, mert az tényleg vicc, vagy inkább szörnyűség, hogy 2. lettek. Nekik kellett volna az utolsó helyen állni.

      Legközelebb küldjük el a macskámat – tök cuki, macskák közt a legszebb, imád szerepelni, szereti ha fotózzák, és nemzetközi nyelven tud nyávogni.

      Én imádom a Compact Disco-t, semmi szégyenkezni valónk nncs velük. Jó volt fiúk!!!