Sabina Babayeva Budapestre látogat ezen a hétvégén

Tudósító: Klész Imre
Forrás: MTVA sajtóközlemény

Eseménydús hétvége előtt áll a 2012-es Eurovíziós Dalfesztiválnak otthont adó Azerbajdzsán indulója, Sabina Babayeva, aki a hétvégén Budapestre látogat.

Igazán zsúfolt péntekje lesz Babayeva kisasszonynak, hiszen itt tartózkodása alatt a közszolgálati televízió több műsorában is fellép, interjút ad a Petőfi Rádiónak, találkozik a magyar induló, a Compact Disco tagjaival és koncertet ad az itteni azeri diákok számára.

Sabina látogatását a Magyar Televízió munkatársai kiemelt figyelemmel kísérik. Az azeri induló péntek reggel kezd az m1 talk-show-jában a Ma Reggelben, amely az m2-őn és a Duna World-ön is látható. A Marslakók című napi gyártású sorozat stábja végigkíséri az énekesnőt a délelőtti órákban. Délután a Duna Kívánságkosár című élő műsorában lép fel, ahol előadja a When The Music Dies című dalát.

Az énekesnő a nap egyik fénypontjaként este 18-kor találkozik a magyar induló, a Compact Disco zenekar tagjaival, akik épp erdélyi médiaturnéjukról érkeznek haza. A találkozást megörökíti a Duna Televízió Térkép című műsora valamint a Petőfi Rádió is.

14 Comments

engem a szája idegesített… vagyis nem idegesített, hanem zavart, és valamiért folyamatosan azt kellett néznem, ha el is néztem onnan, valami visszahúzta a tekintetem! Nem tudtam eldönteni, hogy talán olyasmit evett, amitől bedagadt a szája, vagy megcsípte egy méhecske, vagy csak szimplán fel van töltve… de ha ezeket nem veszem figyelembe, akkor sem értem, ha már zsíros kenyeret evett mér’ nem törölte meg a száját! xD

Na jó, befejeztem! 😛
A kis piszkálódásom ellenére örülök, hogy Magyarországra is ellátogatott. Legalább a szürke esc mentes napokat megtörte, és újra kicsit előtérbe került. Az meg hogy a Duna tv-n is elénekelte a dalát, biztos plusz pontokat is hozhat neki májusra! A Dunán amúgy is kedvelik az Azerieket. és szerintem ez egy nagy jó pont volt!

De kap. Tőlem speciel nem, de Azerbajdzsán –> jó látványterv –> túlértékelt produkció. Ilyen egyszerű.

Fontos volt ez a bunkó megjegyzés? Itt nyavajognak sokan hogy így politika meg úgy utálnak minket, erre végre eljön Magyarországra valaki és már az sem jó. Hihetetlen.

Nem árt a jó kapcsolatok kialakítása 1-2 országgal úgy gondolom. Nekem már tetszik annyira az a dal hogy esetleg szavazzak rá.

Zolecs teljesen igazad van. Ráadásul Azerbajdzsánnal az Eurovízión jó kapcsolatunk van. Szép gesztus volt,hogy ilyen sokat utazva meglátogatott minket.

Nekem tetszik a dala. Na de egyébként honnan ez a kapcsolat a két ország között? Mert ahogy megfigyeltem, mi is sok pontot adunk nekik évről évre, és ők sem sajnálnak tőlünk néhányat.

Amúgy nem ma volt a Ma Reggelben? Mert a cikk pénteket ír, az mtv Videótárában viszont mai dátummal került fel a videó, és a műsorvezető is Buda Márton, aki hétvégén szokta vezetni. Linkeket tud valaki adni a Dunás, Petőfis, Class Fm-es anyagokhoz?

Comments are closed.