Nyereményjáték a Compact Disco remixalbumáért – 5 kérdés, 5 CD!

Tudósító: Szalma Róbert
Forrás: old.eschungary.hu
In English: http://old.eschungary.hu/english/win-a-compact-disco-promo-cd-5-questions-5-discs/

Immár 6. alkalommal játszhatnak olvasóink promo CD-kért. Először 2007-ben Rúzsa Magdi CD-ért izgulhattatok, majd a következő években a CD-k dedikálva érkeztek a megfejtőkhöz (Csézy, Ádok Zoli, Wolf Kati). 2009-ben a budapesti Török Nagykövetség jóvoltából Hadise CD-t és DVD-t is postára adhattunk a helyes megfejtőknek.

Idén is sorsolunk! Ezúttal a Compact Disco, Sound Of Our Hearts című dalának remixalbumát sorsoljuk ki, melyet a fiúk természetesen már dedikáltak is. Az alábbi kérdésekre a válaszokat legkésőbb április 15-én éjfélig kell elküldeni a [email protected] e-mail címre. A sorsoláson csak azok vesznek részt, akik mind az 5 kérdésre helyesen válaszolnak! Minden választ beküldőt kérünk, hogy nevét és postázási címét is PONTOSAN adja meg, hogy amennyiben Fortuna neki kedvez, el tudjuk juttatni a nyereményét. A kipostázást követő második hét végén az adatokat megsemmisítjük. Érvénytelen az az e-mail, melyben a beküldött válaszok valamelyike helytelen, illetve hiányoznak a feladó adatai (név+ cím).

1.) Mi a Compact Disco első albumának a címe?

a.) Humanoid
b.) Asteroid
c.) Stereoid
d.) Discoid

2.) Mi a címe a Compact Disco versenydalának?

a.) Sound Of My Head
b.) Sound Of The Music
c.) Sun Goes Down
d.) Sound Of Our Hearts

3.) A Compact Disco – // albumán hányadik dal a Feel the rain?

a.) 1.
b.) 3.
c.) 11.
d.) 4.

4.) Hány tagú együttes a Compact Disco?

a.) 3
b.) 4
c.) 5
d.) 6

5.) Május 22-én Bakuban, hányadikként lép színpadra a Compact Disco?

a.) 5.
b.) 6.
c.) 15.
d.) 16.

Sok szerencsét!

11 Comments

Igazán érdekelne, hogy mi értelme volt ideírni a megfejtést? Még ha nem is jól írtad! Ezzel csak magadat jellemzed, felesleges magamutogatás! Valaki a játék élményéért, és a sorsolás izgalmáért játszik, máskor ne vedd el ezeket az élményeket tőlük!

Egy idióta miatt nem kell megvonni a szót mindenkitől. Ki kell moderálni, ‘oszt jó napot!

(Ez a dano olyan úriember, tanulhatnék tőle. Én csak simán le akartam kreténezni a lányt, amikor megláttam a hozzászólást. De aztán azt gondoltam, ez valami vicc, csak én nem értem.)

Szerintem ez csak figyelmetlenség volt (az meg nálam még bocsánatos bűn)… Meglátta a kérdéseket, a szöveget meg nem olvasta. Gondolom én. Ha mégis, akkor tényleg minősíthetetlenül primitív.

Atis, kicsit lemaradtál, már majdnem egy hónapja kisorsoltuk a nyerteseket, nyilvános volt a névsor (most is az) és még a törökországi címzett is megkapta a nyereményét.

Comments are closed.