Kristína (ESC 2010 Szlovákia) új dala

14 Comments

Úgy látom Szlovákiában egy új zenestílus lát napvilágot, ez pedig a discofolk. De nem rossz. Így is lehet propagálni a nemzeti kultúrát.

csak az a baj vele, hogy a szlovakok lefogjak fikazni a dalt, igy nem lesz semmilyen propagalas sajnos. a dal jo, de Kristinat az ESC es a hoki VB ota nem szivlelik 🙁

Mindig akadnak olyanok akiknek soha semmi nem tetszik, ezt már megszoktam. De Kristinának még mindig nagy a rajongótábora és a szlovák rádiók is nagy lelkesedéssel játszták dalait.

Úgy látszik a szlovák zeneipart is elérte a román zene hatása, nem rossz, de Kristina ennél jobbat is tudna.

Örülök hogy végre nem csak alternatív zenekaroktól lehet hallani, hogy a tájegységre jellemző népi hangszerekkel színesítik saját zenéjüket. Román zenei hatás lenne? Puttyogni nem puttyog. Bár nem is angolszász zenei hatás, ami minden magyar csapból folyik. Kristína dala sokban emlékeztet engem a magyar népdalokra. Még ilyent, még! Nekem nagyon tetszik. Mikor lesz új album vajon?

számomra a hallgathatatlan giccs kategória. Kifejezéstelen arc, erőltetett koreográfia, gyenge hangocska, mű nő, mű dal. trilalaliii. Egyszerűen próbálom megkedvelni mert annyira mindenki isteníti, de nem megy, nem megy és nem!

Nagyon jó dal, Kristina szinte összes dalával így vagyok. De a kedvenc a Horehronie.
Miért utálják amúgy a szlovákok az ESC és a hoki VB óta?

Egyesek utálják….hát az ESC-n nyújtott gyengébb szereplés miatt és a hoki VB-vel kapcsolatosan pedig ő énekelte a VB hivatalos dalát (Life is a Game), ami hát a hokirajongók szerint nem éppen egy fanatikus rajongó zenestílusát tükrözi, mivel ők inkább egy rockos jellegű dalt tudtak volna elképzelni.

Comments are closed.