Olaszország: Nina Zilli – L’Amore È Femmina

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g7B2Z0E35mw[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Az olasz RAI közmédia és az énekesnő lemezkiadója, a Universal Music Italy bejelentette, hogy Nina Zilli a “L’Amore È Femmina” című dalt fogja előadni a 2012-es Eurovízión, Bakuban. Sokáig úgy volt, hogy Nina Sanremoi dalfesztiválon előadott dala, a “Per Sempre” lesz hallható a májusi nemzetközi versenyen, de végül a változás mellett döntöttek az ebben illetékesek. Sok sikert kívánunk!

Előzmény:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qgWLYzjeCuA[/youtube]Olaszország: Nina Zilli – Per Sempre
Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv
2012. február 19. 9:32

A kedd óta tartó Sanremo dalfesztiválon tegnap az “Artisti” kategória döntősei közül Nina Zilli-t bízták meg azzal, hogy képviselje az országot a 2012-es Eurovízión, Bakuban. Az olasz RAI tájékoztatta az eurovision.tv-t arról, hogy egyelőre az előadó neve a biztos, a dalt lehet hogy meg fogják változtatni. A változtatásnak március 12-ig ki kell derülnie. Az idei Sanremo fesztivál győztese egyébként Emma lett. Gratulálunk!

63 Comments

Nekem jobban tetszik az új daluk! Csak így 1db képpel is. Kíváncsi vagyok milyen lesz klippel, vagy élőben előadva…
Remélem minél hamarabb láthatjuk majd! 🙂

Hogy őszinte legyek nem valami szimpatikus ország nekem ez az olasz. Legalábbis ESC szempontjából véve. Tavaly kiküldenek egy förtelmet, (tudom igényes zene stb, de nekem a mai napig hallgathatatlan) és megszerzik vele a 2. helyet? Még jóhogy nem nyerték meg, csak azért mert X év után visszatértek mindenki szavazott rájuk.Logikus, nehogy megint megsértődjenek.
Idén meg randombenyögnek egy nevet a San Remo-n, de a dalt még nem döntik el. Aztán hivatalossá teszik a Per Semprét mostmeg csereberélnek jobbra balra.Biztos soknak találták ők is a balladát. Nálam 25 alá biztos nem férnek be.

Én úgy tudom, hogy a Per Sempre nem volt hivatalos. Már Sanremo előtt azt mondták, hogy az előadó lesz kiválasztva a fesztiválon, a dal változhat. (Mellesleg nekem nagyon bejött a tavalyi daluk, bár arra én is kíváncsi lennék, hogy akkor is a 2. lett volna, ha nincs benne a visszatérési faktor…)

Igen, de azóta volt már egy hivatalos megerősítés a RAI-tól, hogy a Per Sempre-t választották. (sőt arról is volt szó, hogy félig olasz, félig angol nyelven adja elő Nina…)

Nekem ez sokkal jobban tetszik! Egyébként nem tartom kizártnak, hogy azért változtattak, mert a spanyolok egy eléggé hasonló dalt indítanak, mint a Per Sempre. És így legalább egy balladával kevesebb. 🙂

pontosan így gondolom én is. 😀 a spanyolok és az olaszok között nehezen tudtam dönteni, melyikük a jobb, de utána Ninát választottam, a karakteresebb zene és hang miatt, de most lehet Pastora megelőzi őt. az új dal elsőre tetszett, utána nem, utána megint igen, és most ott tartok hogy visszasírom a Per Sempre-t. xD

Ez is nagyon jó!
A Per Sempre kicsit jobban tetszett, de ezzel is marad a
listámon ott ahol volt!

01. Görögország
02. Törökország
03. Izland
04. Olaszország
05. Svédország
06. Litvánia
07. Szerbia
08. Németország
09. Dánia
10. Portugália
11. Moldova
12. Norvégia
13. Hollandia
14. Szlovénia
15. Spanyolország

A további sorrenden még nem gondolkodtam!
🙂

Én ez előző daltól sem voltam elájulva, de ettől sem.
A tavalyi tetszett, bár elég rétegzene, és nekem is ritkán van olyan hangulatom, hogy most ilyet hallgassak, főleg mert többnyire háttérzajként :D, meló közben hallgatok zenét.

A Per Sempre szerintem unalmas volt (nagyon!) és ez a dal frenetikus, remélem hogy a Top10-ben lesz a döntőben 😀

Hát nekem a Per Sempre jobban tetszett, de ez se rossz. Ami miatt örülök a véltásnak, hogy legalább -1 balllada.

CSúúúúúcs! Tavalyi daluk is nagyon tetszett, de ez még jobban!
Egyenlőre 1. helyen van!!! A többi dalra már nem is emlékszem, kivéve CD fiúkat.

Tavalyi???
Ez a szám attól sokkal jobb.Nálam az olasz és a svéd dal vezet eddig.
Én a CD fiúkra nem emlékszem:)sorry

Hát nálam első volt eddig a Per Sempre, ez nem olyan jó,még szoknom kell, de annyi biztos h nálam már nem az első Olaszország.
Olyan mintha direkt rosszat akarnának kiküldeni, nehogy nyerjenek… 🙁

Egyetértek sajnos… még igaz addig lehet megszeretem, de nem szeretem ha egy dal nálam a top3-ban van már és akkor másik dalt neveznek! :@

Nagyon jó volt a Per Sempre, és ez is fantasztikus! Hajrá Olaszország, mindig is el akartam menni Rómába! 🙂

Sokkal jobb, mint a Per sempre. Amikor bejelentették, hogy Nina Zilli képviseli az olaszokat a versenyen, nagyon megörültem, hiszen az egyik kedvenc olasz énekesnőm, és kissé csalódott voltam, amikor a Per sempre lett a hivatalos dalok, többszöri hallgatás után kezdtem megkedvelni és most kiderült, hogy ezzel a számmal megy végülis, ami az új albumáról az egyik legjobb. CSODÁS! Olaszország az automatikus döntős országok közül jelenleg nálam a második helyen van. A sorrend: 1. Spanyolország, 2. Olaszország, 3. Franciaország, 4.Németország.

Szerintem egykutya mindkettő: korcs. Valahol a nagyon hátsó régiókban tud kikaparni magának egy kis gödröt a listámon. Nem tetszik, tré! Magánvélemény, úgyhogy nem kell lehurrogni miatta.

Nekem is jobban tetszik, mint az előző dal. Az első fele kifejezetten jó, akár győztesnek is mondanám, aztán a felétől azt várom, hogy mikor lesz már vége.

Nekem ez a dal nagyon tetszik, jobban mint a Per Sempre. Remélem jó helyezést fognak elérni vele. 🙂

Egyébként OFF:

(lehet már sokan tudjátok)
Hivatalosan is megy Magyarország Amszterdamba a koncertre.
13 ország jelentkezett:
France
Austria
Hungary
Ukraine
Georgia
Slovenia
Turkey
Lithuania
Switzerland
Cyprus
The Netherlands
Belgium
San Marino

🙂

Nagyon sajnálom, hogy nem a Per sempre című dalát adja elő az esc-n. Nálam az első helyen állt. Ez a szám is jó, de még szoknom kell. Azt elismerem, hogy az új száma populárisabb és ezért nagyobb esélye van Olaszországnak akár a győzelemre is.

Hát én nagyot csalódtam 🙁 A Per Sempre nálam a 3. helyen állt, szerintem nem volt egy jó ötlet lecserélni. Azért még reménykedem, hogy meggondolják magukat. Ezt még párszor meg kell hallgatnom ahhoz, hogy megkedveljem. 🙁

Nekem ez jobban tetszik, mint a Per Sempre (az is szép volt, de abból nekem hiányzott vmi plusz), ez instantabb, ritmusosabb.

ez jobb mint a per sempre de egyenlőre nem tetszik
6 szám tetszik azok sorrendje:

1.Norway
2.Austria
3.Switzerland
4.Sweden
5.Denmark
6.Hungary

Ennek a lánynak fergeteges hangja van 🙂 Nekem az előző dal nem tetszett annyira, de már akkor tudtam, hogy arany van a torkában, de ez a dal FENOMENÁLIS 🙂 Nálam most az első helyet ostromolja, és szerencsés volt a csere, mert már kezdtek igen erőteljesen elharapózni a balladák…és az Eurovízió szórakoztató műsor, nem pedig temetés. 🙂

Szerintem is szerencsés volt gyorsabb dalt választani, ők is úgy gondolják, ebből kitűnhetnek a sok lassú közül. Nekem ez jobban tetszik, mint az első, dinamikus, vidám, pörgős. A tavalyi abszolút nem jött be.

Comments are closed.