Montenegró: Rambo Amadeus – Euro Neuro

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QSx0WCiDzDE[/youtube]Tudósító: Mádi Sándor
Forrás: eurovision.tv

Rambo Amadeus lett kiválasztva hogy Montenegrót képviselje az idei Eurovízión májusban. A dalt és a videoklipet egy showműsor keretében mutatták meg a nézőknek. Rambo az Euro Neuro-t fogja énekelni. Gratulálunk!

54 Comments

Fu, ez szörnyű. Ilyen idióta szám már régen volt az ESC-n. Legutóbbi szereplésük is 2009- ben nem hozott jó eredményt. Ilyen tempóval soha nem nyernek.

1. reakcio(bevezetönél): Kisgyerek ne nézze,mert megáll a fejlödésben.
2. reakcio:Mikor meghallottam a számot,elkezdtem nevetni… 😀 xD
Atya világ…Elöre félek a többitöl,amit még nem hallgattam végig…

ott lesz az első 5ben megint,ha jó műsort hoznak,mint tavaly is,ez kell az eurovízióba,jó show,olyan ami elgondolkoztat,megdöbbent,nevettet,bizarre…hogy ezt miért nem ismerték még sokan fel-.-
hajrá 🙂

Ez a legkirályabb dal. Az összes többi unalmas sablon. Ebben az öregben van kurázsi. Nagyon bírom. Sajnálom, hogy birkák a népek és nem értékelik a jót…

Acid jazz betétekkel tarkított performance. Tökéletes. A helyén kell értékelni és nem a pop dalok között. Igaz, tényleg nem ide való, túl intellektuális egy ilyen fesztiválra. Nálam a legjobb négyben van.

A legjobb paródia-dal volt, amit eddig életemben hallottam és az EU bőven rá is szolgált erre. Főleg nálunk, Magyarországon.
Fratulálok a szerzőnek a bátorságáért, sokak véleményét öntötte dalba.

Látom senki se nézte meg a dalszöveget.
Ez egy remekmű, és ahogyan előttem említették, egy kiváló paródia, de inkább odamondogatás az Európai Uniónak. Már tényleg megérdemelte. A bakui szervezők foghatták ám a fejüket.
És zeneileg sem elhanyagolható, iszonyat jól van meghangszerelve.
Én szurkoltam nekik.
“Euro neuro, monetary brake-dance!
Euro neuro, give me chance to refinance!”

Comments are closed.