VJK Macedónia ma bemutatja Kaliopi dalát

Tudósító: Mádi Sándor
Forrás: eurovision.tv
Közvetítés: http://www.eurovision.tv/esctv/future?program=47713

Az MKRTV korábban már bejelentette, hogy országukat Kaliopi Bukle fogja képviselni, ma pedig meg is ismerhetjük a dalt, melynek címe Crno I Belo (Fekete és fehér). A másfél órás élő show-t 21:00 órai kezdettel láthatjuk, a dalbemutató előtt azonban több meglepetést is tartogatnak a nézőknek, vendégfellépők sokasága fogja szórakoztatni a show-t figyelemmel kísérőket.

A Crno I Belo című dal szövegét maga az énekesnő írta, míg a dalt Romeo Grill szerezte. Kaliopi már a horvát nemzeti döntőn, a Dora 2012-n is fellépett mint vendégelőadó. Már 1996-ban is kiválasztották, hogy képviselje országát, akkor azonban 29 dal küzdött a döntő 22 helyéért, és ekkor nem sikerült nekik.

15 Comments

Macedóniának mostanság nem voltak valami egetrengető dalai.
Legalábbis az utóbbi 4 évben a listáim legvégén helyezkedett el. Nem gondolom hogy idén ez másképp lesz. Hasonlóra számítok mint az idei horvát dal, vagyis egy unalmas balladára.

Attól hogy te szeretted, el kell ismerni h egy iszonyat rossz dal volt, ezt alátámasztja az elődöntős 16. helyük is xD

Nekem sem kedvenceim a macedón dalok, de Kaliopitól valahogy sokat várok. Leginkább valami mid-tempójú dalnak örülnék macedón nyelven.

Én teljesen elégedett voltam velük 2008-ban, a Let me love you-t mai napig gyakran hallgatom. Akkor érvényben volt még az a szabály, hogy 10. továbbjutót a zsűri választotta, ők így estek ki 2008ban és 2009ben is, azt hiszem.

Na, nem rossz ez! Az elején azt hittem, hogy dögunalom… pff… de aztán csak beindult! 🙂

Jó!

Tetszik! 🙂

Itt egy jó minőségű videó! Sokkal jobban hallatszanak a hangszerek is rajta! Nekem eszméletlenül tetszik! x) Top5!

http://www.youtube.com/watch?v=X0UnHcVNGjg

(és itt szeretnék egy kis segítséget kérni! Megbolondulok, hogy nem bír eszembe jutni, hogy mi az a lalázós dal ami a videó legelején van! itt van a fejemben, néha jönnek szövegfoszlányok is de egyszerűen nem bírok rájönni! köszi a segítséget! :P)

Comments are closed.