Ukrajna: Gaitana – Be my guest

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oBrlbstVaH4 [/youtube]Tudósító: Mádi Sándor
Forrás: eurovision.tv

Az idei ukrán döntőt magyar idő szerint tegnap 11:30-tól tartották meg. Összesen 21 produkciót láthattunk. 2010-es képviselőjük, Alyosha is színpadra lépett a To be free című dalával, mely az akkori képviselő lett volna, de túl korán jelent meg, ami ütközik az EBU szabályaival. Majd Zlata Ognevich, aki a tavalyi nemzeti döntőben volt, előadta One Day című szerzeményét. Továbbá Matias is énekelt nekünk, akit pár nappal ezelőtt zártak ki a versengésből, hiszen mint kiderült, a dalszerző tagja volt a zsűrinek, akik kiválasztották a 22 döntőst. Az idei versenyzők közül a francia Anggun és az Echo (You and I) és a svájci Sinplus és az Unbreakable is terítékre került. A zsűri és a közönség közös döntősé alapján Gaitana előadásában a Be my guest című szám mehet Bakuba májusban. 41 ponttal győzött az énekesnő. Gratulálunk!

54 Comments

Nemcsak hogy rendben van, de a sok szemét között szerintem ez egy minden izében egy KÜLÖNLEGES-en jó dal és előadás/ amelyikben férfiak táncolnak és trombitálnak/, Gaitana pedig nekem már az UKRÁN TINA TURNER!!!

Gaitana Ukrajana egyik populáris énekesnője. A rasszista “sloboda” párt sértette meg azzal, hogy nem képviselheti Ukrajnát mivel félig Afrikai. Szerintem ez egy remek produkció, a youtube video összeállitásban benne van a TOP5-ben. Nálam is ott van. Minden éven jó helyezést érünk el. Sok időt és energiát forditunk a versenyre mivel komolyan vesszük és jóban vagyunk a szomszédainkkal és európával v.mint a volt SZU országaival. Ez meglátszik minden éven.

Szerintem jó dal. Nekem tetszik. Az énekesnő hangja érdekes, olyan Ruslanás. De nem hasonlít David Geuttára. Az ukrán dalok közül a 2007-es tetszik még, nagyon vicces, soknyelvű bolondozás, és táncolható. Szerintem az ukrán dalok közül Ruslana után az a második legjobb, ez pedig a 3. helyen van.

Miért baj, ha egy afrikai énekesnő képviseli Ukrajnát?
NEm értem.
Szerintem nem baj.
Azt hallottam, hogy volt belőle botrány, hogy az énekesnő afrikai származású és botrány volt belőle.
Aranykának ez a szám tetszik, vagyis nekem.

nem rossz,csak…ugh…nagy meglepetés,nem gondoltam,hogy pont ők fognak indítani egy fekete énekesnőt 😀
mármint,én nagy rajongója vagyok a fekete énekeseknek az erőteljes,gyönyörű hangukkal <3 de ukrajnaO.o
egyébként julihoz hasonló hangú hölgy 🙂
nem rossz…remélem kiejt pár rosszat 😛

Comments are closed.