Grúzia: Anri Jokhadze – I’m A Joker

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tfV-tx4m3fM[/youtube]Tudósító: Mádi Sándor
Forrás: eurovision.tv

Tegnap döntötte el Grúzia a bakui versenyzőjüket. A 13 nevezett dalból 9-et választottak ki, amelyek közül kikerült az idei kaukázusi ország képviselője. Színpadra lépett az Eldrine és Sabina Babayeva is. A versengést végül Anri Jokhadze nyerte az I’m A Joker című számmal. Gratulálunk!

Tegnap délután tartották meg, 18:30-as (15:30 CET) kezdettel a grúz nemzeti döntőt. A 13 nevezett dalból 9-et választott ki egy zsűri, amelyek közül kikerült az idei kaukázusi ország képviselője. A döntő színességét mi sem bizonyítja jobban, hogy minden népszerűbb zenei stílusból került be dalok, úgy mint rock, pop, euro-dance vagy ballada. Továbbá már több, korábban a grúz döntőkön résztvevő előadó lépett színpadra. Az est meghívottja az Eldrine volt, aki tavaly képviselte az országot, illetve Sabina Babayeva, aki pedig idén, a rendező ország színeiben fog szerepelni. A végső győztest a zsűri és a közönség 50-50% beleszólással határozta meg. A versengést Anri Jokhadze nyerte az I’m A Joker című számmal. Gratulálunk!

34 Comments

Ez nem lenne rossz-ha nem ez lenne a szövege, és ha a 70es vagy a 80as években lennénk. Mert tulajdonképpen megvan a dallama és a pasi hangja sem rossz. De így… meg lennék lepődve, ha jó helyet érnének el. Azt hittem, hogy túl vagyunk a paródiás időszakán az ESC-nek, de úgy látszik, nem…

Mindig félünk, hogy az “idei lesz a legrosszabb”, de szerintem ez nem így van. Mindig van 4-5 ország, akik nagyon beleválasztanak, és ezek közé tartozik sajnos a nagyon szép múltú Grúzia is… Nem hiszem, hogy az idei mezőny összességében végül agy kicsit is rosszabb lenne, mint az előzőek. Akkor bíráskodjunk szerintem, ha már megjelentek az eurovision.tv-n a hivatalos videoklipek, és kiadták a hivatalos CD-t, melyen a végleges verziók szerepelnek! Eddig 3 “rossz” dal van szerintem: Grúzia, Montenegró (még meg sem jelent) és Albánia!

Hát én ezekhez még hozzátenném Fehéroroszországot és Máltát is. Van még, amit nem szeretek (pl. Olaszország, Franciaország), de esetükben elengedem a szubjektivitást és csak annyit mondok, hogy: legyen.

Montenegrói dalból jelent meg részlet, de már leszedték. A másfél perc alapján elviselhetetlen:) Én is nagyon aggódom a színvonal miatt (eddig nem túl ígéretes a felhozatal), de én mindig elkeseredek, amikor Albániát rossz dalként említik. Nekem az a kedvencem:) Valószínűleg az is marad, méltó folytatása az Anastasia-Alyosha vonalamnak!

Amúgy a sok “idétlen” dal (Montenegro, Izrael) jó lehet a Compact Disconak, mert teljesen más vonal, és jobban tud majd érvényesülni. Meg jól fog esni a fülnek egy kis minőség az Euro Neuro után!

Ez förtelmes, nem is értem mi ütött grúziába hogy ekkora szemetet küld. A döntőjük sem volt valami erős, de csak sikerült az egyik legrosszabbat kiválasztani.

Nálam jelenleg utolsók.Persze csak addig amíg a montenegrói dal meg nem jelenik teljes egészében 😛

Az első olyan dal, amiben nem tetszik semmi. Részben örülök, hogy sok olyan szám van ami gyenge, mert több esélyünk lesz jó helyezést elérni, részben viszont nem, mert kinszenvedés lesz végignézni az eurovíziós közvetítést. Nálam a TOP5:

1. Magyaro.
2. Dánia
3. Norvégia
4. Málta
5. Franciao.

Bazz! :-O Ez állat durva…
Hogy szépen fogalmazzak, ez egy nagy halom emésztési végtermék! Többen írták már előttem, de sajnos egyet kell értsek Velük, az edddig ismertté vált dalok eléggé gyenge színvonalat képviselnek, szintén nemzeti elfogultság mentesen állíthatom, hogy a Compact Disco száma eddig magasan a legjobb (szerintem).

A lassan szintén emésztési végtermék szintjére süllyedő, beragadó gombú billentyűzetem” jóvoltából” sikerült az “eddig” szó helyett “edddig”-et írnom, szori vagyok érte!:-D

Amennyire kedveltem tavaly a grúzokat, idén sajnos nem fogok a pártjukra állni. Ez egy iszonyatosan rossz dal. A nemzeti döntőjükből bármelyik másikat elküldhették volna, bármelyik másik jobb volt, mint ez…. I am sorry Georgia

Micsoda hang, macskám szebben szaval, és még szebben nyávog! De legalább annyira rossz, hogy nem unatkozunk ez is valami!

Maradjunk annyiban, hogy JOBB lett. Nem feltétlenül raktam volna bele grúz nyelvű részt :/ De ezen már tényleg semmi sem segít; bár félő, hogy becsúszik a döntőbe.

Ízléstelen ez a manus… és ez a szőke fej. Blah. A dal továbbra is borzalmas, bár van benne egy-két értékelhető pillanat. Nagyon remélem, hogy nem lesz döntős.

tavaly nagy kedvencem volt grúzia…de ez? mi ez az ária – majd ordítozó,metál kinézetű műmájer joker?O.o
nem tetszik :S

Comments are closed.