Málta: Kurt Calleja – This Is The Night

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0LdsAsnjVwE[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: escxtra.com

Tegnap este Málta dalt választott az idei bakui Eurovízióra: Kurt Calleja „This Is The Night” című dalát hallhatjuk májusban. Gratulálunk!

Comments

39 hozzászólás a(z) “Málta: Kurt Calleja – This Is The Night” bejegyzéshez

 1. Krutzler Gergő avatar
  Krutzler Gergő

  Miért nem Fabrizio Faniello-t küldték? Neki sokkal jobb hangja van, meg sokkal dallamosabb az a szám. Tudjátok, az I will fight for you. Ebből meg nem lesz semmi féle győzelem. Egyszer hallottam még, nem tudom még megmondani, hogy tetszik vagy nem tetszik de nem jósolok neki nagy jövőt. Fabrizio Faniello-ank annál inkább jobb jövőt jósoltam. Neki szurkoltam, de nem mő megy Bakuba. Az I will fight for you volt a kedvencem, még az is és jó ritmusa van. Dallamos, nem tudom miért ilyen furi zenét küldtek ki. A többi dal ennél sokkal jobb. Remélem Magyarországról nem a Király LIndát küldik ki, vagy a Király testvéreket. NEm tudom minek juttatnak egy olyan embert ilyen műsorba, aki nem tudja a Magyar Himnuszt? Nem tudom mit keres az ilyen az Eurovíziós nemzeti döntőn. Szerintetek? Tóth Gabinak meg a Compact Disco-nak sokkal jobb hangja van, a Király testvérek, elnézést, de szerintem nyávognak. Én a Compact Disco-nak szurkolok.
  Én biztos nem küldenék olyan embert az Eurovízióra, aki nem tudja elénekelné a kosárlabda mérkőzéen a Himnuszt. Jó, aláírom, Amerikában született, de a szülei megtaníthatták volna a Himnuszt. Milyen zenész az ilyen? Milyen előadó? Ez akar kimenni az Eurovízióra? Elnézést mindenkitől, de szerintem Tóth Gabinak sokkal jobb hangja van. Ilyen ember minek akar kimenni az Eurovízióra?
  ÉN biztos nem küldeném ki. Nektek mi a véleményetek?

 2. SzaSza avatar
  SzaSza

  Egynek elmegy, de nem nagy eresztés… Mint ahogyan azt előttem is írták: unalmas…

 3. EsCbAt avatar

  A refrénje olyan mintha a barátok közt zenéjét halgatnám. Vagyis inkább a beütése olyan. (Hülye vagyok :S)

 4. SportGirl avatar
  SportGirl

  Nem értem, ha nem tetszik a dal és sárga földig leszóljátok, akkor miért teszitek bele a TOP listátokba?? Értelmes … Amúgy szerintem meg egy egész jó dal a többi között.

 5. EsCbAt avatar

  Amikor elösször halgattam, én is így vélekedtem. 😛

 6. Ellie avatar
  Ellie

  Unalmas. *nagy sóhaj* Pedig nem is lenne rossz egyébként, hiszen van jó pár induló, aki tényleg rosszabb nála.

 7. deni2 avatar
  deni2

  Uncsi bizony, ez az én véleményem is!!!

 8. Sandra7 avatar
  Sandra7

  kállay szandersz andrás,ez te vagy? 😀
  tisztára…
  ez tuti benn lesz a döntőben-.- szépfiúcskára hajazva 😛