Málta: Kurt Calleja – This Is The Night

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0LdsAsnjVwE[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: escxtra.com

Tegnap este Málta dalt választott az idei bakui Eurovízióra: Kurt Calleja “This Is The Night” című dalát hallhatjuk májusban. Gratulálunk!

39 Comments

Miért nem Fabrizio Faniello-t küldték? Neki sokkal jobb hangja van, meg sokkal dallamosabb az a szám. Tudjátok, az I will fight for you. Ebből meg nem lesz semmi féle győzelem. Egyszer hallottam még, nem tudom még megmondani, hogy tetszik vagy nem tetszik de nem jósolok neki nagy jövőt. Fabrizio Faniello-ank annál inkább jobb jövőt jósoltam. Neki szurkoltam, de nem mő megy Bakuba. Az I will fight for you volt a kedvencem, még az is és jó ritmusa van. Dallamos, nem tudom miért ilyen furi zenét küldtek ki. A többi dal ennél sokkal jobb. Remélem Magyarországról nem a Király LIndát küldik ki, vagy a Király testvéreket. NEm tudom minek juttatnak egy olyan embert ilyen műsorba, aki nem tudja a Magyar Himnuszt? Nem tudom mit keres az ilyen az Eurovíziós nemzeti döntőn. Szerintetek? Tóth Gabinak meg a Compact Disco-nak sokkal jobb hangja van, a Király testvérek, elnézést, de szerintem nyávognak. Én a Compact Disco-nak szurkolok.
Én biztos nem küldenék olyan embert az Eurovízióra, aki nem tudja elénekelné a kosárlabda mérkőzéen a Himnuszt. Jó, aláírom, Amerikában született, de a szülei megtaníthatták volna a Himnuszt. Milyen zenész az ilyen? Milyen előadó? Ez akar kimenni az Eurovízióra? Elnézést mindenkitől, de szerintem Tóth Gabinak sokkal jobb hangja van. Ilyen ember minek akar kimenni az Eurovízióra?
ÉN biztos nem küldeném ki. Nektek mi a véleményetek?

Nem értem, ha nem tetszik a dal és sárga földig leszóljátok, akkor miért teszitek bele a TOP listátokba?? Értelmes … Amúgy szerintem meg egy egész jó dal a többi között.

kállay szandersz andrás,ez te vagy? 😀
tisztára…
ez tuti benn lesz a döntőben-.- szépfiúcskára hajazva 😛

Comments are closed.