Naptár

2012. február
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Írország: Jedward – Waterline

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ni133caQ9Dw[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: esctoday.com

Tegnap este Írország is dalt választott. A Jedward a tavalyi nemzeti döntős győzelem után idén újra esélyt kap arra, hogy megmutassa magát, ezúttal a bakui színpadon. Sok sikert!

99 hozzászólás Írország: Jedward – Waterline

  • Alterebb-EGO

    Hűha, milyen sok pozitív hozzászólás érkezett március 13. 19:23 és 19:35 között. Hmm… Vagy egy össznépi Dzsedi-fanklub offenzíva történt, vagy egy Ecsetfej-rajongó spammelte össze a kommenteket lelkesültségében. Melyik a valószínűbb?

  • jedwardlovee♥

    Juuj 🙂 Döntősök lesznek♥Mondjuk a Lipstick kicsit jobban bejövős,de imáádom♥♥♥ LOL Hahaha 🙂 Úúúúgy imádom azt,hogy sokan nem szeretik őket,de ők akkor is,még is ott lesznek xd és döntősök leszneek ^.^ Juuu ,de JEPIC♥John &Eddy ááh de jó lesz 🙂 ezért vártam én annyira az ESC 2012-t!Jedward’ll win the ESC 2012♥JEDHEAD FOREVER♥

    • patrícia

      JAJ, ANNYIRA NEM MAGASZTALD MÁR ŐKET, NEM ŐK A LEGJOBBAK. SOKKAL JOBB ÉS ÉRTÉKESEBB ÉNEKESEK, ELŐADÓK VANNAK EURÓPÁBAN. PL.: 2009- ALEXANDER RYBAK. NA, Ő, VALÓBAN JÓ ELŐADÓ… NEM A SEMMIÉRT NYER HÁROM ÉVVEL EZELŐTT. TÖBB ILYEN ÉNEKES KELLENE A TÖMEGZENE MELLETT, AMIT SZERENCSÉRE AZ ÉN ÍZLÉSEM ELKERÜL. 🙂

  • TeddyBear

    Azért arra kiváncsi lennék , hogy egy-néhány ember aki itt leírta a véleményét , „hogy nem tudnak énekelni” hogy azok , hogy énekelnének ? Vagy , hogy egyáltalán tudnak-e énekelni?? Szerintem nagyon jó a dal!

    1. Csak mert egyeseknek nem tetszik attól még másnak tetszhet ! 2. Ha nem tetszik vagy nem szereted őket ne nézd meg ! 3. Ha nem tudsz egy normális mondatott leírni akkor inkáb tarsd meg magadnak a véleményedet! 4. Írország azt küldi akit jónak látt , és akire többen szavaznak ! 5. Ha annyira sz*rok lennének mért juttotak tovább 2009-ben a brit X-Factorban?? 6. Mindenkinek más az ízlése, véleménye stílusa , éppen ezért nem kell lenézni , leszólni a másiknak a kedvencét csak mert te kinem állhatodd , gyülölöd . Mert neked sem eshet jól ha a tiedet szólják le !

    Én személy szerint nagyon szeretem őket és a dalaikat ! oolyan kis cukikk , és NAGYON JÓ ÉNEKESEK !!!!!!!!!!!!!!! Ők legalább tettek valamit azért , hogy idáig eljussanak! Mert gondolom , senki nem goldolja azt ,hogy csettintetek és máris híres popsztárok voltak??

    A Lipstick pedig nagyon jó volt tavaly *-* És megérdemelték volna azt , hogy ők nyerjenek!!! *-*

    És még valamit nem idegesítőek , csak nekik meg van stílusuk ami egyeseknek , nincs , mert csak a többit bírják majmolni !! Írjon nekem valaki egy idegesítő tulajdonságot !!
    Ja és mindenki magából indulki , szóval értem már mért írták , hogy „idegesítőek” 😉

    És mért zavar itt egyeseket , hogy megvédi a kedvenceit valaki ?? Mindig lesz olyan , hogy valaki szereti a Jedwardöt valaki nem !! Tarsátok már tiszteletben ezt a dolgot !!

    És elég szégyen , hogy tavaly Magyarország ilyen szépen leszerepelt !! Már bocsánat !

    • Pitbull

      Ha Te szégyenként éled meg azt, hogy tavaly Wolf Kati dala a döntőbe jutott, és ott tisztesen helytállva szerepelt, akkor azt hiszem komoly problémák vannak a nemzeti önértékeléseddel. A szavazás eredménye olyan volt, amilyen, nem a dalon és nem az előadón múlt, hogy sajnos eléggé hátul végzett a döntő mezőnyében. Különben megbocsátok!

      • TeddyBear

        Sajnálom , de a „saját” országomtól , még szép , hogy a legjobbat várom ! Most em Katit vagy a dalát akartam fikázni , csak hát szeretném , ha Magyarország , is jó helyezést érne el ! Még egyszer sajnálom , Kati nagyon jó volt !!!

    • Bocsi, de annyi helyesírási hiba van ebben a kommentben, hogy képtelen vagyok végigolvasni!

  • Alexa

    Imádom őket!*.* Remélem, meg fogják nyerni a versenyt, mert igazán megérdemlik a kemény munkájukért. JEDWARD, ti vagytok a legjobbak, meg fogjátok hódítani a világot!!! Elegem van abból a sok nem normális emberből, akik nem ismerik őket és mégis csak szidni tudják a fiúkat. nekik üzenem: majd meglátjátok, hogy nagyot tévedtetek, ugyanis ezt a bolygót hamarosan átkeresztelik Planet Jedward-dé! ;D 😛

  • Nagyon gyenge mind zeneileg, mint énekhangilag. Egy év óta nem sokat – ha egyáltalán nem is – javultak. A produkció inkább majomkodásnak tűnik, mint profi színpadi fellépésnek. Nem szeretem az ilyen bohóckodást, és erőltetett az egész. Ennyi a véleményem, szerencséjük, hogy van náluk rosszabb is, de nem sokkal. Szinte sereghajtók a listámban. Nem meggyőzőek, nem elég hiteles a produkciójuk. Ennyi.

  • patrícia

    EGYÁLTALÁN NINCS BENNÜK SEMMI CUKISÁG, NEM AZ ESETEM AZ ILYEN. LEHET, VALAKINEK TETSZIK, DE NEKEM EGYÁLTALÁN NEM JÖN BE. MIÉRT KELL ILYENEKET KIVÁLASZTANI. BÁR IGAZ, ATTÓL MERT, HOGY ÍGY NÉZNEK KI, NEM FELTÉTLENÜL MELEGEK, STB… KI AKADOK, MIKOR ÍGY HOZNAK DÖNTÉSEKET EGYESEK… PFFF…

  • deni2

    Nekem sem tetszik, de nagyon nem!!! Könnyen feledhető dal!

  • Kira

    Ők a legjobbak! Imádom őket! *_* =:)
    Bájosak, viccesek, szórakoztatóak, és tehetségesek.
    Egyszerűen magával ragad. =:) „Feel the rush! =:)
    Egyébként, akik szerint nem tudnak énekelni: köszönjük, ennél bíztatóbbat nem is mondhatnátok! =:D Nem kell tudni énekelni a sikerhez. Ha a semmihangú Lena nyerhetett Eurovíziót, az ikrek kiváló esélyekkel indulnak. =:D
    J to the Ξ to the D to the WΔRD – PLΔNΞT JΞDWΔRD!

  • dini

    A tavalyi még rosszabb volt…….

  • Sandra7

    jedward? na nee,megint? én szeretem az ikrek kitartását,őrültségüket,meg minden az előadásuk is kész …wowowowow,de! mindig ők? más nincs?!

  • Pinacolada

    Csak azt sajnálom nagyon, hogy ezeknek az ecsetfejeknek egy icipici érzékük sincs az énekléshez. 🙂 Annak idején a tehetségkutatóban sem volt, és mint látjuk, az énekhang nem jön együtt a tizenkétévesek rajongásával. 🙂

  • Kitkat

    Ezeket a srácokat már tavaly is szerettem. Nem hétköznapiak.