Fehéroroszország: Litesound – We Are The Heroes

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3FADbeqepbQ[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: esctoday.com

10 nappal ezelőtt még Alyona volt Fehéroroszország képviselője a következő Eurovízión. Majd elindultak a pletykák arról, hogy a nemzeti döntő szavazását manipulálták, és a 25 éves énekesnőnek “rendezték meg” a műsort. A helyzet kivizsgálásának élére maga a fehérorosz köztársasági elnök állt. Végül másodikokból lettek az elsők, a széles közönség által támogatott Litesound fog Bakuba utazni. Gratulálunk!

34 Comments

Én nem. 🙁 El tudtam volna képzelni ahogyan ezt vagy ahogy mondták egy másik számot énekel. Nem szeretem a fiúcsapatokat. De persze ha megrendezték neki, akkor jogos ha tetszett ha nem!

Örültem hogy lecserélték, ugyanis nekik drukkoltam. Alyona rossz választás lett volna. A színpadképük szerintem brutál jó, szóval most gondban vagyok mert nem tudom hogy ők vagy Izland legyen a listám élén.Egyébként nem egy szimpatikus dolog nekem ez az utólag módosításos téma. 18/1-2 😀

Hát jobb mint Alyona az biztos. De már Ukrajna után Fehéroroszország is kezdi??? Tavaly mér rendben volt hogy csak a dalt cserélték le, az énekesnő maradt, de ennek én sem örülök.
A dalról: Egész jó, de tucatdal.

Na ez már sokkal jobb, mint az előző! Ilyen szempontból örülök, hogy lecserélték, de az mindenképpen gáz, hogy egy ilyen nagyszabású nemzeti döntőn csalás történhet, de hát ez Fehéroroszország…

A mindenit, ez sem egy egyszerű ország. Sajnálom, hogy ilyen előfordulhat. Lehet, hogy valójában éppen az eredeti nyertes nem tetszett a vezetésnek, és ilyen “ügyesen” adták el a cserét az országnak.

Határozottan jót tett a fehéroroszoknak a váltás! Az előzőt annyira untam, hogy csak a harmadik próbálkozásra tudtam végighallgatni. Szeretem ezt a stílust, hajrá Belarus! 😉

Neeeeeeee!!!!! Mos’ mé’????
Egy jó kis zúzdából csináltak egy tingli-tanglit. Óriásit zuhant a listámon ezzel, igaz, hogy még így is bőven benne van az első húszban. Kár érte. Nem valami jó általában ez az átalakítgatás, szerintem csak Anmary Beautiful song-ja jött ki jól belőle, és esetleg Eva Boto Verjamem című dalát nem befolyásolta negatív irányba az új verzió, a többinek kifejezetten a kárára vált.

Nem rossz dal, átütt a sok unalmas balladán, nem olyan lehangoló mint a dalok többsége, de nem éppen a kedvencem!

Először az előző verziót hallgattam meg, aztán letöltöttem az újat, és az volt a reakcióm, hogy WTF? Volt egy jó daluk, és diszkópopdalt csináltak belőle. Ehh.

na meg van az idei magyar párja – még a nevük is
de idén se jutnak a döntőigxD,ezek borzalmasak :’D
tavaly szerettem az -i love belarus.t-
🙁

Comments are closed.