Görögország: Négyen áll a vásár

Tudósító: Mádi Sándor
Forrás: eurovision.tv

A görög televízió, az ERT elérhetővé tette honlapján azt a négy dalt, amelyek közül kikerül idei képviselőjük. A nemzeti döntőjüket március 12.-én, hétfőn tartják. Március 1.-től hallgathatóak a dalok az ERT rádiójában, és a hozzájuk készült videók is hamarosan elérhetővé válnak. A dalok címe: “No Parking”, “Afrodisiac”, “Killer Bee”, “Baby I’m Yours”.

16 Comments

Az egyik youtube-s video alatt ott vannak az előadók:
Velvet Fire – No Parking
Dora – Baby I’m Yours
Cassiopeia – Killer Bee
Eleftheria Eleftheriou – Aphrodisiac

Cassiopeia – Killer Bee a kedvencem:DD
Az Aphrodisiac se rossz, a másik kettő első hallásra kevésbé tetszett.

Eleftheria Eleftheriou – Aphrodisiac szerintem ő a nyerő:)
de sajnos nem őt fogják küldeni:(
mondjuk nem értem miért csak a dal címeket közölték,már az előadók is fent vannak a youtub-on.Ebből még lehet botrány lesz:(

Én még sohasem csalódtam a görög döntésekben, szerintem most sem fogok. Az “Aphrodisiac” fog menni, bár a “Killer Bee”-t is szeretem.

Az előző évek görög indulóihoz képest ez 4 gyenge dal.Azon sem lepődnék meg ha nem kerülnek döntőbe.

Komolyan! …Mondjuk nekem a tavalyi is gyengécske volt ,de ezek még annál is rosszabbak.Semmi egyedi nincs benne….az Aphrodisiac meg egy lerágott csont ,ilyent csak ettől 1000x jobbat már nem 1x küldtek a görögök!

Mind a négy jó sztem.
Nekem személy szerint a No parking jön be a legjobban, az intrója kivételével, de az Afrodisiac sem rossz. Ilyesmik mint az Afrodisiac mennek a görög rádiókban, tévékben görögül és a nagyközönség is ilyesmit vár el a görögöktől asszem az ESC-en.

Comments are closed.