Ausztria: Trackshittaz – Woki mit deim Popo

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pTxr8NgMH24[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: esctoday.com

Tegnap este Ausztria nemzeti döntőt rendezett. A 10 résztvevős versengésben kettő dal jutott be a szuperdöntőbe, ahol nagyon szoros végeredmény született, a szavazatok valamivel több mint felét a Trackshittaz kapta, így ők mennek Bakuba. Gratulálunk!

68 Comments

Közönséges és ultraciki. Szégyellném, ha az én országomat képviselné. Esküszöm ez még rosszabb, mint a grúz dal.

Viszont biztosan megspórolták maguknak azt, hogy azon izguljanak, tisztán fog-e énekelni a versenyzőjük 🙂
Sztem ők szimplán nagyon hülyék, viszont egy ilyen számhoz ilyen színpadkép illett, én nem éreztem, h. túllőttek volna a célon.
(Azért örülök, h. velünk egy elődöntőben vannak, mert az egyértelműen megelőzhető dalok közé tartoznak.)

Egyre jobban úgy látom, hogy ennek ott a helye a döntőben! 😀 Eddig is szerettem, és már meg tudom bocsátani, hogy Ők mellett mindössze 2%-kal kevesebbet kapott Conchita! Míg így is van esélyük, hogy a németek nem az első elődöntőben szavaznak.

Érdekes kérdés. Akár járhatnak úgy, mint a moldávok tavaly, de akár úgy is, mint az írek 2008-ban.

Te jó ég…ez a dal annyira ciki és rossz, hogy már tetszik xD. Viszont rákerestem erre a Conchitára…nos…magával a dallal nem is lenne akkora probléma, nem rossz, viszont a frász jött rám, mikor megláttam, hogy ki is ő konkrétan, hogy néz ki…erről ennyit.

Lakótársam szemlesütve hallgatta végig a dalt, mikor megmutattam neki. Azt mondta, ő szégyelli magát az osztrákok helyett is. Ebben nem látom sem a humort, sem a jókedvet, tátott szájjal néztem, mit művelnek. Egyszerűen közönséges.

Hihetetlen… de tetszik. :O
Van egy lüktetése a számnak, ami miatt bejön. A dalszöveg nem tudom miről szólhat, de a popo szó után gondolva… jó inkább nem gondolok utána. 😀
Az igen hogy nem villogtatnak különösebb énekhangot, ami kifejezett tehetségre utalna, de jól van, mindegy. Itt nem is az a lényeg.

röhejes,minden évben borzalmakat indítanak,eleve,mert ragaszkodnak a német nyelvhez-.- mondjuk a németekkel mint olyan alapból bajom van,szóval,kizárt hogy ez nekem tetszenxD
woki mit der popo?!!! totál betegX’D remélem nem jutnak vele messzire…beteg.

Comments are closed.