Két elődöntőt és egy döntőt szervez Magyarország a 2012-es Eurovízióra

Tudósító: Szalma Róbert – Klész Imre
Forrás: old.eschungary.hu

Megszülettek az MTV tervei a 2012-es Eurovízióval kapcsolatban. December 1-től 20-ig várják a szabályoknak megfelelő pályaműveket, amik közül a zsűri a legjobb 16-ot továbbküldi két nyilvános televíziós elődöntőbe jövő január végén, február elején. A kiválasztottak listája január első heteiben kerül nyilvánosságra. A közönségszavazások és a zsűri közös döntése alapján 4-4 dal kerül a nagydöntőbe, februárban. A versenydalok bemutatását az MR2-Petőfi rádió is aktívan támogatni fogja.

Comments

6 hozzászólás a(z) “Két elődöntőt és egy döntőt szervez Magyarország a 2012-es Eurovízióra” bejegyzéshez

 1. Vivi avatar
  Vivi

  Éljen! 🙂
  Most már csak abban kell reménykedni, hogy értékelhető és vállalható pályaművek fognak érkezni és Sp és Fluor még csak véletlenül se akarja képviselni az országot. (bocsi az esetleges rajongóktól)

 2. Zsolti avatar
  Zsolti

  Akkor ide is: Remélem, sikeresek lesznek a válogatók, és a kezdetét jelentik majd egy hagyománynak! (egyébként lehetne ez a vezető hír, mivel most nekünk jóval fontosabb, mint a JESC…)

 3. Zolitt avatar
  Zolitt

  Tandi Flóra már jelezte szándékát, hogy Ő is küld be dalt az MTV-hez! Azt is mondta, hogy december 15-én már mi is hallhatjuk a dalt.
  Már youtube-on van fent két saját dal tőle
  Tandi Flora – HungÁria
  http://www.youtube.com/watch?v=JgyGU2f0_oI
  Aimer d’amour, aimer d’envies
  http://www.youtube.com/watch?v=Wk6YJcjGquA

  Kíváncsi vagyok milyen jellegű dalt fog küldeni

 4. Zoey avatar
  Zoey

  Helyes döntés, reméljük, jó dalok érkeznek be, és jó dal lesz kiválasztva! Ciki is lett volna, ha nem pont most, a közmédia megújulása idején nem rukkolunk elő ilyen tervekkel. Csak ugye a célszerű lenne az elődöntőket és a döntőt a kereskedelmiken futó tehetségkutatók előttre időzíteni…

 5. tkrisz avatar
  tkrisz

  Wow! Tandi Flóra! Egyik kedvenc előadóm. Hajrá!