Két elődöntőt és egy döntőt szervez Magyarország a 2012-es Eurovízióra

Tudósító: Szalma Róbert – Klész Imre
Forrás: old.eschungary.hu

Megszülettek az MTV tervei a 2012-es Eurovízióval kapcsolatban. December 1-től 20-ig várják a szabályoknak megfelelő pályaműveket, amik közül a zsűri a legjobb 16-ot továbbküldi két nyilvános televíziós elődöntőbe jövő január végén, február elején. A kiválasztottak listája január első heteiben kerül nyilvánosságra. A közönségszavazások és a zsűri közös döntése alapján 4-4 dal kerül a nagydöntőbe, februárban. A versenydalok bemutatását az MR2-Petőfi rádió is aktívan támogatni fogja.

6 Comments

Éljen! 🙂
Most már csak abban kell reménykedni, hogy értékelhető és vállalható pályaművek fognak érkezni és Sp és Fluor még csak véletlenül se akarja képviselni az országot. (bocsi az esetleges rajongóktól)

Akkor ide is: Remélem, sikeresek lesznek a válogatók, és a kezdetét jelentik majd egy hagyománynak! (egyébként lehetne ez a vezető hír, mivel most nekünk jóval fontosabb, mint a JESC…)

Helyes döntés, reméljük, jó dalok érkeznek be, és jó dal lesz kiválasztva! Ciki is lett volna, ha nem pont most, a közmédia megújulása idején nem rukkolunk elő ilyen tervekkel. Csak ugye a célszerű lenne az elődöntőket és a döntőt a kereskedelmiken futó tehetségkutatók előttre időzíteni…

Comments are closed.