Naptár

2011. december
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Eurovízió 2012: Lengyelország visszalépésen gondolkodik

Tudósító: Klész Imre
Forrás: esctoday.com

A lengyel TVP Facebook oldalán egy olvasó kérdésére az a válasz jelent meg, hogy a „TVP nem fog részt venni a 2012-es Eurovízión”. A hivatalos bejelentés még várat magára, de ezek után valószínűsíthető, hogy ki fogják hagyni Bakut. Az esctoday.com eurovíziós weboldal szerint az Ukrajnával közösen rendezett 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság miatt nem marad forrás a dalfesztiválos részvételre.

15 hozzászólás Eurovízió 2012: Lengyelország visszalépésen gondolkodik

  • Fabiana

    Sajnálatos. 🙁 Mondjuk az idei eredményük után az volt a megérzésem, hogy visszalépnek. Ha ki is hagyják Bakut, remélem 2013-ban visszatérnek a versenybe.

  • Tusán

    Az angol Wikipédia is halott ügyként kezeli a lengyel részvételt, szóval esélyes. Kár, pedig az én képzeletbeli top10-emben benne volt mind a 2010-es és 2011-es produkciójuk. Európának nincs füle, de ezt már megszokhattuk.

  • Máté94

    Tusán,mi az hogy Európának nincs füle? Mindenkinek más az ízlése,és attól nem kell egyből ezt mondani mert a te kedvenc dalod szar helyen végzett.

  • Nyee01

    Mindezek ellenére egyet értek Tusánnal 😀

  • K. Balázs

    Sokszor látom hogy „Lengyelország nagyon elrontotta 2011-ben” meg hasonlókat de még mindig nem fejtettem meg hogy miért mondja ezt mindenki!

    • Zolecs

      Azért mert:

      1.Ott lett volna a lehetőség hogy sorszámot válasszanak, erre a 9-es helyett az 1-est válasszák.Mert hogy milyen jó az hogy először léphetnek színpadra.
      2.Magdalénának semmi hangja nem volt, és ha volt is akkor is csak üvöltözött.A vokál meg simán lenyomta.
      3.Színpadkép megintcsak nem volt.

      Őszintén szólva én is nagyot csalódtam bennük, nagyon el lett rontva akkor.

      • Nem mellesleg olyan kameraképeket vettek fel náluk, amelyek kijelenthetjük, hogy szabályosan előnytelenek voltak. A háttértáncosok is elrontották a „koreográfiát”, és az idősebbik vokalista ki is fáradt a produkció végére. Ennek ellenére szavaztam rájuk, de nem hiszem, hogy jól tettem… :/

      • K. Balázs

        Ez igaz, volt hogy háttal állt és azt vette a kamera o.O

      • K. Balázs

        1. nem gondolom hogy a fellépés sorrendje olyan fontos lenne
        2. Igaz, tényleg nagyon gyenge volt a stúdióshoz képest
        3. nekem semmi gondom nem volt a színpadképpel 🙂

  • Robek

    szerintem meg nagyon jó volt minden pontja
    egy dologban egyetértek: helye nem volt a döntőben

  • Boti

    Szerintem L.o nem jol dontott hogy visszalepett.Ami a Jestem et illeti hat nem volt se jo se rossz.Elfelejtettem.Pedig szerettem a dalt de valahogy a versenyen gyengecskenek tunt.Annyira mondjuk volt helye a dontoben mint Moldovanak es nem erdemelt utolso helyet de ez van.Ettol meg 120 millio ember latta Magdalenat es igy biztos ismertebb lett.Ezt a bemutatkozasi lehetoseget egyetlen eloado es orszag sem kene kihagyja ha van esze.

  • Máté94

    Még nem biztos hogy visszalépnek,de nagy rá az esély.

  • Tusán

    Máté94, nem Katié volt a kedvenc dalom, de mivel a nicked számai a születésed dátumát sejtetik, nem állok le veled vitatkozni.

  • yugo

    A Lengyelek visszaléptek,a foci VB-re és az Olimpiára hivatkoznak… Itt a cikk:

    Poland: Confirmed – no participation in Baku

    TVP, the Polish national broadcaster, has confirmed and informed esctoday.com its intention and decision not to participate at the forthcoming Eurovision Song Contest in Baku. Thus Poland won’t be in Baku. The Polish broadcaster made this decision on Friday the 15th of December due to the fact that they will be busy with the coverage of 2 big events during 2012: The Euro 2012 Football Championship and the 2012 Olympic Games.
    We won’t see Poland competing at the forthcoming Eurovision Song Contest in Baku, but this doesn’t mean the country won’t be back the year after in 2013. TVP informed esctoday.com that their decision to abstain from their participation at the 2012 Eurovision edition doesn’t hamper their chances to be back in 2013, thus leaving an open door for their return.

    The Polish broadcaster is curently very busy and engrossed in the organization of the forthcoming European Football Championship 2012 which Poland will be co hosting with Ukraine next year.

    Poland debuted at the Eurovision Song Contest in 1994 with Edyta Gorniak who achieved the country’s best Eurovision placing thus achieving an honorable 2nd placing with To nie ja in Dublin.

    Off: Szerbiát Bakuban újra Željko Joksimović fogja képviselni.

  • Levi21

    De jó lenne , ha egyszer a lengyelek Sylwia Grzeszczak-ot küldenék ki az Eurovízióra…