Wolf Kati újra az X-Faktorban

Kati Wolf in The X-Factor again! Video is recorded last weekend.

Comments

7 hozzászólás a(z) “Wolf Kati újra az X-Faktorban” bejegyzéshez

 1. Zoli avatar
  Zoli

  Ilyen szoknyában ráállni egy üvegszínpadra, ami alatt táncosok vannak… Bátor:) Amúgy gyanús kontraszt van az élő, meg a playback (legalábbis annak tűnő) részek között:))

 2. zaffarano avatar

  Ki dönti el hogy mindig csíkos háttér előtt énekeljen Kati? Az ESC-n is csíkok villantak fel, szerintem komor és nincs benne fantázia :s

 3. Fabiana avatar
  Fabiana

  Egy katasztrófa a ruha… minden tekintetben. :/

 4. Zolecs avatar
  Zolecs

  Sokkal jobb a színpadképe, mint Düsseldorfban volt.Nem feltétlen a merész ruha, és a sok táncos miatt.De én azt mondom hogy a 22. helyen nem nagyon kell csodálkozni.Jó aláírom, először engem is meglepett, de így utólag visszagondolva, azért volt alapja.Ég és föld volt az élő és a studió verzió…Igen kövezzetek csak meg 😀

  A lényeg a lényeg, ezzel a produkciójával nagyon tetszett, a playback-elés ellenére is.

 5. tkrisz avatar
  tkrisz

  És milyen volt az új Friderikánk?

 6. Zolitt avatar
  Zolitt

  Wolf Kati kb fél órával ezelőtti kiírása:

  Szevasztok! Nézzétek a Fókuszt, ma este klippremier!!! 🙂

 7. tilla77 avatar
  tilla77

  Kati jó volt, a színpadkép is. A koreográfia is, ezért nem értettem, hogy májusban miért nem az xfaktorosok csinálták a táncot, pedig talán a koreográfus is ugyanaz volt. Mindegy.
  Kocsis Tibor Kinek mondjam el a vétkeimet…hááát megdöbbentem, lehet, hogy én érzem csak így, de ez a dal egy férfi szájából nem hiteles. Friderika akkor és úgy nem véletlenül énekelt, ez a dal az övé. Valahogy nem tudom azonosítani Tibit hozzá, nekem ezért nem tetszett. Ha egy nő/lány énekli, lehet, hogy hitelesebb. De Friderikán túlnőni nem lehet. A cikket, amit írtatok, riportot köszönöm, végre olvashattam róla/tőle. Őt bármikor el merném küldeni egy ilyen versenyre, nemcsak a hangja miatt, hanem a tisztaság miatt, ami árad belőle. Viszont láttam egy Ákos-Veca duettet nemrég, Érintő címmel. Hát frenetikus. Komolyan. Nézzétek meg.